Този г-н Бенет като че ли да е бил чаровник май, любовник, но това е извън идеята на темата все пак

На пръв поглед ми се набива само една Луна в Дева и никаква друга земя, но все пак в домовете на материята има планети, които по някакъв начин компенсират, така че не е чак дотам голям въздухар, за когото парите са абстрактно понятие.

Уран е доста силен, на трон и най-високо поставената планета в 10и, синглетон при което - опозе на Луната на куспидата на 5и. Лъвски стелиум, този съвпад на Нептун с Меркурий и Сатурн по-скоро би ме навявал на мисълта за артистични заложби или човек с афинитет към изкуството... Меркурий на IC, управител на AC в секстил към куспидата на 1ви и при все,ч е в 3ти дом, който го свързваме с Близнаци, диспозитор на Луна и Венера по знак... хмм, комуникацията, говоренето са били добре развити тук си мисля, все пак както Лили спомена човекът е бил и лингвист.

А и съответно Меркурий и Нептун правят най-точни аспекти към MC, което също се явява от значение тук; Сатурн в 4и дом също е значим за мен, както и акцентът в Рак - все пак можем да го вържем с археологията този знак. А Сатурн и Козирог на върха на 9и, земната Луна, оригиналният подход към ситуациите идващ откъм Уран, както и подчертаният мисловен елемент, находчив, идващ и от върховете на 2ри, 6и и 10и дом във въздушните знаци...