Здравей Гост

Какво показа смъртта на Уитни Хюстън?

• 33 Отговора
  • 8162 Прегледи
Какво показа смъртта на Уитни Хюстън?
« -: Февруари 12, 2012, 02:28:14 pm »
От какво, защо, защо сега...?

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Какво показа смъртта на Уитни Хюстън?
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2012, 03:53:24 pm »
Слагам наталната и карта, заедно с транзити и прогресии за вчера и да я разгледаме. Жалко, беше уникална певица  :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2012, 04:01:38 pm »
Много пъти съм писала, че винаги към момента на смъртта, наблюдавам активност при лунните възли  :( При Уитни, прогресивната Луна е в съвпад с ЮЛВ, а транзитиращите възли в точна квадратура към натален Плутон. Сякаш кармата е отработена, човек е свършил, каквото е имал да свършва и си отива от този свят.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2012, 04:07:11 pm »
Погледнах и затъмненията - юни 2011 е имало слънчево затъмнение на 11 гр. Близнаци - в квадратура с наталните й Меркурий и Плутон. А лунното затъмнение през декември 2011 на 18 гр. Близнаци е в точен съвпад с ИЦ.

« Отговор #4 -: Февруари 12, 2012, 05:34:04 pm »
Мир на душата й, беше талантлива певица с изключителен глас.  :angel:

Според обявената в медиите версия Уитни се е удавила във ваната, но се чака потвърждение.

Цитат
Прочутата певица вероятно е починала, удавяйки се във ваната на хотелската стая, съобщава електронното издание TMZ. Полицията изключва версията за убийство, признаци за насилие не са открити.

По данни на TMZ, Хюстън е открита от хотелски служители в безсъзнание във ваната.

Струва ми се обаче, че не е просто удавяне, трябва си доста зор и нелепо стечение на обстоятелствата човек да се удави в някоя вана, ако някой не му "помогне". При всички положения дирекционна Луна в квадрат с Уран около ДС говори за внезапна и неочаквана смърт, по същото време има и сходяща опозиция на дир. Сатурн към наталния Марс.

Според моята астрологична версия може да й е прилошало във ваната и да е получила остра сърдечна или дихателна недостатъчност, не ми се струва да е било само подхлъзване, което да е довело до този фатален край.  :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2012, 06:08:09 pm »
Всичко е толкова буквално в картата й  :o - Нептун в 8-ми дом - удавяне, медикаменти, ИЦ - Близнаци - бели дробове, дишане.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2012, 06:31:06 pm »
Упр. на ИЦ и ДСЦ е Меркурий...По прогресия - ретрограден в аспект с ПР.Луна при това точен тригон...Луната е в 11-ти дом... Според мен става дума за любовна връзка и 'помощ"...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2012, 06:43:32 pm »
Дали е активна точката на смъртта? ::)

« Отговор #8 -: Февруари 12, 2012, 06:45:00 pm »
Всичко е толкова буквално в картата й  :o - Нептун в 8-ми дом - удавяне, медикаменти, ИЦ - Близнаци - бели дробове, дишане.

Нептун е в 8 дом и се намира във воден знак (Скорпион), при това управлява АС. Има квадрат със Слънцето (У6) и Венера (У8), този аспект може да даде и някаква форма на пристрастяване или зависимост (за което красноречиво говори изгорена Венера във воден знак и 6 дом в сидералната карта в аспект със Сатурн).

Но ми се струва, че е имала някакъв проблем с дробовете, а това е дало отражение и върху сърдечния ритъм. Или някакъв проблем с функционирането на белодробната вена, а оттам и с преминаването на кръвта от белите дробове към сърцето.

« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 06:47:52 pm от my`temptation »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2012, 07:54:19 pm »
Упр. на ИЦ и ДСЦ е Меркурий...По прогресия - ретрограден в аспект с ПР.Луна при това точен тригон...Луната е в 11-ти дом... Според мен става дума за любовна връзка и 'помощ"...
много точни аспекти... + транзитен ретрограден марс в съвсем точен съвпад с меркурий...

« Отговор #10 -: Февруари 12, 2012, 08:06:19 pm »
+ транзитен ретрограден марс в съвсем точен съвпад с меркурий...
Аз това не го виждам? Има съвп тр марс с нептун-неточен...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2012, 08:08:10 pm »
 Няма ли Хиронов възврат също? Съвпад с Нептун.  :o
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Февруари 12, 2012, 08:14:59 pm »
+ транзитен ретрограден марс в съвсем точен съвпад с меркурий...
Аз това не го виждам? Има съвп тр марс с нептун-неточен...
гледаш прогресията, не транзита

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Февруари 12, 2012, 08:16:50 pm »
много точни аспекти... + транзитен ретрограден марс в съвсем точен съвпад с меркурий...

Точката на смърт е важна също...Почти съм сигурна , че има аспект към нея...За съжаление не мога в момента да проверя!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Февруари 12, 2012, 08:19:28 pm »
Няма ли Хиронов възврат също? Съвпад с Нептун.  :o

Не...Съвпада /възврата/ е на 50-51г.

Това е една от причините поради която аз приемам септила за Хиронов аспект...и съдбоносен...