Здравей Гост

Сектите

• 24 Отговора
  • 5297 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Сектите
« Отговор #15 -: Февруари 11, 2012, 08:28:09 pm »
А дали това не е била и основната му идея..
Да фалира по най-безумния начин, повличайки и други хора... Някакъв индиректен реванш... Знам ли..
Не мисля, че той не си е дал много ясна сметка за това..

Не е на себе си...Звучи много различно...Надявам се в близките няколко дни да се видя с него...
Всичко ми е като приказка.... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Февруари 11, 2012, 08:28:56 pm »
Може и жена му да го остави :(

Мисля, че тя започна първа.... ???

« Отговор #17 -: Февруари 11, 2012, 08:34:55 pm »
Виж при 3 ам-много се навързва

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Февруари 11, 2012, 08:46:35 pm »
Виж при 3 ам-много се навързва

Това не го разбрах...

« Отговор #19 -: Февруари 11, 2012, 08:52:33 pm »
Час на раждане-3 сутринта

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2012, 08:53:30 pm »
Час на раждане-3 сутринта

Направи карта...,нямам нищо против.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Февруари 11, 2012, 09:10:21 pm »
 ??? дори и без час гледам и се пуля на тази карта...
наби ми се, че има хвърчило и кв. Сатурн-Венера....
дали транзитен Нептун съвпад с Мерк., не е повлияло върху разсъдъка? гледам, че и тр. Плутон е опозиция с нат. Марс и опозиция Сатурн-Венера. между впрочем по прогресия има нещо интересно двоен съвпад слънце-луна - какво мислите за това?

« Отговор #22 -: Февруари 11, 2012, 09:57:49 pm »
Помислих, че темата е за планетарните секти и я подминах, добре че влязох да видя за какво става въпрос.
При тези обстоятелства ситуацията отдавна е излязла извън всякакъв контрол, парите са дадени "за благотворителност", откъдето връщане няма. Сега е по-важно да не си изгуби ума и да не направи някоя необмислена постъпка, опозицията на Плутон към наталния му Марс хич не ми се нрави, да ви кажа.

Що се отнася да внушаемостта, в неговата карта не виждам Луната да е чак толкова трудно поставена. Можем да приемем, че има опозиция с Нептун, но Луната е доста силна. По-проблематична според мен е позицията на Меркурий - хем е слаб есенциално и се намира в нептунов знак, хем в съвпад с Кету и в опозиция с Плутон. Мисля, че още първият ингрес на Нептун в Риби му е размътил мозъка. А преминаването на Юпитер през знака на Венера и Луна (по сидерал се намират в един знак) му е разтворило пръстите в посока към раздаване. Съвсем наскоро и Уран е минал в съвпад със Слънцето му (в радикса Уран се намира в знака Лъв, т.е. има индиректна връзка със Слънцето, макар и да нямат мажорен аспект), вероятно и този транзит е допринесъл да "изгърми" с такава огромна сума пари.

И хич не ми се нрави таймингът - предстои квадрат на възлите към наталната им позиция, преминаване на Юпитер през Луната, Уран и Плутон в квадрат към нат. Марс...

За съжаление без час на раждане можем само да гадаем къде попадат планетите в радикса, но бихме могли да разгледаме транзитите, използвайки слънчева или лунна домификация. Аз ще използвам лунна, т.е. поставям изгряващия знак в знака на Луната  по сидерал и отчитам позициите на планетите спрямо нея.

Венера е със статус на "марака" (зловредна планета) от гледна точка на лунния Асцендент - управлява 2ри и 7ми дом от него, в картата се намира в един знак с Луната. В момента мунданната опозиция между Юпитер и Сатурн попада върху тези две планети, т.е. доста е сериозно положението.
Втори дом има отношение и към парите (Венера е У2 от гледна точка на Луната), а Юпитер е У12 - по 12 дом е прахосването на средства и енергия, загубите (доброволни /благотворителност/ и принудителни). Затова никак не съм учудена, че транзитът на Юпитер през знака на Луната и Венера е донесъл толкова мащабно изтичане на ресурси.

Марс се намира в 3 дом от Луната, управлява нейния знак (сидерален Овен) и 8 дом от нея. Тези два дома нямат особено добра слава, затова опозицията на транз. Плутон към Марс е доста притеснителна, дано не му минават през главата суицидални идеи. След броени месеци предстои квадрат на Уран към Марс и секстил на Юпитер към Марс (Юпитер управлява 12ти и 9ти дом от Луната).

Марая, моят съвет е да се следи за менталното му състояние, когато транзитният ретро Марс застане върху възлите му и активира опозицията Меркурий/Хирон и Плутон, този период може да е критичен (в средата на април е стационарната спирка на Марс в 4ия градус на тропическа Дева). Преди това транзитният Юпитер ще наближи градуса на наталния му Марс (секстил), по същото време Юпитер ще е и в знака на Луната и в опозиция с нат. Нептун (ако Луната е в първа декада на знака, мунданният съвпад Юпитер/Лилит попада върху нея, в тригон с транзитния Плутон, в същия градус ще са и транзитните Лунни възли).

Дано се намери някакъв изход от ситуацията, все пак животът продължава.
Не се знае обаче каква опитност е избрала да изживее душата на този човек, от нея зависи и изходът...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2012, 08:47:57 am »
Интересно...,винаги е имал влажни ръце.
Това е един от най-добрите ми приятели в далечното минало....С него се разбирах с жестове...,без думи.
Все не ми се вярва да е направил тая простотия...От вчера съм като болна....Предстои му хиронов възврат.... ::)

Влажните ръце говорят за вътрешно безпоокйство, знам го, защото аз също почти винаги съм с влажни ръце. Явно е неспокойна душа. Странно как при Луна в Телец е допуснал това да се случи. Вярно, че Луната му е в опозиция с Нептун, но това едва ли е достатъчно за подобнап постъпка. Да не би да го изнудват с нещо и да иска да предпази семейството си по този начин??? Има нещо гнило в цялата работа според мен.

« Отговор #24 -: Февруари 13, 2012, 12:36:11 pm »
Не мога да преценя тояно за домовете, но ми се струва, че трябва да се обърне внимание на това доколко човек е индивидуалист. Колкото човек е по-самостоятелен -толкова по-малка е вероятността да се подаде на уговорки и влияния.:-)))

Той беше адски самостоятелен...,мъжкар...,човек на който можеше да се разчита във всеки миг... ??? :o...Просто нещо се скучва изведнъж...Многото пари също имат вина....

Да не би човекът да е неизлечимо болен???Мислила ли си за това?От това което описваш ми се струва , че мотивите за такава постъпка могат са бъдат болест или страх.Защото един здраво стъпил на земята човек , а и при това богат не може да направи такова нещо.Парите определено се отразяват на самочувствието , а имаш ли стабилно самочувствие-няма и не може да има странично влияние .
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.