Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173654 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #300 -: Декември 10, 2011, 07:11:45 pm »
         Благодаря ти, Марая  :)

За нищо.... ;) :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #301 -: Декември 10, 2011, 07:24:53 pm »
          Тук ще споделя за Плутон в соларния хороскоп, тъй като тази тема е насочена към слънчевата революция. Мога да кажа, че изследвайки различни хора и соларите им през изминали години както преди време споделих в темата за Плутон наистина се забелязва ръст по темите на соларния дом в който попада Плутон, но...
          Този ръст в част от случаите представлява по своята същност по-скоро отнемане в рамките на мисленето на самия човек, чиято е картата, отколкото даване... ръстът е в друг аспект на духовното и придобиването на опитност смятам - да, дава, но и много отнема смятам понякога и то как при това :)   ;D Част от соларите ме навяват на тази мисъл, поради което според мен е много странно и непредсказуемо действието на Плутон в солара, та аз лично на този си етап не се наемам да го анализирам и да правя конкретни изводи  ;D В дадена степен дали не е по-силно непредсказуем от Уран  ::)  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #302 -: Декември 10, 2011, 07:28:06 pm »
          Тук ще споделя за Плутон в соларния хороскоп, тъй като тази тема е насочена към слънчевата революция. Мога да кажа, че изследвайки различни хора и соларите им през изминали години както преди време споделих в темата за Плутон наистина се забелязва ръст по темите на соларния дом в който попада Плутон, но...
          Този ръст в част от случаите представлява по своята същност по-скоро отнемане в рамките на мисленето на самия човек, чиято е картата, отколкото даване... ръстът е в друг аспект на духовното и придобиването на опитност смятам - да, дава, но и много отнема смятам понякога и то как при това :)   ;D Част от соларите ме навяват на тази мисъл, поради което според мен е много странно и непредсказуемо действието на Плутон в солара, та аз лично на този си етап не се наемам да го анализирам и да правя конкретни изводи  ;D В дадена степен дали не е по-силно непредсказуем от Уран  ::)  ::)

Непредсказуем не бих казала...,защото просто усещаш присъствието му по аналогийте на дома.... ::)
При всички положения трансформира дома...и въобще...каквото и да си говорим след Плуто нищо не е същото.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #303 -: Декември 10, 2011, 08:13:43 pm »

Непредсказуем не бих казала...,защото просто усещаш присъствието му по аналогийте на дома.... ::)
При всички положения трансформира дома...и въобще...каквото и да си говорим след Плуто нищо не е същото.... ;D

:72:    :72:       А може и да си имам причините... да ми е донякъде непознат, донякъде странен, донякъде за мен си непредсказуем и  да не му се радвам чак толкоз на този.. последния  :926m:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #304 -: Декември 10, 2011, 08:17:13 pm »
Ще го обикнеш и още как...Аз съм любовница завинаги.... ;D :835m: :898m:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #305 -: Декември 10, 2011, 08:22:44 pm »
Ще го обикнеш и още как...Аз съм любовница завинаги.... ;D :835m: :898m:

Аааа, такава любов кипи между нас... направо си е гръмотевична иии почти се напасваме един към друг  ;D  Но си права, всяко нещо с времето си да се надяваме...  ::)

P.S. За пореден път се убеждавам, че донякъде добре ме познаваш, Марая - като нагласи, начин на изказ ::), поведение може би  ;D

« Отговор #306 -: Декември 10, 2011, 08:52:34 pm »
Здравейте!Ще бъда благодарна ако някой каже нещо за този солар.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #307 -: Декември 10, 2011, 09:06:31 pm »
          MC соларно върху AC натално си говори за добро профилиране и успешна година първоначално, дори и без да се гледат други аспекти и показатели  ;) Мааалко по-късно ще се задълбая и ще допълня разсъжденията си  ;D

« Отговор #308 -: Декември 10, 2011, 09:15:33 pm »
Благодаря!Ох,дано да е достатъчно :) Аз се надявам и на Юпи на ИС да завърши добре годината, ама нали наблизо се мотае луната и не знам...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #309 -: Декември 10, 2011, 11:11:34 pm »
През настоящия солар фокуса е поставен в/у взаимоотношенията....Нещата ще бъдат извън твоя контрол...Възможни са юридически проблеми. Силно въздействие от други хора в/у теб. Пари от партньорства , договори ....Не рискувай , опасност за близкото ти обкръжение..братя , сестри...Важно събитие свързано с рода и родителите ти през този солар. Пази се да не залитнеш в тайна любовна връзка...Има опасност да се влюбиш.Партньора ти ще търси повече свобода..,няма да ри харесва мн.това положение...Проблеми с колеги , тайни врагове на работното място , ще те карат да размишляваш...Много и интересни контакти , възможно е да срещнеш човек с който да се обвържеш в брак в последствие... :o ???...Тежко разочарование , не губи вярата си...
Стабилни контакти и духовни ценности през годината...Ще те вълнуват въпроси свързани с наследство , родители , семейство..
Планове за смяна на работа може и да се осъществят..Приятелите ти ще помагат през годината.Свободна работа с неангажирано време...Не си внушавай болести...Нов период в живота ти предстои..от теб зависи какъв ще е .Надявам се конфликтите и напрегнатите отношения в дома ти , да не се отразят на емоционалния баланс. Надеждата за бременност може да бъде оправдана...Пази се от непремислени финансови сделки..Не играй хазартни игри.Поява на човек който ще промени съдбата ти.

Това е Танче по солара... ;D Може да не ти хареса...,но каквото виждам..това казвам... ;) :P
Минаха едва първите 6 месеца от солара, но не можах да се сдържа - почти всичко написано от Марая се случи - конфликтни взаимоотношения в дома, юридически проблеми, наследства, внушаване на болести  ;D Просто съм изумена, колко много информация дава солара! Другите неща са в положителна насока - дано се случат в следващите 6 месеца  :angel:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #310 -: Декември 10, 2011, 11:37:22 pm »
През настоящия солар фокуса е поставен в/у взаимоотношенията....Нещата ще бъдат извън твоя контрол...Възможни са юридически проблеми. Силно въздействие от други хора в/у теб. Пари от партньорства , договори ....Не рискувай , опасност за близкото ти обкръжение..братя , сестри...Важно събитие свързано с рода и родителите ти през този солар. Пази се да не залитнеш в тайна любовна връзка...Има опасност да се влюбиш.Партньора ти ще търси повече свобода..,няма да ри харесва мн.това положение...Проблеми с колеги , тайни врагове на работното място , ще те карат да размишляваш...Много и интересни контакти , възможно е да срещнеш човек с който да се обвържеш в брак в последствие... :o ???...Тежко разочарование , не губи вярата си...
Стабилни контакти и духовни ценности през годината...Ще те вълнуват въпроси свързани с наследство , родители , семейство..
Планове за смяна на работа може и да се осъществят..Приятелите ти ще помагат през годината.Свободна работа с неангажирано време...Не си внушавай болести...Нов период в живота ти предстои..от теб зависи какъв ще е .Надявам се конфликтите и напрегнатите отношения в дома ти , да не се отразят на емоционалния баланс. Надеждата за бременност може да бъде оправдана...Пази се от непремислени финансови сделки..Не играй хазартни игри.Поява на човек който ще промени съдбата ти.

Това е Танче по солара... ;D Може да не ти хареса...,но каквото виждам..това казвам... ;) :P
Минаха едва първите 6 месеца от солара, но не можах да се сдържа - почти всичко написано от Марая се случи - конфликтни взаимоотношения в дома, юридически проблеми, наследства, внушаване на болести  ;D Просто съм изумена, колко много информация дава солара! Другите неща са в положителна насока - дано се случат в следващите 6 месеца  :angel:

Солара не се гледа изолирано...Той е част от движението...свързан е с всички техники...Той е сцената на която се развиват събитията...
ЩОМ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ ЩЕ ИМА И ДОБРИ НЕЩА...БЪДИ СИГУРНА , ЧЕ ЩЕ ГИ ИМА... :-*

*

akruks

« Отговор #311 -: Декември 10, 2011, 11:49:29 pm »
Марая, а за моя солар, публикувах го преди дни в темата тук, какво би казала? :993:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #312 -: Декември 11, 2011, 12:04:02 am »
Eto go moq solar :) :) :)

Марая, моля когато е възможно да кажеш и ти някоя дума по моя солар... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #313 -: Декември 11, 2011, 01:15:10 pm »
Eto go moq solar :) :) :)

Марая, моля когато е възможно да кажеш и ти някоя дума по моя солар... ::)

Хайде...,ще ти кажа няколко думи....Почвам да гледам картата.... :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #314 -: Декември 11, 2011, 01:26:02 pm »
Дани, Като цяло...това ще бъде година на контакти и на чести пътувания...Възможна е промяна на дом...и на среда.
Бъди внимателна в работата си и в контактите си с хора на работната среда. Възможно е да започнеш нов роман ;D/любовен/точно на работното ти място....Нестандартното поведение , както и променения външен вид могат да донесат повече късмет....
Издигане в кариерата , връзка с по-малък мъж....
Стой далеч от вода...В смисъл не влизай да плуваш...,наслаждавай се на водата от далеч...
Ще имаш възможност да достигнеш до по-фини светове чрез медитации и вглъбяване в себе си...
Твърде възможно е да има здравословни проблеми с единия от родителите ти...Каквото и да се случва...,както и да се случва приеми го....
Колебания по отношение на деца и любов...Несигурна и нестабилна ще се чувстваш в тези области на живота си..,Не виждам причини за притеснения...,но ти умееш доволно добре да правиш от мухата слон когато става дума за близките ти хора...и да изживяваш нещата преди да са се случили.... :P
Предложение за брак... ;D
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 01:28:18 pm от Марая »