Здравей Гост

голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон

• 32 Отговора
  • 9167 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Предстои един великолепен голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон, който е съвсем точен на 14.03. Засегнати са земните знаци.

И така.. :) В натала си имам голям тригон в пълен съвпад с този предстоящият...  ::)
Смятам, че това е много важен период. Имаше подобен тригон с включен Юпитер отново на тези градуси в края на Август. Това сега е повторно преминаване през тази точка и отново като част от голям тригон..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2012, 10:35:22 am »
Предстои един великолепен голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон, който е съвсем точен на 14.03. Засегнати са земните знаци.

И така.. :) В натала си имам голям тригон в пълен съвпад с този предстоящият...  ::)
Смятам, че това е много важен период. Имаше подобен тригон с включен Юпитер отново на тези градуси в края на Август. Това сега е повторно преминаване през тази точка и отново като част от голям тригон..

В картата ми в/у Луната ще се настанят Юпитер и Венера...тригона ще засегне МЦ и Марс....
Чудя се...как ще се изрази  ::)...

« Отговор #3 -: Февруари 23, 2012, 08:02:23 pm »
Венера и Юпитер на тригона ще са върху натално Слънце, ще са засегнати 3-ти, 5-ти и 11-ти дом.

Антена, много ми харесаха графиките в  блог-а чийто линк си пуснала :)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2012, 09:28:43 pm »

. В натала имам  голям тригон /ЮпитерВенера съвпад/ , Марс и СЛВ. Транзитен Марс е в съвпад с Венера ,последната е в тригон с Плутон, транзитната прави тригон с наталната. .Транзитен Марс и Натален Юпитер са с точно 10гр. разлика. Да го броя ли за съвпад? Но той пък транзитен Плутон прави тригон към Юпитер.  :o И ако да ,то тогава са засегнати 3,7,11,  :) Най-вече е акцентирана Венера.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2012, 11:29:14 pm »
Не разбрах много кое къде е в картата на Мила :)
За голям тригон все пак не са ли нужни планети, аз не бих броила лунен възел вместо планета, като част от голям тригон..
Не бих отчела и 10* за съвпад, но това е мое мнение.

« Отговор #6 -: Февруари 24, 2012, 01:05:21 pm »
хм, върху моята Луна попада Плутон..тригона също така засяга МЦ и натален Юпитер..доста любопитно ми стана.. :thinking:

В картата ми в/у Луната ще се настанят Юпитер и Венера...тригона ще засегне МЦ и Марс....
Чудя се...как ще се изрази  ::)...

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2012, 10:32:42 am »
Гледайте сега какво става..някакъв пълен ужас  ;D Венера,Марс и Юпитер ,за който говорим правят тригони с Уран и Нептун (в 1ви дом и двете) ,А Плутон прави съвпад с тях  :719:
Отделно Транзитни Слънце,Меркурий ,луна и Уран правят тригон с нателен Хирон в 7ми дом  :1027:
Отделно Меркурий прави ощв два тригона с натала ми към Слънце(11 дом),Венера (11 дом)и Юпитер(8ми).
оТЕДЛНО сЛЪНЦЕТО ПРАВИ ДВА ТРИГОНА С с нат.СЛънце и Плутон(10 дом).
И Уран прави три тригона с натални Слънце,Венера,Юпитер???

НАправо .... :41: :719:
Какво мислите,на мен ми се трува добре  ;D
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #8 -: Февруари 26, 2012, 10:36:27 am »
Не разбрах много кое къде е в картата на Мила :)
За голям тригон все пак не са ли нужни планети, аз не бих броила лунен възел вместо планета, като част от голям тригон..
Не бих отчела и 10* за съвпад, но това е мое мнение.

Ами Венера е в 6 гр. На Дева , Юпитер е 29 гр. на Лъв.  Транзитен Марс е в Съвпад с Венера, по това време. Забелязала съм, че когато нещо транзитира през Венера , това се отразява и по Юпитер, няк си действат заедно. Когато е имало  транзит на планета през Юпитер, е имало и събития по Венера. Като се задейства Юпитер, той пък  е в тригон с Марс в 23 гр. на Стрелец. СЛВ е във 27гр. на Овен. От друга страна, пък Сатурн е в 8 гр. на Овен , който е в  Гокленова зона. СЛВ , и ЮЛВ ги  отчитам с много силно действие , защото са ми по остта 1/7 дом. , и когато има транзит на планета през СЛВ , се отразява на 1 дом. Иначе тригона ми не е земен. Сатурн е управител на 4 дом Козирог. Там транзитира Плутон в 9гр. Мисля, че могат да се задействат земните знаци индеректно. Парс Фортуна е във 2 гр. на Телец. в съвпад със СЛВ.
Ако не беше Венера , може би наистина 10гр. за съвпад  са много. Но съм забелязала верижна реакция. Ще наблюдавам и този път и ще кажа, какво се е случило.  :)

Като доказателство за действието на СЛВ и транзит през него. - На 18.01.2012 ми излезе решението за развод. Юпитер е бил в 1 тр. на Телец и в съвпад със СЛВ и със Парс Фортуна.
Специално при мен СЛВ е почти като планета.  :) Но аз имам опозиция на СЛВ със Слънце и може би затова е силно влиянието му.

. Всъщност може при всеки да не действа така СЛВ. :)

Ама да не измествам темата повече с тоя СЛВ:) :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Март 07, 2012, 08:40:54 pm »
Възможно ли е да се усеща вече енергията? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Март 07, 2012, 08:51:02 pm »
Мисля, че да.. Според мен пълнолунието утре,  този голям тригон и след това новолунието са свързани.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Март 07, 2012, 09:43:45 pm »
Мисля, че да.. Според мен пълнолунието утре,  този голям тригон и след това новолунието са свързани.

Утре очаквам едно решение... ::) ;D
Би трябвало да ме огрее... :P ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Март 07, 2012, 09:49:22 pm »
ооо ще имаш наистина чудесна подкрепа от звездите!  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Март 07, 2012, 10:00:06 pm »
ооо ще имаш наистина чудесна подкрепа от звездите!  ;)

Пиши ми на лични...как мислиш. Мноооого важен ден за мен :(
« Последна редакция: Март 08, 2012, 10:26:27 am от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #14 -: Март 07, 2012, 10:20:24 pm »
Мисля, че се усеща доста осезателно, днес беше за мен един прекрасен и пълноценен ден, пълен с положителни емоции и прекрасни нотиции....след почти двумесечни трудности и изпитания най- вече за нервите ми.