Здравей Гост

Юпитер е само балон

• 42 Отговора
  • 8724 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Юпитер е само балон
« Отговор #30 -: Май 28, 2012, 11:53:36 am »
и аз очаквам някой неочакван подарък от юпитер...  ;)
в момента е точно на IC, в опозиция на натален нептун и прогресивни слънце и меркурий..
ако не дойде с подарък да му мисли..  ;D

При мен ще премине през ДСЦ и ще тригонира Венера.... ;D ::) Нямам никакви очаквания....

Дайте предположения.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #31 -: Май 28, 2012, 01:00:24 pm »
в момента е точно на IC, в опозиция на натален нептун и прогресивни слънце и меркурий..

При мен ще премине през ДСЦ и ще тригонира Венера.... ;D ::) Нямам никакви очаквания....

E, как ще е само балон.?  ::) Просто като всяка тежка планета, се разбира след време, че е свършил добро ::)  На ДСЦ, например дето му се чудих,  човек как може са се разведе с транзит на Юпитер през 7 дом, се оказа, че разшири отношенията , и премахна нерекъснатите спорове и конфликти, и смея да твърдя, /  да не прозвучи пресилено/ ,ама поне с една октава, отношенията са по- човечни и по приятелски. С две думи омекотява и удохотворява все пак. Смъква напрежение до колкото е възможно. Преминал е през тригон с Марс по това време и има някакъв ефект от минаването му. :)

Би могла да очакваш , според мен подкрепа от жени, и омекотяване на отношенията с открити врагове, дела, изглаждане или разрешаване на спорове с  партньори и всичко по 7 дом. Всичко  като тълкувание на 7 дом, което  е негативно да мине по по- безболезнен начин например. ???
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #32 -: Май 28, 2012, 01:06:07 pm »
Юпитер при мен е в тригон с Уран /Плутон . Само май ми  разширява напрежението  :) да не го виня , ама   :)

Та първо се чувстваш напрегнат от предстоящите  промени и после се оказва за добро ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #33 -: Май 28, 2012, 02:05:47 pm »
Юпитер при мен е в тригон с Уран /Плутон . Само май ми  разширява напрежението  :) да не го виня , ама   :)

Та първо се чувстваш напрегнат от предстоящите  промени и после се оказва за добро ;D

Мила май това е най-точното определение за момента, което е 100% вярно при мен. От няколко месеца съм под напрежение от очаквани и станали такива промени в живота ми,промени кардинални във всички сфери, в крайна сметка всичко до тук се развива изключително добре, да пази Господ!!! Докато беше в 9 дом tr. Юпи ми  опозира Слънце, Венера, Лилит, Нептун. Едновременно с това Слънцето ми беше и все още е под обсадата на tr. Сатyрн (очаквам за 3 път съвпада), но Юпи в момента  на МЦ ми донесе най- после не една чудена нотиция във връзка с всички мои очаквания и несигурности. Получих отговори, виждам че съм на прав път, започвам да се чувствам по-спокойна :)
p.s. Pri men Yupiter e v kuinkos na Uran i Pluton ;)
« Последна редакция: Май 28, 2012, 02:16:40 pm от danni »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #34 -: Май 28, 2012, 02:38:59 pm »
 Дани радвам се, за теб:) 

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #35 -: Май 28, 2012, 02:47:57 pm »
Благодаря, Мила!!! И поздрав с една чудесна, много позитивна песен...поздрав и за Юпитер ;) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=MLD8jx1QRII&feature=related

« Отговор #36 -: Май 29, 2012, 02:59:58 pm »
 ;D при мен миналата седмица беше точния съвпад с ДСЦ, есента ще направи съвпад с Венера...не съм се развела още,макар че имах сериозно насочени мисли в тази посока, четох, че при такъв транзит дори и отричащите брака се сещат за него, а при конфликти нещата утихват и връзката се изпълва с оптимизъм, който често за съжаление изчезва след транзита, всъщност кога трябва да се очаква определено събитие при транзит на Юпитер ??? преди време при тригон с Венера помня изключително хубав и лек период+допълнителни финанси,но тогава едновременно Юпитер направи и съвпад с Плутон, сега ще видим при съвпада с Венера..
[/quote]

[/quote]

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #37 -: Май 29, 2012, 11:38:11 pm »
Отмина съвпада на Юпитер с наталното ми Слънце - НИЩО не се случи  ::) По-значим аспект при транзит - не се сещам. Направо съм разочарована! Свекърва ми е с 4 планети в Телец - и при нея няма никакви събития. Юпитер се усеща по дома, през който транзитира, но не съм забелязала нещо значимо аспектирайки натални планети.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #38 -: Май 29, 2012, 11:53:20 pm »

ами то и моята венера я тригонира, но засега едно голямо нищо..   :)
първо беше тригона към луната, сега е към венера, после и към меркурий.. / всичко това в рамkите на месец/ , но нещо нищо с което мога да се похваля няма..
очаквам тригона към нат слънце, нат юпитер и уран /упр на АЦ /, след около месец, да бъде по-смислен  ;D
« Последна редакция: Май 30, 2012, 12:12:33 am от Antena »

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #39 -: Юни 03, 2012, 06:59:06 pm »
Здравейте! При мен предстои Юпитеров възврат/революция/,когато планетата влезе в Близнаци,а също-транзитния Юпитер ще направи съвпад с натално Слънце! Може ли да ми кажете какво мога да очаквам,при положение,че съм родена на 21.05.1977г.,в 11.50 часа,в Русе,тоест слънчевото затъмнение от миналия месец съвпадна с рождената ми дата...? Благодаря!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юни 03, 2012, 07:03:39 pm »
Здравейте! При мен предстои Юпитеров възврат/революция/,когато планетата влезе в Близнаци,а също-транзитния Юпитер ще направи съвпад с натално Слънце! Може ли да ми кажете какво мога да очаквам,при положение,че съм родена на 21.05.1977г.,в 11.50 часа,в Русе,тоест слънчевото затъмнение от миналия месец съвпадна с рождената ми дата...? Благодаря!

Здравей и добре дошла! :)

По-добър вариант е да поставиш карта тук...или по-скоро в тема натални карти...има доста знаещи и можещи в този форум....

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #41 -: Юни 04, 2012, 12:58:05 am »
Благодаря,Марая!

Да,наистина,в този форум има  страхотни хора,а специално от теб,съм впечатлена!!! Чета ви от доста време,но досега не се осмелявах да пиша,просто защото не съм на вашето ниво! Надявамсе да намеря отговори на въпросите си,и то в най-добрия форум!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Юни 04, 2012, 01:41:18 am »
Благодаря,Марая!

Да,наистина,в този форум има  страхотни хора,а специално от теб,съм впечатлена!!! Чета ви от доста време,но досега не се осмелявах да пиша,просто защото не съм на вашето ниво! Надявамсе да намеря отговори на въпросите си,и то в най-добрия форум!

;D ;)..БЛАГО-ДАРЯ!
Думите са мостове..или по-скоро камъни...,чрез които изграждаме мостове и къщи...пътища и крепости... :).... :)
Идея нямам защо си впечатлена от мен..,но си добре дошла в едно уютно гнездо...или ДОМ НА ДУШИТЕ...ОНЕЗИ КОИТО ТЪРСЯТ...
Качи си картата...ще бъдем обективни и ясни..и съпричастни...това място е за такива хора!