Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173342 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #330 -: Декември 11, 2011, 05:45:32 pm »
          Герчо, аз виждам през предстоящата ти година възможности за личностно развитие, пътувания, квалификация или преквалификация може би, така също темите по 7ми и 11и дом ще са на преден план, силно влияние на жена/жени върху теб ще има през годината ти за мен.... Пътувания, то и соларният AC  в Стрелец си дава много възможности в това отношение  ;) Добър завършек ще имаш на тази ти година си мисля аз, активността ти ще се повиши като цяло... може и да си търсиш жизнения път бих казал аз  8)
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 06:02:11 pm от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #331 -: Декември 11, 2011, 05:48:13 pm »
Моля ви, кажете нещо за следващия ми солар! Сега го погледнах и изглежда ужасен- соларно МЦ върху натален АЦ, като соларен Сатурн е в точен съвпад със соларно МЦ и съответно натално АЦ. Соларна Луна в 12-ти натален правейки опозиция със себе си, соларен Плутон в 1-ви с квадратури към натална Луна, СЛВ и себе си, соларна Луна съвпад с него в натален 12-ти, май ще се мре :'( Най-вече искам да разбера какво означава размяната на осите!

Живее се и след тази размяна на осите де, спокойно  ;D Важна година означава в случая, година на която трябва да се обърне особено внимание, а ако се разглежда солара си е важно също да се подходи задълбочено  ;)
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 05:50:50 pm от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #332 -: Декември 11, 2011, 05:50:28 pm »
            А ако решиш може и някой друг освен Марая да се включи по въпроса  ;)

Коко, според теб какви тенденции се очертават през предстоящата година (много ми е важна)?  :)

Ще погледна по-късно, а честно да си призная първо ще поразгледам наталната ти карта, my'temptation :)
            P.S. Лелеее, ама ти си и много млада  :) Имах усещането най-вече на база на капацитета ти на знания и духовно ниво, че си мааалко по-големичка  ;D Добре, майтапът на страна, когато съм готов ще пиша  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #333 -: Декември 11, 2011, 05:51:19 pm »
Моля ви, кажете нещо за следващия ми солар! Сега го погледнах и изглежда ужасен- соларно МЦ върху натален АЦ, като соларен Сатурн е в точен съвпад със соларно МЦ и съответно натално АЦ. Соларна Луна в 12-ти натален правейки опозиция със себе си, соларен Плутон в 1-ви с квадратури към натална Луна, СЛВ и себе си, соларна Луна съвпад с него в натален 12-ти, май ще се мре :'( Най-вече искам да разбера какво означава размяната на осите!

Имаш още да се мъчиш...,рано ти е да умираш....
Чужбина...и брак с чужденец....После ще пиша.... :-*

И за всеки ще има по думичка..... :-*

« Отговор #334 -: Декември 11, 2011, 05:54:40 pm »
            Ще погледна по-късно, а честно да си призная първо ще поразгледам наталната ти карта, my'temptation :)
            P.S. Лелеее, ама ти си и много млада  :)

Ок, благодаря предварително за положения труд.  :)

Още млада, но вече към застаряващите  млади ;D, ще навършвам 35 скоро.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #335 -: Декември 11, 2011, 06:12:35 pm »
Ще го обикнеш и още как...Аз съм любовница завинаги.... ;D :835m: :898m:

Аааа, такава любов кипи между нас... направо си е гръмотевична иии почти се напасваме един към друг  ;D  Но си права, всяко нещо с времето си да се надяваме...  ::)

P.S. За пореден път се убеждавам, че донякъде добре ме познаваш, Марая - като нагласи, начин на изказ ::), поведение може би  ;D

:854m: :835m:...Усещам....те.....

http://www.youtube.com/watch?v=RmFwWGBfChg

« Отговор #336 -: Декември 11, 2011, 06:32:08 pm »

Имаш още да се мъчиш...,рано ти е да умираш....
Чужбина...и брак с чужденец....После ще пиша.... :-*

И за всеки ще има по думичка..... :-*

Марая, за кой ли път ми помагаш!!! А пък как се успокоих сега като прочетох коментара ти! Ама то брак с чужденец звучи супер, а пък аз като видях соларна Луна върху Плутон в 12-ти и соларен Плутон в 1-ви с тези квадратури и си викам край, ще става нещо много лошо с мен!

Коколино, много ти благодаря и на теб за включването! Сега пак ще ровя за инфо по картата, ама вече съм много по-спокойна ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #337 -: Декември 11, 2011, 08:00:34 pm »
          Герчо, аз виждам през предстоящата ти година възможности за личностно развитие, пътувания, квалификация или преквалификация може би, така също темите по 7ми и 11и дом ще са на преден план, силно влияние на жена/жени върху теб ще има през годината ти за мен.... Пътувания, то и соларният AC  в Стрелец си дава много възможности в това отношение  ;) Добър завършек ще имаш на тази ти година си мисля аз, активността ти ще се повиши като цяло... може и да си търсиш жизнения път бих казал аз  8)

Благодаря, Коколино....темите по 7, как го виждаш..... :-[

« Отговор #338 -: Декември 12, 2011, 09:25:10 am »
 :981: Марая  :967m:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #339 -: Декември 12, 2011, 12:39:29 pm »
:981: Марая  :967m:

тОпреее.... :898m:...,ама в близките дни...,днес си имам рожденничка... ;D

*

issidorra

« Отговор #340 -: Декември 12, 2011, 12:56:14 pm »
Колко хубаво!!! Да ти е жива и здрава рожденичката и да носи на себе си и околните само положителни емоции  :ch8_31: :1022:

« Отговор #341 -: Декември 12, 2011, 01:13:18 pm »
а да ти е жива и здрава!!!

вие преливате от ядене на торта декември, а? ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #342 -: Декември 12, 2011, 01:28:30 pm »
Колко хубаво!!! Да ти е жива и здрава рожденичката и да носи на себе си и околните само положителни емоции  :ch8_31: :1022:

Meрси.... :-*

а да ти е жива и здрава!!!

вие преливате от ядене на торта декември, а? ;)

Мерси.... :-*

И много приятели имам родени под знака на Стрелеца....Абе Дупитер ли бе да го опишеш.... ::) ;D :902:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #343 -: Декември 12, 2011, 02:27:17 pm »
         Песничката е емблематична и много готина, благодаря за поздрава Марая  :)

Да ти е жива и здрава рожденичката и приятно прекарване на поредния декемврийски празник ти пожелавам  :)  :1022: :798m:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #344 -: Декември 12, 2011, 02:39:41 pm »
Да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва  :ch8_15: