Много обичам теми за Марс

При мен е в 10-ти в Лъв, съвпад с МЦ. Управлява 6-ти и 7-ми, най-издигнатата планета в радикса.
Ами първо и най-вече, направо кипя от енергия, все напред-назад, все имам нещо което искам да свърша, мира нямам! Много лесно се засягам, искам да се отнасят подобаващо към мен. Действам импулсивно в повечето случаи, много съм борбена, не се предавам лесно. Марс е много определящ за характера ми, понеже имам Луна в Овен. Енергията ми идва в повече и понякога наистина я разпилявам. Кариерата винаги е била номер едно за мен, но няма нищо общо с военни или с хирургия, а за спорт да не говоря, дори във фитнес зала не съм стъпвала досега, не обичам спорта.
Марс секстил Венера: определено харесвам физически красиви мъже, всъщност това е задължително условие, трябва да е много Марсов тип -властен и много респектиращ;D
Марс квадрат Слънце: този аспект нит съм го отработила, нито знам как да го направя! Марс е диспозитор на Слънцето ми в 7-ми, а пък Слънце на Марс в 10-ти

Става една, харесвам силни мъже, обаче понеже и аз не съм от слабите характери, кой ще командва и ще се налага в къщи?! За по-малко амбициозните и огнените съм заплаха и твърде независима, а с другите като мен стават сблъсъци, златна среда не съм намерила, нито пък постоянен партньор

Марс има още тригон Луна, тригон Меркурий, квадрат Уран, тригон Нептун, секстил Плутон.
При възвратите на Марс винаги отчитам събитийност на физическо ниво, например имах възврат преди няколко месеца, направих служебно пътуване в друга страна. Чувствам го зле сега, като е в Дева, сякаш някой ми взе енергията, това не съм аз, нямам желание за действие.