Ако няма планети в 7-ми ,управителя не е в конфликт с никой тогава къде да се търси причината за безбрачието ?! :805m:
Привет,
аз също нямам планети в 7-ми.. може би един хирон, но той си е точно на к8... и засяга съвсем друга тема, трудна тема...
За сметка на липсващите планети в 7-ми, опозитния има .. на първо място е Сатурн, който не знам към 12-ти или към 1-ви да го броя, там е и Плутон и бонуса Юпитер...
Управител на 7-мия е Марс, който се намира на к12 - но определено го усещам по-силен в 11-ти. Знака е Дева (Мерка е притиснат между Уран и Слънце). В аспекти е в тригон към Венера, но и точен квадрат към Нептун

, труден аспект, твърдя по-труден от квадрат Венера-Плутон, защото този квадрат не се усеща, няма действие, хлъзгав, неусетен... въпреки, че си има и своите предимства - все пак засяга 3-11/12дом

, но да се върна към Марс.. Това са по-съществените му аспекти, плюс участието му в конфигурация "хрърчило" т.е. има още секстил към МС и СЛВ, и тригон към Хирон.
На пръв поглед няма нищо трагично. Никога не съм имала проблеми в отношенията си с мъжете, напротив по-добре работя с тях, но от известно време все по-често си давам сметка, че имам проблем с обвързването - почти във всяко отношение. Как мислите дали Сатурн? или съвпада на мерк с Уран е причината - още повече Уран е преди мерка т.е. по прогресия този съвпад ще става по-точен и по-силен.