Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173323 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #375 -: Декември 23, 2011, 12:33:13 pm »
Картата не е моя ,но ще я кача.В началото на януари е родена.

Възможно е да смени среда...Първи любовни трепети...Може да отиде да учи далеч...от родното място...Ще има успехи....

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #376 -: Декември 23, 2011, 12:46:16 pm »
Картата не е моя ,но ще я кача.В началото на януари е родена.

Възможно е да смени среда...Първи любовни трепети...Може да отиде да учи далеч...от родното място...Ще има успехи....
Всичко,което пишеш звучи много добре имайки в предвид възраста,а относно любовните трепети,проблемите са точно от такова естество.   Благодаря,Марая :)

« Отговор #377 -: Декември 24, 2011, 12:55:59 pm »
соларни венера съвпад юпитер,върху натална венера какво може да донесе?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #378 -: Декември 24, 2011, 01:19:10 pm »
соларни венера съвпад юпитер,върху натална венера какво може да донесе?

В Соларната карта има значение в какви градуси попадат планетите..,защото те носят много информация /кармична/ или не се променят като градуси в зависимост от мястото на което посрещаме солара...
Важно е също така и какво управляват венера и юпитер в наталната карта..,както и домовете в които се намират...

Като сигнификатори на разширение, пари, любов...деца...пътувания..,удоволствия - звучи добре...Но едва след "прочит"на гореспоменатото... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #379 -: Декември 25, 2011, 12:13:20 am »
Дани, Като цяло...това ще бъде година на контакти и на чести пътувания...Възможна е промяна на дом...и на среда.
Бъди внимателна в работата си и в контактите си с хора на работната среда. Възможно е да започнеш нов роман ;D/любовен/точно на работното ти място....Нестандартното поведение , както и променения външен вид могат да донесат повече късмет....
Издигане в кариерата , връзка с по-малък мъж....
Стой далеч от вода...В смисъл не влизай да плуваш...,наслаждавай се на водата от далеч...
Ще имаш възможност да достигнеш до по-фини светове чрез медитации и вглъбяване в себе си...
Твърде възможно е да има здравословни проблеми с единия от родителите ти...Каквото и да се случва...,както и да се случва приеми го....
Колебания по отношение на деца и любов...Несигурна и нестабилна ще се чувстваш в тези области на живота си..,Не виждам причини за притеснения...,но ти умееш доволно добре да правиш от мухата слон когато става дума за близките ти хора...и да изживяваш нещата преди да са се случили.... :P
Предложение за брак... ;D

hahahah... be6e predi 2 meseca...ot myj kogoto razkarah predi 5 meseca!!!!  ;D ;D ;D
BLAGODARQ, MARAJA! 4akam novata Libov...deistvitelno na rabotnoto mqsto se uvyrtat 2 kotaraka /ediniq 15 godini po-malyk ot men!/, no az obry6tam vsi4ko na 6ega za da gi dyrja na razstoqnie....ne iskam vryzka na rabotnoto mqsto.

Марая......първо щастлива Коледа и ето реших се (каня се от 3 дена) да споделя с теб, че са се завихрили едни ветрове около мен...т.е. отново си безпогрешна. Преди 3 дни получих предложение за една примамваща ваканция на...Малдивите ...от онзи дето ми предлагаше брак преди няколко месеца, но предпочитам да ида там единствено с една хубава книга и никoй около мен...Отказах  и му пожелах весело прекарване там. Преди 2 дни колега се изтърси в офиса с обяснение в любов ...., а вчера дъщеря ми сподели, че решили с нейната приятелка да ме запознаят с нейния баща, който е сам и след време те двечките да станели "сестри"...Идва ми да си грабна шапката и да бягам възможно най-далече....Сатърн от 10 декември ми мачка Слънцето, блокирала съм на тема работа, приключване на годината и имам чувството, че след ден ще се разпадна ...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #380 -: Декември 25, 2011, 03:46:34 am »
Дани, Като цяло...това ще бъде година на контакти и на чести пътувания...Възможна е промяна на дом...и на среда.
Бъди внимателна в работата си и в контактите си с хора на работната среда. Възможно е да започнеш нов роман ;D/любовен/точно на работното ти място....Нестандартното поведение , както и променения външен вид могат да донесат повече късмет....
Издигане в кариерата , връзка с по-малък мъж....
Стой далеч от вода...В смисъл не влизай да плуваш...,наслаждавай се на водата от далеч...
Ще имаш възможност да достигнеш до по-фини светове чрез медитации и вглъбяване в себе си...
Твърде възможно е да има здравословни проблеми с единия от родителите ти...Каквото и да се случва...,както и да се случва приеми го....
Колебания по отношение на деца и любов...Несигурна и нестабилна ще се чувстваш в тези области на живота си..,Не виждам причини за притеснения...,но ти умееш доволно добре да правиш от мухата слон когато става дума за близките ти хора...и да изживяваш нещата преди да са се случили.... :P

hahahah... be6e predi 2 meseca...ot myj kogoto razkarah predi 5 meseca!!!!  ;D ;D ;D
BLAGODARQ, MARAJA! 4akam novata Libov...deistvitelno na rabotnoto mqsto se uvyrtat 2 kotaraka /ediniq 15 godini po-malyk ot men!/, no az obry6tam vsi4ko na 6ega za da gi dyrja na razstoqnie....ne iskam vryzka na rabotnoto mqsto.

Марая......първо щастлива Коледа и ето реших се (каня се от 3 дена) да споделя с теб, че са се завихрили едни ветрове около мен...т.е. отново си безпогрешна. Преди 3 дни получих предложение за една примамваща ваканция на...Малдивите ...от онзи дето ми предлагаше брак преди няколко месеца, но предпочитам да ида там единствено с една хубава книга и никoй около мен...Отказах  и му пожелах весело прекарване там. Преди 2 дни колега се изтърси в офиса с обяснение в любов ...., а вчера дъщеря ми сподели, че решили с нейната приятелка да ме запознаят с нейния баща, който е сам и след време те двечките да станели "сестри"...Идва ми да си грабна шапката и да бягам възможно най-далече....Сатърн от 10 декември ми мачка Слънцето, блокирала съм на тема работа, приключване на годината и имам чувството, че след ден ще се разпадна ...

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И НА ТЕБ ДАНИ! :-* СВЕТЛИНА, ХАРМОНИЯ И ТОПЛИНА ТИ ЖЕЛАЯ... :829: :ch8_15:

Слушай..., поогледай се...поуслушай се...и гледай да не изпуснеш влака... :72: :wink2:...Ще спре на твоя гара...Просто се качи...и тръгни нанякъде..,не е важно за къде...важно е пътуването...А..,чрез този влак...ще стигнеш и до себе си...И от мен...Приятно пътуване...края на март..началото на април... :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #381 -: Декември 28, 2011, 09:40:37 am »
         Който желае може да се включи да погледнем заедно солара на един скорошен рожденик и каква предстои да бъде сценичната обстановка за годината  ;D

« Отговор #382 -: Декември 28, 2011, 10:30:47 am »
         Който желае може да се включи да погледнем заедно солара на един скорошен рожденик и каква предстои да бъде сценичната обстановка за годината  ;D

Това, което ми се набива като начало е сол.Асц в 7 ми натален - основно ще се решават въпроси, свързани с другите; брачна половинка, ако има такава , бизнес дела и т.н.Цялостното обръщане на сол. кардинални оси спрямо  наталните не е за подценяване-говори за наложително разрешаване на основни житейски задачи.  Възможно е и да има влюбване, което може да е много романтично , но трябва да се внимава- Нептун от 5 ти соларен в съвпад с нат. Венера. Показателен е и сол. Плутон на нат. Мц-може да има необратима промяна в цялостния статус на личността. Сол.Мерк.в 3 ти дом съвпада със самия себе си  в девети- пътувания, писмени дела, образование- все неща акцентиращи оста 3/9 дом
Със сигурност годината няма да е скучна .Това е моето скромно мнение ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #383 -: Декември 28, 2011, 10:42:14 am »
Ха, виждам че и в моя солар за 2012 г. Асц. отива в 7 ми натален.  :'(
Моля , ако някой види нещо , което се откроява да го сподели.
Благодаря
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #384 -: Декември 28, 2011, 11:37:07 am »
кое е за плач, ако АС соларен е в 7ми?  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #385 -: Декември 28, 2011, 01:43:02 pm »
         Благодаря, toroni :) Аз смятам обаче, че не е особено критично ако AC соларен е в 7ми натален  ;) Донякъде съм забелязал, че не винаги подобни години са сред най-успешните при размяна на осите, но определено не трябва да мислим еднозначно в случая предлагам аз  :)
         Що се отнася до Плутон и Нептун в соларната карта аз все си мисля, че е хуабво да обърнем и по-съществено внимание на соларните домове в които попадат, все пак са и 2мата доста бавно придвижващи се през зодиака, така че тези съвпади не касаят само и единствено една соларна година всеки път, някой път засягат въпроси за 2 и повече солара ;D
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 01:44:37 pm от kokolino »

« Отговор #386 -: Декември 28, 2011, 03:19:59 pm »

Доколкото знам, в година с такъв солар ти самия и персоналните ти цели остават встрани - занимаваш се с делата на другите и уреждаш чужди въпроси. Не е година на личностно израстване, а си въвлечен в задачи на други хора. ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #387 -: Декември 28, 2011, 06:37:04 pm »

Доколкото знам, в година с такъв солар ти самия и персоналните ти цели остават встрани - занимаваш се с делата на другите и уреждаш чужди въпроси. Не е година на личностно израстване, а си въвлечен в задачи на други хора. ;)

Ако може и аз да се включа тук в тази дискусия ще направя следния коментар:

1) Това, което казваш Торони относно соларния AC би могло наистина да е така, доста известни и безизвестни астрологични източници (както в някои астрологични книжки, така и в интернет пространството) е застъпена подобна теоритична идея
           2) За да може да се твърди със сигурност подобно нещо за чиито и да било солар трябва да бъде подчертана дадената ситуация и от други фактори в соларната карта ( да не говорим в случая за подчертаване и възможност за проявата, която да е белязана и в натала, както и чрез други прогностични методи да се потвърди), но най-малкото както вече споменах трябва и други подсилвания в солара да има :) В противен случай всички, които четем теория на астрологична тема и се обогатяваме бихме били добри практици на база само четеното, без да го интерпретираме индивидуално  ;D

« Отговор #388 -: Декември 28, 2011, 07:13:14 pm »
Ето един пример от мен - соларен АС в 7 дом в женска тема. АС в солара е в съвпад с нат. Юпитер.
Най-важното събитие през годината е сключване на граждански брак.
С партньора имат няколкогодишно съжителство на семейни начала и малко дете.
Когато й видях солара преди рождения ден, й казах, че това вероятно ще е определяща година за отношенията с партньора, че трябва да вземат решение. Те през цялото време не вървят - ту се разделят, ту се събират, но според мен в рамките на тази година трябваше да се реши бъдещето на тяхното съвместно съжителство - дали да продължат нататък или да приключат. В края на юли тя го напусна, изнесе се с детето, но не издържа и две седмици, върна се. От вчера вече са женени официално, по-нататък планират емиграция.

« Отговор #389 -: Декември 28, 2011, 07:26:54 pm »
А това е слънчевата революция на партньора й за предстоящата година. Тук също има соларен АС в 7 дом, но Марс, Уран и Луна са близо до ъглите. Възможно е наистина да ги одобрят за емиграция към края на следващата година.

При половинката му соларният АС попада върху куспидата на 9 дом в следващия солар, има ъглова Луна (около ДС), ІС е близо до наталния АС.