Здравей Гост

Планетите в 7-ми дом

• 24 Отговора
  • 8366 Прегледи
Re: Планетите в 7-ми дом
« Отговор #15 -: Март 10, 2012, 03:32:50 pm »
качвам карта на мой близък, мисля доста показателна за планетите в Д7....по отношение на брака обаче, а като цяло ми е интересна позицията едновременно на Юпитер и Сатурн там..вие как мислите?

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #16 -: Март 13, 2012, 11:29:10 am »
Ако няма планети в 7-ми ,управителя не е в конфликт с никой тогава къде да се търси причината за безбрачието ?!   :805m:
« Последна редакция: Март 13, 2012, 11:32:30 am от teia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Март 13, 2012, 11:45:49 am »
Ако няма планети в 7-ми ,управителя не е в конфликт с никой тогава къде да се търси причината за безбрачието ?!   :805m:

В сигнификаторите на брака... :) Причини винаги има.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Март 25, 2013, 01:33:55 am »
Ми дочаках го възврата на Хирон, но го забелязах днес в картата, т.е в синастрията, която правих по темата за съня.  ;D Па нали и Нептунчо си плува в 7 ми дом, май в скоро време ще съобщя новина на тема съвместно съжителство. ;)
« Последна редакция: Март 25, 2013, 01:36:42 am от danni »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Март 25, 2013, 08:06:37 am »

Привет,
аз също нямам планети в 7-ми.. може би един хирон, но той си е точно на к8... и засяга съвсем друга тема, трудна тема...
За сметка на липсващите планети в 7-ми, опозитния има .. на първо място е Сатурн, който не знам към 12-ти или към 1-ви да го броя, там е и Плутон и бонуса Юпитер...
Управител на 7-мия е Марс, който се намира на к12 - но определено го усещам по-силен в 11-ти. Знака е Дева (Мерка е притиснат между Уран и Слънце). В аспекти е в тригон към Венера, но и точен квадрат към Нептун :(, труден аспект, твърдя по-труден от квадрат Венера-Плутон, защото този квадрат не се усеща, няма действие, хлъзгав, неусетен... въпреки, че си има и своите предимства - все пак засяга 3-11/12дом ;), но да се върна към Марс.. Това са по-съществените му аспекти, плюс участието му в конфигурация "хрърчило" т.е. има още секстил към МС и СЛВ, и тригон към Хирон.

На пръв поглед няма нищо трагично. Никога не съм имала проблеми в отношенията си с мъжете, напротив по-добре работя с тях, но от известно време все по-често си давам сметка, че имам проблем с обвързването - почти във всяко отношение. Как мислите дали Сатурн? или съвпада на мерк с Уран е причината - още повече Уран е преди мерка т.е. по прогресия този съвпад ще става по-точен и по-силен.

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #20 -: Март 25, 2013, 09:21:07 am »
Моят Хирон също е в 7ми дом в Рак .Аспектира с плутон 10ти дом,слънце и венера в 11ти,като с тях прави тригон и 3ри опозиции със сатурн,луна и сев.възел в 1ви дом.Много ли е лошо положението? :(
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #21 -: Март 25, 2013, 07:42:39 pm »
7 дом ми е празен....в замяна на това управителят му Уран е най- аспектираната планета в натала- намира се в 4 и хвърля аспекти към всичко...с изключение на слънце и нептун....опозиция мерк....тригон марс луна и сатурн...минорен аспект към юпитер...куинконс венера....и още нещо имаше...На всичко отгоре в момента по транзит се е запътил към МС....чакам го ;D

« Отговор #22 -: Март 25, 2013, 09:00:37 pm »
 :)Здравейте,аз също имам Хирон в 7 натален дом в Телец,но още не мога да разбера как да го тълкувам този Хирон...болка ли е ,лечител ли е,какво е...Толкова е противоречива информацията за него...Имам един развод.
На ДЦ в Овен имам Меркурий.Определено харесвам интелигентни,умни мъже,с които да общувам пълноценно.Срещала съм такива мъже само,като -познати,колеги,но за съжаление НЕ и като интимни партньори. ;).
В момента имам Прогресивно Слънце в съвпад с -Натален и Прогресивен ХИРОН в 7 дом.Какво ли означава това...СЪВПАД НА СЛЪНЦЕ И ХИРОН????????????????????????????

« Отговор #23 -: Март 26, 2013, 10:04:52 am »
К7 в Стрелец с Юпитер почти на К8, но в Козирог.Много неща в картата ми показват повече от един брак, но аз все още съм само с един ........засега.Юпитер е в тригон с Луна в 4 ти и в широка опоз. с Мерк. във 2ри дом. :)
Вмъквам се тук с коментар. Моят К7 е Близнаци. С Меркурий, Слънце и Венера в 7 дом. Имам само един брак и май... така ще остане.
Слънцето в 7 дом го тълкувам най-буквално като "изразяване чрез партньорството" - много ми е важно да има човек до мен, в който да се отразя, който да обичам и обгрижвам.
И най-добре работя с хора, разбира се. Общуването е много важно за мен и се раздавам в това отношение, но то ме зарежда.

« Отговор #24 -: Март 26, 2013, 08:03:50 pm »
При мен Плутон е в съвпад с Дсц (от към 6 дом, но орбисът е мн малък-1 градус), Уран също е в 7 дом. При мен има съжтелство(дългогодишно) и дете , но без брак   :). То май е по-добре така с тия планети ;)