Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173628 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #420 -: Януари 05, 2012, 12:32:29 pm »
Привет и от мен! Както писах на едно друго място - почти нищо от солара ми за отиващата си вече година не се случи :/ . Надявах се да си намеря постоянна работа, но колкото и да се опитвах, всичко оставаше на халос. В личен план нещата за мен не стоят по-различно. Срещнах една девойка, която не искаше нищо друго, освен кратка авантюра и това си беше с нея... Явно късмета ми изневерява във всичко   . Надявам се през следващата година нещата да се оправят поне малко. Поствам си солара за следващата година, с надеждата, че все нещо ще се случи през новата година и усилията ми да открия работа и нова, дълготрайна любов, няма да са напразни. Според вас, има ли надежда за мен в тези две отношения?

Нова работа при всички положения ...Интересно , че и нова връзка с Меркуриева жена ти предстои....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #421 -: Януари 05, 2012, 12:54:34 pm »
         Благодаря ти за изчерпателната информация, Tornquist :) Приеми градивно думите ми, имат определен смисъл и вярвам ще го разбереш :) Струваш ми се доста умно момче при все може би харизматичен донякъде гледайки натала ти и тепърва според мен ще имаш възможности за реализация както в професионален план, така и в емоционален  :P Макар и да ми се струва, че някакси те харесват мацките, може и да греша, но може и да ми е вярна логиката. А и не знам защо се хвърляш толкова надълбоко отрано в сериозни връзки, хмм най-вероятно защото като гледам си такъв тип човек  ;D  А и тепърва ще разгръщаш таланта си, може би в някоя творческа сфера евентуално... не е да нямаш и оригиналност ;)
         А за астрологията - не те познавам, но надявам се да се отнасяш сериозно и с респект към сферата без значение дали имаш задълбочени или само повърхностни интереси, вярвам можеш да оцениш стойността на астро света  :)
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 01:33:39 pm от kokolino »

« Отговор #422 -: Януари 05, 2012, 10:11:40 pm »
         Благодаря ти за изчерпателната информация, Tornquist :) Приеми градивно думите ми, имат определен смисъл и вярвам ще го разбереш :) Струваш ми се доста умно момче при все може би харизматичен донякъде гледайки натала ти и тепърва според мен ще имаш възможности за реализация както в професионален план, така и в емоционален  :P Макар и да ми се струва, че някакси те харесват мацките, може и да греша, но може и да ми е вярна логиката. А и не знам защо се хвърляш толкова надълбоко отрано в сериозни връзки, хмм най-вероятно защото като гледам си такъв тип човек  ;D  А и тепърва ще разгръщаш таланта си, може би в някоя творческа сфера евентуално... не е да нямаш и оригиналност ;)
         А за астрологията - не те познавам, но надявам се да се отнасяш сериозно и с респект към сферата без значение дали имаш задълбочени или само повърхностни интереси, вярвам можеш да оцениш стойността на астро света  :)

Не знам до колко съм харизматичен или ме харесват мацките, но все така става, че оставам сам :D . Иначе за развитието ми в насоките, които спомена, надявам се да си прав. Иначе за астрологията - интерес имам, купил съм си книги по темата и ги чета, но за съжаления не мога да схвана достатъчно. Толкова обширна е темата, че се губя в нея.

« Отговор #423 -: Януари 06, 2012, 02:51:37 pm »
Солара е на Дорарайков, защото има проблеми с качването, който желае да се включи  :)
Не искам да се вслушвам в разума. Разумът винаги е онова, което другите мислят по въпроса...

« Отговор #424 -: Януари 06, 2012, 02:58:52 pm »
Благодаря много Vanianeli, моля всеки който има желание да ми види революшъна за 2012,

съвети приемам всякакви, акъли също :829:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #425 -: Януари 06, 2012, 06:49:43 pm »
на мен ми харесва този солар.
спред мен любов, някъде на път се очертава, като обекта е или по-възрастен или изневиделица някой твой отдавнашен познат ще се присети отново и ще се появи пак в живота ти.
 ;)

« Отговор #426 -: Януари 06, 2012, 07:34:38 pm »
Антенче, благодаря ти за включването ще дам обратна връзка ако нещо подобно се случи, но аз като човек който има силен уран в хороскопа си обичам неочакваните обрати на съдбата,
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 07:41:19 pm от doraraikov »

*

issidorra

« Отговор #427 -: Януари 07, 2012, 01:14:27 pm »
Дора, внимавай с килограмите през новата соларна година, не стига, че Юпито ти е на АЦ, ами и се намира в Телец ;)

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #428 -: Януари 07, 2012, 01:18:22 pm »
Марая, привет и от мен! Скоро имам рд, може ли един солар и за мен.... :835m:

Някой ще се включи ли, плийз.... :-[
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 01:27:56 pm от ger4o »

« Отговор #429 -: Януари 07, 2012, 01:22:17 pm »
Дора, внимавай с килограмите през новата соларна година, не стига, че Юпито ти е на АЦ, ами и се намира в Телец ;)
Благодаря issidorra, винаги съм казвала че слънчева революция с асц Телец, Везни и Стрелец атакува сериозно талиите. На мен лично ми се заредиха последните няколко години тези знаци, сега пък и юпи в първи,  и резултата е 15 кила отгоре. Внимавам аз, ама апетита ми не внимава. :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #430 -: Януари 09, 2012, 03:18:44 am »
Иска ми се някой да пробва сам да разчете солара...на Герчо... :-*
Не са нужни много приказки с няколко изречения....

« Отговор #431 -: Януари 09, 2012, 08:24:12 am »
Може ли аз да опитам.. за солара на Герчо.
Важна година, в която личността ще блести и ще се утвърждава. В същото време - много емоциално ще бъде това. Ще има успех. Вероятно и повишаване на доходите, поемане на нови отговорности в работата. Евентуално преквалификационен курс, или друг, свързан с обучение.
Ще влага много пари в дома, ремонт може би ще прави. Така или иначе, иска да е комфортно и удобно място /домът/.
Активизиране на скритите врагове, вероятно ще се разкрие пазена дълго тайна.
Вероятно обрат в отношенията с близки родственици /съседи/, може би неочаквани споразумения.
 :-[ Дано да съм на прав път.

Ново е за мен. Моля за коментар от по-добрите. Така де, да не подвеждам с тези предположения. :-[

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #432 -: Януари 13, 2012, 07:41:50 pm »
Dragon Lady, Марая...благодаря за включването по моя солар! Надявам се на здраве, за мен и близките ми, а другото...дано да е повече хубавото! Желая ви го и на вас, от сърце! :ch8_15:

« Отговор #433 -: Януари 25, 2012, 03:40:13 pm »
моля за поглед върху този солар...предстоят ми промени, мисля да се върна отново на работа след майчинство, а и любовни драми не ми липсват..като цяло ще трябва да се нагаждам на нов ритъм...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #434 -: Януари 28, 2012, 09:52:40 am »
            Sunflower, за мен ще имаш доста успешна година с възможности в професионален план и силен вътрешен импулс за дерзаене, дейно и борбено отношение по работните въпроси. По темите на връзките и любовта те чакат осезаемо промени (свързани с нови отношения или брак дори), но което и да е динамиката тук е видима.  :) А личностното ти развитие също ще е сред водещите теми на предстоящата ти година. Най-общо това е от мен. :)