Здравей Гост

Юпитер е само балон

• 42 Отговора
  • 8741 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Юпитер е само балон
« Отговор #15 -: Април 24, 2012, 12:19:12 am »
При мен миналата година беше в съвпад с натална Венера, даже беше стационарен в същия градус и нищо не се случи. Наистина Юпитер е балон! Сега предстои да направи съвпад с Лунатана мъжа ми и с моето Слънце - ще видя дали ще има някакви събития. Единствено при възврата на Юпитер съм отчитала значими промени.
Преди 2 седмици имах съвпад на тр юпитер с венера - нищо като случка или събитие.
В натала са в тригон.
И при мен Венера и Юпитер в натала са в тригон, Венера е в опозиция на Сатурн. Та при съвпада на транзитен Юпитер с натална Венера е образувал и тригон към наталното си положение, и опозиция към Сатурн - нищо не се случи.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Април 24, 2012, 01:10:25 am »
 Юпитер при мен е в тригон с Уран /Плутон . Само май ми  разширява напрежението  :) да не го виня , ама   :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #17 -: Април 24, 2012, 07:55:15 am »
От дълги години го изследвам....При прогресии и дирекции дава събития. При транзити само , ако е на кардинално място в картата...Иначе балон...Просто- нищо!

Имате ли впечатления за нещо по-различно от мнението ми? ::)

Що се отнася до моята карта нямам  ;D, обикновено транзитите му не носят нищо съществено.
Мина ми през Марса на ИЦ, после през стелиума в 5 дом - АБСОЛЮТНО нищо, нямаше никакви събития.
Единствено се сещам, че имаше голяма събитийност при транзита му през 7 дом, но тогава имаше мунданен съвпад Юпитер/Сатурн около ДС ми, който отвори нова глава в живота ми и в професионален, и в личен план.

В момента тр. Юпитер ми е кацнал на ДС, но в съчетание с тр. Сатурн в съвпад със СЛВ по-скоро очаквам развръзка на ситуацията, твърде много време търпях и толерирах и сега го отчитам като своя най-голяма грешка. При мен транзитите на Сатурн носят 100% събитийност, Юпитер е кьорфишек.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Април 24, 2012, 01:09:18 pm »
Транзита през нодалната ос по-скоро би могъл да даде нещо.... ::) При мен Юпи е управител на ЮЛВ. Наред с това ми се струва , че като планета, която първа ще премине през точката на затъмнението, а и като свързана със затъмнението планета...би следвало да акцентира нещо.... ;D
Но...,да не си остана с очакванията ;D...така характерни за самия Юпитер. ::)

« Отговор #19 -: Април 24, 2012, 03:37:38 pm »
Транзитен Юпитер първо премина през ДЦ, после през Хирон и на 1-ви април направи съвпад с натално Слънце в Телец в 7-ми. Освен че пътувах много из Европа през последните месеци, нищо друго не съм усетила. Освен това аз от години пътувам постоянно, а и прогресивната Луна е в 9-ти в момента, така че Юпитер много не мога да го свържа с някаква конкретна събитийност. Вярно е, че в момента транзитен Сатурн тъпче АЦ-то ми, възможно е той да е минимизирал благотворния ефект на Юпитер през Слънце...

Като влезе в Близнаци ще направи съвпад с натална Венера в 8-ми, нетърпеливо очаквам подобрение на финансите ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #20 -: Април 24, 2012, 07:48:41 pm »
В момента моя Юпи прави много аспекти като част от тях напрегнати ама  не всички Имам и тригон на тр Уран с Юпи скоро ще пресече МЦ и резултат: много главоболия в работата по точно техниката в личен план в дома и тези дни детето ми припадна и сега тичам по доктори и дори на успокоителни минах.А пропуснах да добавя че Сатурн направи 2 от общо 3 съвпада със Слънце .

« Отговор #21 -: Април 24, 2012, 07:55:11 pm »
В момента моя Юпи прави много аспекти като част от тях напрегнати ама  не всички Имам и тригон на тр Уран с Юпи скоро ще пресече МЦ и резултат: много главоболия в работата по точно техниката в личен план в дома и тези дни детето ми припадна и сега тичам по доктори и дори на успокоителни минах.А пропуснах да добавя че Сатурн направи 2 от общо 3 съвпада със Слънце .
Много съжалявам :( Тежки моменти си имала.

« Отговор #22 -: Април 24, 2012, 07:56:34 pm »
А според вас какво може да донесе,транзитен юпитер съвпад с управителя на 12 и 10ти дом?

« Отговор #23 -: Май 17, 2012, 03:01:12 pm »
Според вас транзит на Юпитер през Д6 здравословно може ли да се свърже с поява на разширени вени?Както вече писах в моята карта Юпитер си дава каквото трябва, предполагам значение има, че е доминантен в натала ми, мисля също обаче, че хората са склонни да обръщат внимание на трудностите, а леките моменти ги приемаме като даденост затова и не винаги ги отчитаме.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Май 18, 2012, 12:22:01 pm »
Според вас транзит на Юпитер през Д6 здравословно може ли да се свърже с поява на разширени вени?Както вече писах в моята карта Юпитер си дава каквото трябва, предполагам значение има, че е доминантен в натала ми, мисля също обаче, че хората са склонни да обръщат внимание на трудностите, а леките моменти ги приемаме като даденост затова и не винаги ги отчитаме.

Определям Юпитер като малефик! И заставам зад думите си с аргументи! >:( :(
Разширение, експанзия , големи очаквания, надежди...и нищо!
Юпитер е там където нещо трябва да лъсне под прожектора...за мен е лъжец!

« Отговор #25 -: Май 25, 2012, 05:13:13 pm »
сега по-добре разбирам защо свързваш Уран с късмета  :)

Определям Юпитер като малефик! И заставам зад думите си с аргументи! >:( :(
Разширение, експанзия , големи очаквания, надежди...и нищо!
Юпитер е там където нещо трябва да лъсне под прожектора...за мен е лъжец!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #26 -: Май 25, 2012, 10:16:41 pm »
Утре Юпитер ми застава на МЦ и прави опозиция на нат. Марс и куйнкос с натално Слънце, ситуирано в 3 дом...Ако има новини ще разказвам ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Май 25, 2012, 11:05:08 pm »
Утре Юпитер ми застава на МЦ и прави опозиция на нат. Марс и куйнкос с натално Слънце, ситуирано в 3 дом...Ако има новини ще разказвам ;D

Дано...Но практиката все повече ми показва..,че освен надежди...нищо друго не носят транзитите на Юпитер!
Дано опровергаеш думите ми... :-* КЪСМЕТ ДАНИ!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Май 26, 2012, 12:16:00 am »

Дано...Но практиката все повече ми показва..,че освен надежди...нищо друго не носят транзитите на Юпитер!
Дано опровергаеш думите ми... :-* КЪСМЕТ ДАНИ!

Mersi, Maraja!  :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Май 28, 2012, 03:39:32 am »
и аз очаквам някой неочакван подарък от юпитер...  ;)
в момента е точно на IC, в опозиция на натален нептун и прогресивни слънце и меркурий..
ако не дойде с подарък да му мисли..  ;D