Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173359 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #450 -: Февруари 09, 2012, 05:12:18 pm »
Здравейте,

и аз си направих такъв соларен хороскоп и ми изглежда завъртян на 90 градуса. Може ли някой да го погледне- не е нещо страшно- нали?

Със сигурност не е нещо страшно... ;D ,но смятам , че ти предстои сериозна промяна по отношение на социума и всичко свързано с него...Така също има индикации за промяна и криза свързана с майка ти и /или/ по-голяма сестра....

« Отговор #451 -: Февруари 09, 2012, 05:36:26 pm »
Мерси-звучи ми сериозно :( не може ли вместо майката да е засегната от уран, да кажем, че разни окултни дейности ще имат нов прочит ( уран облагодетелстван от луна) ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #452 -: Февруари 09, 2012, 05:54:51 pm »
Мерси-звучи ми сериозно :( не може ли вместо майката да е засегната от уран, да кажем, че разни окултни дейности ще имат нов прочит ( уран облагодетелстван от луна) ?

В соларната карта мястото на Луната показва промяната и несигурността през годината...Ежедневните грижи и проблеми...По принцип Луната е сигнификатор на Майката. Често е указание за здравословни проблеми...

Всичко окултно е свързано с домовете на края и 9-ти  дом..МЦ и 10 -ти са видимото място в картата...

« Отговор #453 -: Февруари 09, 2012, 06:15:28 pm »
Уфф :(
Мерси пак-искаше ми се някак да я излъжа тая ситуация

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #454 -: Февруари 09, 2012, 06:30:33 pm »
Уфф :(
Мерси пак-искаше ми се някак да я излъжа тая ситуация

Смятам , че предупредения е въоръжен...И все пак 10-ти е в 6-ти натален...Малко повече грижа няма да е излишна...Дори и да има проблеми смятам , че ще бъдат на хормонално ниво...както и психосоматични... ;)
Споко...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #455 -: Февруари 11, 2012, 07:46:25 am »
         Какво мислите за този солар?

« Отговор #456 -: Февруари 11, 2012, 12:08:19 pm »
аз съм начинаеща, но ще пробвам :)

в карта със значим плутон мисля, че годината ще е свързана с проблеми около братя/сестри и семейни (чужди) дела и документи. и като цяло случките ще карат човека да си прави равносметка за собствените цели и стремежи.

« Отговор #457 -: Февруари 11, 2012, 12:24:38 pm »
не знам дали си измислям, ама като си гледам соларите назад и като чета насам-натам, за да се сбъдва нещо от солара (ако се използва само той като техника), трябва да се гледат кои планети са водещи в наталния и ако с тях се случва нещо интересно в соларния- тогава можем да очакваме събитие.
Пример - за 2011/2012 имах това по-долу и нищо кой знае какво не се е случило, освен разни дребни неща- поправки, ремонти, свързани с дома

« Отговор #458 -: Февруари 11, 2012, 07:47:41 pm »
Здравейте! :) Тъй като скоро имам РД иии ми е любопитно за чуждо мнение...с малко нахалство... таа ако някой иска и му се занимава/ упражнява може да заповяда на моя солар ... :) ще съм благодарна за всяка дума

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #459 -: Февруари 26, 2012, 05:30:28 pm »
аз съм начинаеща, но ще пробвам :)

в карта със значим плутон мисля, че годината ще е свързана с проблеми около братя/сестри и семейни (чужди) дела и документи. и като цяло случките ще карат човека да си прави равносметка за собствените цели и стремежи.

Добре, проследявам ти логиката, Аника, възможно е макар, че не е задължително да има само проблеми ако Плутон е значим... ;) А за равносметката, какво те навява на тази мисъл?

« Отговор #460 -: Февруари 27, 2012, 09:23:00 am »
Ами втори дом го гледам като всякакви ценности-които имаме, които дължим и които искаме. 4-ти дом -освен като домът-го гледам като вътрешното аз, и в този смисъл ингресията на нептун може да доведе до промяна в нагласата на индивида

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #461 -: Март 10, 2012, 07:19:00 am »
Ами втори дом го гледам като всякакви ценности-които имаме, които дължим и които искаме. 4-ти дом -освен като домът-го гледам като вътрешното аз, и в този смисъл ингресията на нептун може да доведе до промяна в нагласата на индивида

Възможно е

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #462 -: Март 10, 2012, 07:26:46 am »
         Хайде да видим какво мислите за този солар?  ::)

« Отговор #463 -: Март 23, 2012, 09:55:55 pm »
В какво се изразява ,ретрограден управител на соларният АС?

« Отговор #464 -: Март 27, 2012, 08:54:30 pm »
В какво се изразява ,ретрограден управител на соларният АС?
Имате ли представа?? ???