Здравей Гост

Сън с много сцени

• 10 Отговора
  • 9026 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сън с много сцени
« -: Юни 26, 2011, 02:44:27 pm »
Тази нощ сънувах интересен сън.... :)
Местех си къщата...с мен бяха всичките ми деца и мъжа с когото имам връзка...
Беше изгоряла лампа и той се качи да я смени на стол...
В един момент във входа на жилището забелязах че друга е изгоряла , но е фото-солар...Стоях до него , а той правеше своите изчисления , как лампата следва да се измести като място , защото давала отражение другаде....След това се отзовахме в леглото...Беше гол до кръста...Станахме и седнахме на една маса..на която имаше мъж и жена...на средна възраст , като и двамата имаха проблем с предните зъби- липсваха им по няколко...Забелязах , че през прозореца ни наблюдава друг мъж също с проблемни предни заби..,но невероятни сини очи които пронизваха...Жената му каза нещо...Изпитах страх....В миг той каза , че ще убие всички...и се забърза...влезе през балкона...Скочих и избягах..., а мъжа с когото имам връзка грабна една лопата...
Онзи който влезе в къщата изведнъж промени образа си...Беше с бомбе и с мустаци.... :)...Аз изчезнах в друга стая...след по-малко от минути мъжа с бомбето беше изчезнал...Отворих балконската врата и видях басеин ...стълбички водеха към него...от двете страни на стълбите имаше вази с огромни розови клони от цъфнало дръвче...
Малко по-късно...мъжа с когото имам връзка отново ме спря...скочи ,за да ми даде няколко свещника за чаени свещички...Чашките бяха тюркоазено сини.... Бяха в шкаф...но високо...Аз тръгнах да се катеря на стола..той извика не и ме спря...Каза , че съм бременна...Интересното е , че не се виждах бременна....

За първи път ми се случва подобен сън.... ;D
Дайте някаква идея.... ::)

*

Romantica

Re: Сън с много сцени
« Отговор #1 -: Юни 26, 2011, 06:18:17 pm »
Марая, ще опитам да напиша нещо по съня ти, но не знам доколко ще е успешно :)

"Къщата" е твоят Аз.
"Изгоряла лампа" според мен показва, че има проблем, като че ли все едно оставаш на тъмно и не знаеш накъде.
"Леглото" е най-личното място, това, че той (твоят Анимус) е гол до теб показва освобождението, споделянето, разкриването и после масата...
"Мъжът и жената с проблемите зъби" покзват твоите страхове, твоята тревожност, чувството на безсилие...
"Прозорецът" показва - начинът, по който въприемаш външният свят. Вероятно си станала по-внимателна спрямо другите - кого и какво споделяш...
"Невероятно синият цвят" - безкрая, новите неща, комуникацията, метафизичното, съвестта, ангелите, Богородица... Това, че ти търсиш...
До тук си мисля, че сънят показва това, което е сега.

От тук нататък мисля, че показва това, което предстои, т.е. ясновидски сън  :) ...
"Скачането и лопатата" - прекратяване на всичко старо, поемане на отговорност, вътрешна цялост.
Промяната в образа на мъжа - "бомбе и мустаци" (символи на Анимуса), "балконска врата", "стълба", "вази с огромни розови клони от цъфнало дръвче" (розово - приятелство, емоционална стаболност, любов; клоните (живота); цъфналото дръвче - сексуалността), "свещите" - надеждата, вдъхновението, "свещника" - благословия, прошка, церемония, бременността - раждане на нови идеи...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 26, 2011, 06:28:05 pm »
Мерси много Романтика :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юни 26, 2011, 09:09:41 pm »
Марая, според мен този сън означава, че имаш верен приятел до себе си в лицето на този мъж до теб.
Хората с падналите предни зъби, според мен означават, че ще имаш известни тревоги с някои възрастни близки роднини. И внимавай за някои прикрити врагове.
Но каквото и да се случи, сънят показва, едина щастлива развръзка. 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 09:18:29 pm »
Марая, според мен този сън означава, че имаш верен приятел до себе си в лицето на този мъж до теб.
Хората с падналите предни зъби, според мен означават, че ще имаш известни тревоги с някои възрастни близки роднини. И внимавай за някои прикрити врагове.
Но каквото и да се случи, сънят показва, едина щастлива развръзка.

Мн. благо-ДАРЯ! :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 26, 2011, 09:51:11 pm »
А един от моите най-странни сънища е от преди около 3 месеца.
Сънувах, че съм в Париж и седя на прозореца на малко хотелче, в което съм отседнала. Гледам към един вътрешен двор и си мисля - Има ли извънземни...
В този миг чух глас, който ми каза - разбира се че има, и две светлинки, като светулки, изведнъж се появиха ниско до земята и леко и плавно се издигнаха, и застанаха точно срещу мен..
До тях някак полупрозрачен се появи образа на жена, с която те разговаряха и и каза - Тя е избраната от Земята. (говореха за мен)
Аз само наблюдавах нищо не казах. Образа не жената страшно изненадано каза - кой тя..?!
И светлинките сякаш знаят абсолютно всичко, уверено казаха - да, тя е..
Жената се загледа в мен и каза - да, възможно е, тя има много тюркоазено сини очи...
И това беше сънят..
 ;D

Марая, ако мислиш, че този сън е в твоята тема за сън можеш и да го преместиш, както прецениш :)   

Даа..,ще му посветя тема...Но за да не те модерирам... :-* ;D...отваряй тема...сън с извънземни...Ще звучи чудесно!

А защо не и сън в Париж....

И сега , ако ни качиш и малко френски шансони...ще ми направиш подарък.... :-*
« Последна редакция: Юни 26, 2011, 09:53:58 pm от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Юни 26, 2011, 09:57:44 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=fOt7E04e7H4

Благодаря. Това е един поздрав от мен.
Преместих и темата, тук можем да я изтрием, за да не се дублира. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 26, 2011, 10:04:12 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=fOt7E04e7H4

Благодаря. Това е един поздрав от мен.
Преместих и темата, тук можем да я изтрием, за да не се дублира. :)

Сладури , днес ТУБАТА ме дразни... ??? Ми не се отваря.... ??? Дай заглавието да я търся... :-*
Кефи ме това заглавие...,а ако искаш допълни и в Париж.... :-* ;D ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Юни 26, 2011, 10:07:31 pm »
Patricia Kaas - Les Hommes Qui Passent

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 26, 2011, 10:20:54 pm »
Patricia Kaas - Les Hommes Qui Passent

Patricia Kaas - Les hommes qui passent

Мъжете които отминават...Няма я дъщеря ми...тя е с френски...,но май не бъркам... ::)
Отваряш ли го?! БЛАГО-ДАРЯ! :-*

Разчувства ме.... :-*

« Отговор #10 -: Август 06, 2011, 12:17:42 am »
Тази нощ сънувах интересен сън.... :)
Местех си къщата...с мен бяха всичките ми деца и мъжа с когото имам връзка...
Беше изгоряла лампа и той се качи да я смени на стол...
В един момент във входа на жилището забелязах че друга е изгоряла , но е фото-солар...Стоях до него , а той правеше своите изчисления , как лампата следва да се измести като място , защото давала отражение другаде....След това се отзовахме в леглото...Беше гол до кръста...Станахме и седнахме на една маса..на която имаше мъж и жена...на средна възраст , като и двамата имаха проблем с предните зъби- липсваха им по няколко...Забелязах , че през прозореца ни наблюдава друг мъж също с проблемни предни заби..,но невероятни сини очи които пронизваха...Жената му каза нещо...Изпитах страх....В миг той каза , че ще убие всички...и се забърза...влезе през балкона...Скочих и избягах..., а мъжа с когото имам връзка грабна една лопата...
Онзи който влезе в къщата изведнъж промени образа си...Беше с бомбе и с мустаци.... :)...Аз изчезнах в друга стая...след по-малко от минути мъжа с бомбето беше изчезнал...Отворих балконската врата и видях басеин ...стълбички водеха към него...от двете страни на стълбите имаше вази с огромни розови клони от цъфнало дръвче...
Малко по-късно...мъжа с когото имам връзка отново ме спря...скочи ,за да ми даде няколко свещника за чаени свещички...Чашките бяха тюркоазено сини.... Бяха в шкаф...но високо...Аз тръгнах да се катеря на стола..той извика не и ме спря...Каза , че съм бременна...Интересното е , че не се виждах бременна....

За първи път ми се случва подобен сън.... ;D
Дайте някаква идея.... ::)
    А може да е спомен от твой минал живот. Както пише ЕДГАР КЕЙСИ В "МОЖЕТЕ ЛИ
ДА СИ ПРИПОМНИТЕ МИНАЛИТЕ СИ ЖИВОТИ",че сънищата също подсказват за преражданията
на хората. И моят духовен учител ИЕОВА ми потвърди същото.