Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173492 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #465 -: Март 27, 2012, 08:57:35 pm »
В какво се изразява ,ретрограден управител на соларният АС?
Имате ли представа?? ???

Индивидуално е, зависи от управителя, как е поставен, кой дом, аспекти, самия натал...

« Отговор #466 -: Март 27, 2012, 09:14:23 pm »
В какво се изразява ,ретрограден управител на соларният АС?
Имате ли представа?? ???

Индивидуално е, зависи от управителя, как е поставен, кой дом, аспекти, самия натал...
Благодаря.
А няма ли някакво общо значение?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #467 -: Май 01, 2012, 03:30:41 pm »
         Ще се радвам на включване с разсъждения по този солар.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #468 -: Май 01, 2012, 05:35:21 pm »

Мадамата е с Юпитеров възврат тези дни... ;D ;)...

Я направи една Юпитерова революция...да видим какво показва..,ще отворя тема! ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #469 -: Май 10, 2012, 08:23:21 pm »

Ако има мераклии може да погледнат въпросната карта най-малко и да си кажат мнението, все пак трябва и практика да има, не само някакви теоритични и лаф постановки  ;D 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #470 -: Май 10, 2012, 09:24:50 pm »

Ако има мераклии може да погледнат въпросната карта най-малко и да си кажат мнението, все пак трябва и практика да има, не само някакви теоритични и лаф постановки  ;D

Най- силно застъпена тема ще е кариерата  според мен , издигане в социална сфера и то  с помощта на другите. / но не семейството/  Сериозно партньорство също и   възможно.  И ще има ангажименти с дома,/ Марс в 4 дом, - ще е натаварена личността с дела за дома, може  и неразбирателства да има . / Дано не се окаже лаф постановки.  За Марс  в 10 дом / за натал /имам  наблюдения, че има неразбирателства по 4 дом. Предполагам че в 4 ,ще  ще създава пречки на 10 дом. ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #471 -: Май 11, 2012, 07:37:07 am »
Относно солара - вероятно е в началото на соларната година жената ( мкар че не разбрах дали е жена или мъж) да има някакви проблеми, които са свързани с нейната работа и съвместно пъртньорство ( може да е без работа или да има доста напрегната обстановка ) - соларен асц везна и сатурн в 1-ви . Има кадинална тао квадратура венера ( г1)  луна ( г10) сатурн (г4) , засягат домовете на кариерата и дома-  ще се бори за професионално израстване, луната и сатурна са силни по знак,  по отношения обаче на партньорства нещо не ми харесват нещата ( все пак при нея венера е г12 в натала). Вероятна комуникация с хора, които са в чужбина,  може да се заформят взаимоотношения.  Да внимава със здравето, особено по отношение на гърба и долната част на гръбначния стълб.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 09:18:42 am от Aneli »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #472 -: Май 11, 2012, 09:16:23 am »
         Мила и Анели, много ви благодаря за включванията. До известна степен потвърждавате неща, които и аз смятам, че биха били така като тенденции, но предпочитам странично мнение особено в случаи като този когато въпросният притежател на картата ми е близък.  Анели, наистина ще й обърна внимание да си щади здравето (а и без това се претоварва изключително много), особено за гръбначния стълб, тъй като въпросната лейди е с 2 операции на гръбнака, ама пусто не се вслушва в съвети...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #473 -: Юни 15, 2012, 06:03:23 pm »
Ще ви помоля, ако  намерите време и желание да хвърлите едно око на солара ми за 2012/13  г. и да поделите какво виждате. Прдварително благодаря за отзовалите се.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #474 -: Юни 16, 2012, 11:20:59 am »
смятам, че става дума за пари, финанси и евантуално наследство.  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #475 -: Юни 16, 2012, 02:08:43 pm »
между впрочем вчера съвсем на бързо му метнах едно оче и също мисля, че акцентът ще е върху финансите

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #476 -: Юни 16, 2012, 03:23:27 pm »
А положителен ли ще е акцентът? А как ще кометирате Асц Везни с Венера почти на Асз и Уран на Десц? Нова връзка? Питам, защото имам един много нсастоятелен фен, кйто не е никак зле на всичко отгорое, аз съм разведена с голямо дете.. Та се чудя дали няма да ме убеди да му пристана накрая?:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #477 -: Юни 16, 2012, 03:28:00 pm »
А положителен ли ще е акцентът? А как ще кометирате Асц Везни с Венера почти на Асз и Уран на Десц? Нова връзка? Питам, защото имам един много нсастоятелен фен, кйто не е никак зле на всичко отгорое, аз съм разведена с голямо дете.. Та се чудя дали няма да ме убеди да му пристана накрая?:)

С 2 думи при теб ще има романтика и любов с различни нюанси, Ася  ;) По-късно ще кажа за акцентите за мен в солара ти...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #478 -: Юни 16, 2012, 03:52:55 pm »
Много балгодаря на всички! Коколино, очаквам останалата част от коментара ти с нетърпение!:)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #479 -: Юни 16, 2012, 06:03:05 pm »
Ася, от известно време след почитта на няколко твои поста, касаещи наталната ти карта мисля, че при теб наистина ще има трайна връзка след рожденния ти ден. Понеже осите на солара ти са в кардинални знаци от теб ще се очаква да си по-дейна в областите, в които ще искаш да постигнеш успехи. Въпросът е, че ако трябва да охарактеризираме възката, която ти предстои - едва ли ще е така наречената нормална връзка. При Уран в седми дом е важно за теб просто да допуснеш връзката да бъде такава каквато е, а не да се опитваш да я вкарваш в някакви обещания за дълготрайност и вярност.  Десцендента- соларен ти е в пети натален  и почти съвпад с Юпитер - може би внезапен късмет, общуване с човек ( марс е в трети соларен) с когото би трябвало да имате доста добро интелектуално сходство, може би от типа хора които са си самодостатъчни, а за теб като един двоен скорпион ще се наложи да приемеш качествата му, независимо от първоначалното ти негодувание.
За финансите съм съгласна, вече са го коментирали.