Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173446 Прегледи
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #435 -: Януари 28, 2012, 02:19:44 pm »
мерси коколино...кажи моля те къде откриваш въпросната динамика в личен план, че за да стигна до брака трябва първо през развод да мина :-// при транзитите имам съвпад на Уран с К5 и Юпитер с Дсц та затова ми е много Х там...
            Sunflower, за мен ще имаш доста успешна година с възможности в професионален план и силен вътрешен импулс за дерзаене, дейно и борбено отношение по работните въпроси. По темите на връзките и любовта те чакат осезаемо промени (свързани с нови отношения или брак дори), но което и да е динамиката тук е видима.  :) А личностното ти развитие също ще е сред водещите теми на предстоящата ти година. Най-общо това е от мен. :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #436 -: Януари 29, 2012, 10:33:12 am »
мерси коколино...кажи моля те къде откриваш въпросната динамика в личен план, че за да стигна до брака трябва първо през развод да мина :-// при транзитите имам съвпад на Уран с К5 и Юпитер с Дсц та затова ми е много Х там...
            Sunflower, за мен ще имаш доста успешна година с възможности в професионален план и силен вътрешен импулс за дерзаене, дейно и борбено отношение по работните въпроси. По темите на връзките и любовта те чакат осезаемо промени (свързани с нови отношения или брак дори), но което и да е динамиката тук е видима.  :) А личностното ти развитие също ще е сред водещите теми на предстоящата ти година. Най-общо това е от мен. :)

Най-общо имаш соларен AC съвпад MC и соларно MC в 7ми натален плюс соларни Юпи и Венера в 7ми натален също така - в голяма степен тази позиция на осите би могла да означава или встъпване в брак или развод в много случаи, зависи разбира се от много фактори в натала и прогностичните способи, но като поле на действие за мен соларът ти очертава едно от тези две събития. А соларен Уран на куспидата на 5и натален и в 8ми соларен би дал динамика по отношение на интимната сфера, съвпадите соларен Плутон - натална Луна и обратният съвпад също са показателни по отношение на емоционалната сфера, соларен Сатурн там ми е малко на мен не докрай ясен как точно би действал.  :)

« Отговор #437 -: Януари 30, 2012, 01:01:32 pm »
благодаря ти, и аз на първо четене се зачудих за съвпада на соларни Луна и Сатурн към натален Плутон, да не говорим пък че обратния съвпад го има в три поредни солара, а след твоя прочит сега ми прави впечатление и соларен Нептун съвпад със соларен Дсц и натален Иц...

Най-общо имаш соларен AC съвпад MC и соларно MC в 7ми натален плюс соларни Юпи и Венера в 7ми натален също така - в голяма степен тази позиция на осите би могла да означава или встъпване в брак или развод в много случаи, зависи разбира се от много фактори в натала и прогностичните способи, но като поле на действие за мен соларът ти очертава едно от тези две събития. А соларен Уран на куспидата на 5и натален и в 8ми соларен би дал динамика по отношение на интимната сфера, съвпадите соларен Плутон - натална Луна и обратният съвпад също са показателни по отношение на емоционалната сфера, соларен Сатурн там ми е малко на мен не докрай ясен как точно би действал.  :)

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #438 -: Февруари 01, 2012, 05:15:43 pm »
Ако някой има желание и време би ли ми погледнал соларната карта ::) Ще Ви бъда много благодарна!  :)
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 02:36:03 pm от moon »

« Отговор #439 -: Февруари 02, 2012, 06:43:52 pm »
Коколино и Марая, моля ви да погледнете този солар и да кажете по 2-3 думи. Изключително впечетление ми направи съвпадите на куспидите на домовете - соларни с натални . Кртата е на жена.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #440 -: Февруари 02, 2012, 06:57:30 pm »
          Elfidka, не смятам, че трябва да се притеснява притежателката на картата, нито пък ти. :) Принципно соларният AC е върху наталния, това е констелация, която ако не бъркам би могла да се случи на около 32-33 години, а като гледам наталния Плутон на 26 градуса Везни бих могъл да предположа, ако не се лъжа без да проверявам, че възрастта на натива е около тази за която говоря. :) Като добавим, че е използвана равнодомната система, която обичам е нормално след съвпада на соларния и наталния AC и върховете на останалите домове да съвпадат. Принципно подобен тип година е важна тъй като според доста астролози би могло да се реализира в по-голяма степен заложеното в натала, да се отключи за напред. Аз лично бих оприличил в моите си разсъждения и интерпретации подобна година за важна и даваща шансове за личностно развитие, израстване. :) По-късно днес ще дам и конкретика по солара, че личните ми задачки в момента са доста.  ;D
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 08:14:27 pm от kokolino »

« Отговор #441 -: Февруари 02, 2012, 07:03:22 pm »
          Elfidka, не смятам, че трябва да се притеснява притежателката на картата, нито пък ти. :) Принципно соларният AC е върху наталния, това е констелация, която ако не бъркам би могла да се случи на около 32-33 години, а като гледам наталния Плутон на 26 градуса Везни бих могъл да предположа, ако не се лъжа без да проверявам, че възрастта на натива е около тази за която говоря. :) Като добавим, че е използвана равнодомната система, която обичам е нормално след съвпада на соларния и наталния AC и върховете на останалите домове да съвпадат. Принципно подобен тип година е важна тъй като според доста астролози би могло да се реализира в по-голяма степен заложеното в натала, да се отключи занапред. Аз лично бих оприличил в моите си разсъждения и интерпретации подобна година за важна и даваща шансове за личностно развитие, израстване. :) По-късно днес ще дам и конкретика по солара, че личните ми задачки в момента са доста.  ;D
Благодаря и, ще чакам до по-късно с нетърпение  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #442 -: Февруари 02, 2012, 08:14:08 pm »
          Сега като погледнах по-задълбочено трябва да си призная, че сгреших - стилът не е равнодомен, а е по Плацидус картата, на пръв поглед заблуждава честно казано.  ;D Определено много важна година за натива, ще има доста предизвикателства, както и темите по Сатурн ще са на дневен ред. Влиянието му ще се усеща през цялата соларна година с не малък интензитет, възможно е да изскочи нова любов, романтика и разрастване на връзките, разкрасяване и положителни промени във външния вид на мацката, повече грижи ще се полагат в тази посока.  8) Но трябва да отбележа, че е възможно сериозно напрежение по отношение на връзките, незадоволеност по отношение на партньорството, сериозни изпитания в кариерен план, както и евентуални поражения на работния фронт. Но подобни събития ще обогатяват, ще дават своя принос в житейския път на притежателката, ще спомагат за развитието и промяната на приоритетите. Хмм, 3ти дом трябва също да му се обърне внимание, възможни тегоби по темите на дома. Не ми харесва соларния Марс в 12и, но аз и не обичам да виждам в този дом в солара планети.  Все пак е пред ингрес във Везни, има квадрати към наталните Нептун и Мерк, подозирам ще дава тласък за дерзаене.  :) А по 4ти дом, където IC соларно е върху наталното IC и плюс соларен Плутон на куспидата са показател за напредък и ръст, хармония в този дом. :)
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 08:24:26 pm от kokolino »

« Отговор #443 -: Февруари 03, 2012, 12:48:32 pm »
Благадаря ти Коко  :-*
Това е една колежка от университета, нещо се е ушашкала....Промени – това е основната тема в нейния солар, дано да се адаптирва бързо към събитията  ;)

А аз чак сега влизам че цял ден чета по Международно частно право....Ужас е !!!
какво ще правя утре на изпита --- незнам    :1014m:
Стискайте палци  :ch8_31:

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #444 -: Февруари 04, 2012, 08:41:21 pm »
Има ли желаещи да коментират солара ми? Моля Ви! ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #445 -: Февруари 06, 2012, 09:13:07 pm »
Има ли желаещи да коментират солара ми? Моля Ви! ::)

Здравей, moon. :) Утре ще погледна и ще кажа какво мисля по солара ти. :)

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #446 -: Февруари 06, 2012, 10:45:28 pm »
Благодаря ти предварително,kokolino! :) Хубава вечер!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #447 -: Февруари 07, 2012, 10:14:29 pm »
          Moon, най-общо важна година по отношение на поверителните дела, както и на постъпките, които не споделяш много, много.  ;) Добра и успешна година по отношение на квалификация, учение, сметки и разчети. Но наред с разчетите са възможни финансови затруднения, както и промяна на отношението ти към финикийските знаци, по-абстрактно и разчупено отношение към света и хората като цяло. Ще бележиш напредък по отношение на личностното израстване, възможни са разногласия и динамика по отношение на партньорите в любовта, но любовта под една или друга форма ще те съпътства през солара...  ;D

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #448 -: Февруари 07, 2012, 11:15:46 pm »
Благораря ти коко!  :)
Интересно ми е кое в солара показва динамика в любовта? И това значи ли нов партньор на хоризонта?  ;D

« Отговор #449 -: Февруари 08, 2012, 01:52:41 pm »
Здравейте,

и аз си направих такъв соларен хороскоп и ми изглежда завъртян на 90 градуса. Може ли някой да го погледне- не е нещо страшно- нали?