Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173402 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #315 -: Декември 11, 2011, 01:31:18 pm »
Марая, може ли и аз да се включа в реда на чакащите?  :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #316 -: Декември 11, 2011, 01:51:18 pm »
Дани, Като цяло...това ще бъде година на контакти и на чести пътувания...Възможна е промяна на дом...и на среда.
Бъди внимателна в работата си и в контактите си с хора на работната среда. Възможно е да започнеш нов роман ;D/любовен/точно на работното ти място....Нестандартното поведение , както и променения външен вид могат да донесат повече късмет....
Издигане в кариерата , връзка с по-малък мъж....
Стой далеч от вода...В смисъл не влизай да плуваш...,наслаждавай се на водата от далеч...
Ще имаш възможност да достигнеш до по-фини светове чрез медитации и вглъбяване в себе си...
Твърде възможно е да има здравословни проблеми с единия от родителите ти...Каквото и да се случва...,както и да се случва приеми го....
Колебания по отношение на деца и любов...Несигурна и нестабилна ще се чувстваш в тези области на живота си..,Не виждам причини за притеснения...,но ти умееш доволно добре да правиш от мухата слон когато става дума за близките ти хора...и да изживяваш нещата преди да са се случили.... :P
Предложение за брак... ;D

Предложение за брак... ;D
hahahah... be6e predi 2 meseca...ot myj kogoto razkarah predi 5 meseca!!!!  ;D ;D ;D
BLAGODARQ, MARAJA! 4akam novata Libov...deistvitelno na rabotnoto mqsto se uvyrtat 2 kotaraka /ediniq 15 godini po-malyk ot men!/, no az obry6tam vsi4ko na 6ega za da gi dyrja na razstoqnie....ne iskam vryzka na rabotnoto mqsto.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #317 -: Декември 11, 2011, 01:57:43 pm »
Акрукс,
Важно събитие през годината може да бъде смъртта на чичо или по-възрастен човек...Като цяло през годината ще те вълнуват финанси , капитали , еволюция на духа...,а защо не и секс... ;) ;D
Ще бъдеш склонна към напълняване...
Моя съвет е да не бъдеш мълчалива и склонна към депресии , а да поемеш инициатива в ръцете си...
Тайни неща ще станат явни...Процеси за наследства или лъжливи несправедливи обвинения...,възможни са юридически проблеми...,които биха могли да продължат дълго във времето...Бъди внимателна със здравето на близките си....Нервна преумора и меланхолия...не ги допускай, НАУЧИ СЕ ИЛИ БЪРЗО ДА СЕ СПРАВЯШ С ПРОБЛЕМИТЕ ИЛИ ДА НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАШ.... :-*....
Пази бъбреците...внимавай с храните....
Ще срещнеш приятели с Нептунова природа...Бъди внимателна в преценките си...Възможна  е връзка с мъж Риба...Внезапно заминаване на приятели ...,работа с окултни науки.../астрология/...Възможно е и ти заминеш внезапно за чужбина.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #318 -: Декември 11, 2011, 02:06:34 pm »

Може....разбира се.... :835m: :854m:

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #319 -: Декември 11, 2011, 02:26:24 pm »

Благодаря!  :58:

Предполагам ми пазиш данните в компа си? Местоположението си е същото (града).

С този комп, който ползвам в момента не мога да си метна картата.  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #320 -: Декември 11, 2011, 02:30:06 pm »

Благодаря!  :58:

Предполагам ми пазиш данните в компа си? Местоположението си е същото (града).

С този комп, който ползвам в момента не мога да си метна картата.  :-[

Пазя ги...разбира се.... ;D

Ако искаш ще я кача.... :-*

Имам един въпрос...Като процентно съотношение колко от предсказаното през миналата година се случи...И какво не се случи? Държа на последното...,защото би ми помогнало...в следващата прогностика...,както и в засичането на точния час... :P ;)

А и ти не е зле да метнеш едно оЧо на моя солар... :-*

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #321 -: Декември 11, 2011, 02:59:23 pm »
Марайка, ти си знаеш бе душко. Нещата даже и по дати се случиха.  :) Знаеш събитията и развръзките. Нещата са на 100%.
Да уточня, че ми се ректифицира часа. В момента разглеждам радикса си с час 09:01 АМ.

ПП: Сега съм страшно ангажирана. От 23 съм във ваканция и ще се включвам по-редовно във форума. Ще мога да се концентрирам изцяло върху астрологията и да разгледам подробно картите ти + солара за тази година.
На пръв поглед (така си действам, почвайки от първото впечатление) акцентът при теб е нодалната ос. Управителят на Раху, който е в съвпад с Кету в натала е ретрограден и в този солар също, но върху него се "качва" транзитен Раху ...  ::) За начало само мога да кажа, че годината ще е наистина запомняща. Има много какво да се каже за оста 1/7. Само те моля да изчикаме малко по-късно с цялата картина. Трябва ми спокойствие, за да се средоточа. В момента съм наистина адски ангажирана.

Къде прекара рожденният си ден? Какви координати да използвам?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #322 -: Декември 11, 2011, 03:01:55 pm »
Марайка, ти си знаеш бе душко. Нещата даже и по дати се случиха.  :) Знаеш събитията и развръзките. Нещата са на 100%.
Да уточня, че ми се ректифицира часа. В момента разглеждам радикса си с час 09:01 АМ.

ПП: Сега съм страшно ангажирана. От 23 съм във ваканция и ще се включвам по-редовно във форума. Ще мога да се концентрирам изцяло върху астрологията и да разгледам подробно картите ти + солара за тази година.
На пръв поглед (така си действам, почвайки от първото впечатление) акцентът при теб е нодалната ос. Управителят на Раху, който е в съвпад с Кету в натала е ретрограден и в този солар също, но върху него се "качва" транзитен Раху ...  ::) За начало само мога да кажа, че годината ще е наистина запомняща. Има много какво да се каже за оста 1/7. Само те моля да изчикаме малко по-късно с цялата картина. Трябва ми спокойствие, за да се средоточа. В момента съм наистина адски ангажирана.

Къде прекара рожденният си ден? Какви координати да използвам?

при едно море.... ;D.... :-*

Много благодаря! Ще чакам.... :-*

*

akruks

« Отговор #323 -: Декември 11, 2011, 03:29:20 pm »
Акрукс,
Важно събитие през годината може да бъде смъртта на чичо или по-възрастен човек...Като цяло през годината ще те вълнуват финанси , капитали , еволюция на духа...,а защо не и секс... ;) ;D
Ще бъдеш склонна към напълняване...
Моя съвет е да не бъдеш мълчалива и склонна към депресии , а да поемеш инициатива в ръцете си...
Тайни неща ще станат явни...Процеси за наследства или лъжливи несправедливи обвинения...,възможни са юридически проблеми...,които биха могли да продължат дълго във времето...Бъди внимателна със здравето на близките си....Нервна преумора и меланхолия...не ги допускай, НАУЧИ СЕ ИЛИ БЪРЗО ДА СЕ СПРАВЯШ С ПРОБЛЕМИТЕ ИЛИ ДА НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАШ.... :-*....
Пази бъбреците...внимавай с храните....
Ще срещнеш приятели с Нептунова природа...Бъди внимателна в преценките си...Възможна  е връзка с мъж Риба...Внезапно заминаване на приятели ...,работа с окултни науки.../астрология/...Възможно е и ти заминеш внезапно за чужбина.... :)
Много благодаря! Особено за предупрежденията- преди 10г правих бъбречна криза, имах камък и тогава специалист ми беше препоръчал да ходя пеша ежедневно, за да изкарам камъка по лесно... миналата седмица краката ми започнаха да отичат, без да съм била в седнало положение непрекъснато, а тази седмица използвах хубавото време, започнах да навъртам по 3-4км пешком и отоците изчезнаха... С напълняването едва се справих последните години, в тази насока се следя вече- щом почувствам тежест и минавам на чай с мед и плодове :)
А през изминалата соларна година починаха и двамата братя на майка ми, която се е притеснила да не ги последва и е отпаднала духом... дъщерите се стараят да я разведрят, като казват да почака докато се дипломират и оженят, и тогава да мисли за оня свят...

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #324 -: Декември 11, 2011, 04:12:15 pm »
Марая, привет и от мен! Скоро имам рд, може ли един солар и за мен.... :835m:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #325 -: Декември 11, 2011, 04:29:43 pm »
Марая, привет и от мен! Скоро имам рд, може ли един солар и за мен.... :835m:

А ако решиш може и някой друг освен Марая да се включи по въпроса  ;)

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #326 -: Декември 11, 2011, 04:34:08 pm »
Оооо, разбира се......ще се радвам.... :1014m:

« Отговор #327 -: Декември 11, 2011, 05:14:01 pm »
Да взема да се присламча и аз, като ми наближи рожденият ден, че ми предстои доста решаваща година (в много отношения) след неочакваните промени, които станаха факт през 2011.  :843:

« Отговор #328 -: Декември 11, 2011, 05:21:44 pm »
Моля ви, кажете нещо за следващия ми солар! Сега го погледнах и изглежда ужасен- соларно МЦ върху натален АЦ, като соларен Сатурн е в точен съвпад със соларно МЦ и съответно натално АЦ. Соларна Луна в 12-ти натален правейки опозиция със себе си, соларен Плутон в 1-ви с квадратури към натална Луна, СЛВ и себе си, соларна Луна съвпад с него в натален 12-ти, май ще се мре :'( Най-вече искам да разбера какво означава размяната на осите!

« Последна редакция: Март 11, 2012, 06:23:46 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #329 -: Декември 11, 2011, 05:34:27 pm »
            А ако решиш може и някой друг освен Марая да се включи по въпроса  ;)

Коко, според теб какви тенденции се очертават през предстоящата година (много ми е важна)?  :)