Не разбрах много кое къде е в картата на Мила 
За голям тригон все пак не са ли нужни планети, аз не бих броила лунен възел вместо планета, като част от голям тригон..
Не бих отчела и 10* за съвпад, но това е мое мнение.
Ами Венера е в 6 гр. На Дева , Юпитер е 29 гр. на Лъв. Транзитен Марс е в Съвпад с Венера, по това време. Забелязала съм, че когато нещо транзитира през Венера , това се отразява и по Юпитер, няк си действат заедно. Когато е имало транзит на планета през Юпитер, е имало и събития по Венера. Като се задейства Юпитер, той пък е в тригон с Марс в 23 гр. на Стрелец. СЛВ е във 27гр. на Овен. От друга страна, пък Сатурн е в 8 гр. на Овен , който е в Гокленова зона. СЛВ , и ЮЛВ ги отчитам с много силно действие , защото са ми по остта 1/7 дом. , и когато има транзит на планета през СЛВ , се отразява на 1 дом. Иначе тригона ми не е земен. Сатурн е управител на 4 дом Козирог. Там транзитира Плутон в 9гр. Мисля, че могат да се задействат земните знаци индеректно. Парс Фортуна е във 2 гр. на Телец. в съвпад със СЛВ.
Ако не беше Венера , може би наистина 10гр. за съвпад са много. Но съм забелязала верижна реакция. Ще наблюдавам и този път и ще кажа, какво се е случило.

Като доказателство за действието на СЛВ и транзит през него. - На 18.01.2012 ми излезе решението за развод. Юпитер е бил в 1 тр. на Телец и в съвпад със СЛВ и със Парс Фортуна.
Специално при мен СЛВ е почти като планета.

Но аз имам опозиция на СЛВ със Слънце и може би затова е силно влиянието му.
. Всъщност може при всеки да не действа така СЛВ.

Ама да не измествам темата повече с тоя СЛВ:)