Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173330 Прегледи
*

issidorra

Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #270 -: Декември 02, 2011, 10:29:47 am »
Момичета, поствам си картата на соларното завръщане, ако имате желание да погледнете, дали има надежда, че след толкова самотни години ще се появи някой в живота ми, според мен има признаци, но ми се иска да чуя някое безпристрастно мнение.

Акцента в солара засяга самия потенциал на наталната карта...Ще те вълнуват партньорствата и социалния статус...
Наводнение в дома ти..бъди внимателна и препазлива...Внимавай покрай водни басейни...не влизай на дълбоко..,а ако не плуваш не се учи през тази година...В живота ти ще се появи мъж , по-голям от теб с добро социално положение...професионално щастие , любов и много контакти...Излизаш от летаргичен период...Възможна е смяна на дом и сключване на брак! :)

Марая, не мога да се сдържа да не коментирам прогнозата ти по солара ми, въпреки че от влизането му в сила са минали 3 месеца и аз не повярвах, когато прочетох, че излизам от летаргичния период,но се оказа точно така, имам такъв прилив на енергия, такова желание за живот...не мога да ти опиша, но от години не се бях чувствала така, тук пръст има и прогр Луна в Стрелец, но това не е важно в случая, важното е, че го видя само в солара, сега си чакам и другите Убавини, благодаря ти още веднъж.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #271 -: Декември 02, 2011, 12:19:02 pm »
Момичета, поствам си картата на соларното завръщане, ако имате желание да погледнете, дали има надежда, че след толкова самотни години ще се появи някой в живота ми, според мен има признаци, но ми се иска да чуя някое безпристрастно мнение.

Акцента в солара засяга самия потенциал на наталната карта...Ще те вълнуват партньорствата и социалния статус...
Наводнение в дома ти..бъди внимателна и препазлива...Внимавай покрай водни басейни...не влизай на дълбоко..,а ако не плуваш не се учи през тази година...В живота ти ще се появи мъж , по-голям от теб с добро социално положение...професионално щастие , любов и много контакти...Излизаш от летаргичен период...Възможна е смяна на дом и сключване на брак! :)

Марая, не мога да се сдържа да не коментирам прогнозата ти по солара ми, въпреки че от влизането му в сила са минали 3 месеца и аз не повярвах, когато прочетох, че излизам от летаргичния период,но се оказа точно така, имам такъв прилив на енергия, такова желание за живот...не мога да ти опиша, но от години не се бях чувствала така, тук пръст има и прогр Луна в Стрелец, но това не е важно в случая, важното е, че го видя само в солара, сега си чакам и другите Убавини, благодаря ти още веднъж.

Радвам се за теб! :-* И не очаквай Убавините..,а ги търси.... ;D Пр.Луна в стрелец...е веднъж на 29 г...ползвай я...

Пътуваш ли много? ::)

*

issidorra

« Отговор #272 -: Декември 02, 2011, 12:45:15 pm »
Хаха, ще търся, но мисля, че ако е писано, сами ще ме намерят, откакто Луната е там, съм излизала само веднъж зад граница на почивка, но има още 20 градуса да извърви, знам ли, туко виж съм се запознала с Близнака, който съм си харесала и ме метнал с него на нЕкое пътешествие (естеството на неговата работа го изисква  :P )
П.С. Много шавлива тази Луна, хич не я свърта вкъщи, все навън я влече  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #273 -: Декември 02, 2011, 12:48:16 pm »
Хаха, ще търся, но мисля, че ако е писано, сами ще ме намерят, откакто Луната е там, съм излизала само веднъж зад граница на почивка, но има още 20 градуса да извърви, знам ли, туко виж съм се запознала с Близнака, който съм си харесала и ме метнал с него на нЕкое пътешествие (естеството на неговата работа го изисква  :P )
П.С. Много шавлива тази Луна, хич не я свърта вкъщи, все навън я влече  ;D
Мдаа...,дава много позитив , дава свобода и желание за пътуване....Не само в реала...
Като нищо...може и да се изпътешестваш...ще погледнем кога.... :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #274 -: Декември 02, 2011, 07:58:32 pm »
Да, много беше хубаво когато прогр луна беше в стрелец..
Сега като се връщам назад това беше един страхотен период. Започна със съвпада на прогр. луна с МЦ в последните градуси на скорпион, и после през стрелец като набра една скорост.. то не бяха пътувания, не беше чудо. От едно място на друго и после пак...
Ех... ама няма вече, мина :)
Та раздвай му се на този период..  ;)

*

issidorra

« Отговор #275 -: Декември 04, 2011, 08:45:45 pm »
Благодаря, ще се опитам да взема максимума, искам да ви попитам, дали е задължително прогр Луна да има аспект към У 9, за да индикира пътуване в чужбина да речем?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #276 -: Декември 04, 2011, 09:01:00 pm »

Благодаря, ще се опитам да взема максимума, искам да ви попитам, дали е задължително прогр Луна да има аспект към У 9, за да индикира пътуване в чужбина да речем?

За мен не е задължително да е налице аспект към управителя на 9и :)

*

akruks

« Отговор #277 -: Декември 06, 2011, 09:56:07 pm »
Да, много беше хубаво когато прогр луна беше в стрелец..
Сега като се връщам назад това беше един страхотен период. Започна със съвпада на прогр. луна с МЦ в последните градуси на скорпион, и после през стрелец като набра една скорост.. то не бяха пътувания, не беше чудо. От едно място на друго и после пак...
Ех... ама няма вече, мина :)
Та раздвай му се на този период..  ;)
e, при мен докато беше в стрелец в 3д и 4д бях у дома като затворник :( (сатурн транзитираше през 12д. този период)
но пък от чужбина ми  дойдоха у дома на крак :)

*

akruks

« Отговор #278 -: Декември 06, 2011, 10:27:02 pm »
  от цялата карта най-много ме притесняват Плутон в 12-ти соларен и точния съвпад на соларен Сатурн и н. Плутон, който ще активират и квадратурата към Венера. Изневери, раздели?
сатурн не е толкова притеснително, но плутон в 12 соларен е малко кофти
чета ето тук:
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

*

akruks

« Отговор #279 -: Декември 06, 2011, 11:22:19 pm »
ето и моето соларчее
рождения ми ден мина преди 2 м., така че ще го погледнете за коледен подарък   :ch8_15:

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #280 -: Декември 07, 2011, 08:58:42 am »
Според мен този солар е ориентиран към финанси и работа. Има индикации за промяна на местоживеенето,заминаване за чужбина с цел работа,подписване на договор.,може би покупка на жилище на кредит.
« Последна редакция: Декември 07, 2011, 09:00:53 am от zuzi »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #281 -: Декември 07, 2011, 10:14:47 am »
  от цялата карта най-много ме притесняват Плутон в 12-ти соларен и точния съвпад на соларен Сатурн и н. Плутон, който ще активират и квадратурата към Венера. Изневери, раздели?
сатурн не е толкова притеснително, но плутон в 12 соларен е малко кофти
чета ето тук:
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

интересен сайт, малко песимистичен :)
предполагам Плутон в 12-ти соларен ще се труди върху сърдечните сфери.. нема да му се даваме лесно :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #282 -: Декември 07, 2011, 10:17:36 am »
Акрус, твоят солар не изглежда зле, може би малко забавяне с желано разширяване (както по-горе пишат) имоти, пари, наследства ;) малко внимание на здравето няма да е излишно  ;)

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #283 -: Декември 07, 2011, 10:35:33 am »
Какво бихте казали за този солар?
« Последна редакция: Декември 16, 2011, 02:22:09 pm от sindi »

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #284 -: Декември 07, 2011, 11:13:19 am »
Какво бихте казали за този солар?
Сложи карта, Natal+Solar Return,with houses.