Благодаря за включването, но малко ми докривя, сега остава и ти да ми кажеш нещо, което не ми се ще да чуя. Толкова трудни ми бяха последните няколко години, искаше ми се поне през предстоящата да има повече възможности.
В слънчевата революция,какво значи соларен плутон съвпад натална венера?(за мъж)
каквото значи транзитен плутон в съвпад с натална венера. този съвпад ще го има в няколко поредни солара тъй като плутон е бавен
Цитат на: santaFe в Декември 15, 2011, 11:20:48 amВ слънчевата революция,какво значи соларен плутон съвпад натална венера?(за мъж) Прекъсване или започване на нови партньорски взаимоотношения,виж дали в радикса Плутон и Венера имат аспект,в кой дом се случва, соларен и радикален.Кои домове се управляват от Венера и Плутон в солара.
Много сех
Как трябва да се тълкува съвпад на соларен Асц. с натален плутон в 7 дом? :781m:Тълкуване е подобно на това ,както при транзитите или не?
Цитат на: sindi в Декември 23, 2011, 11:22:16 amКак трябва да се тълкува съвпад на соларен Асц. с натален плутон в 7 дом? :781m:Тълкуване е подобно на това ,както при транзитите или не?Приоритет ще ти бъдат партньорите....Ще обърнеш доста внимание на себе си...
Цитат на: Марая в Декември 23, 2011, 11:25:17 amЦитат на: sindi в Декември 23, 2011, 11:22:16 amКак трябва да се тълкува съвпад на соларен Асц. с натален плутон в 7 дом? :781m:Тълкуване е подобно на това ,както при транзитите или не?Приоритет ще ти бъдат партньорите....Ще обърнеш доста внимание на себе си... Благодаря,Марая и на теб Fairy