Марая, ще опитам да напиша нещо по съня ти, но не знам доколко ще е успешно
"Къщата" е твоят Аз.
"Изгоряла лампа" според мен показва, че има проблем, като че ли все едно оставаш на тъмно и не знаеш накъде.
"Леглото" е най-личното място, това, че той (твоят Анимус) е гол до теб показва освобождението, споделянето, разкриването и после масата...
"Мъжът и жената с проблемите зъби" покзват твоите страхове, твоята тревожност, чувството на безсилие...
"Прозорецът" показва - начинът, по който въприемаш външният свят. Вероятно си станала по-внимателна спрямо другите - кого и какво споделяш...
"Невероятно синият цвят" - безкрая, новите неща, комуникацията, метафизичното, съвестта, ангелите, Богородица... Това, че ти търсиш...
До тук си мисля, че сънят показва това, което е сега.
От тук нататък мисля, че показва това, което предстои, т.е. ясновидски сън

...
"Скачането и лопатата" - прекратяване на всичко старо, поемане на отговорност, вътрешна цялост.
Промяната в образа на мъжа - "бомбе и мустаци" (символи на Анимуса), "балконска врата", "стълба", "вази с огромни розови клони от цъфнало дръвче" (розово - приятелство, емоционална стаболност, любов; клоните (живота); цъфналото дръвче - сексуалността), "свещите" - надеждата, вдъхновението, "свещника" - благословия, прошка, церемония, бременността - раждане на нови идеи...