Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173528 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #480 -: Юни 16, 2012, 06:14:12 pm »
Ася, от известно време след почитта на няколко твои поста, касаещи наталната ти карта мисля, че при теб наистина ще има трайна връзка след рожденния ти ден. Понеже осите на солара ти са в кардинални знаци от теб ще се очаква да си по-дейна в областите, в които ще искаш да постигнеш успехи. Въпросът е, че ако трябва да охарактеризираме възката, която ти предстои - едва ли ще е така наречената нормална връзка. При Уран в седми дом е важно за теб просто да допуснеш връзката да бъде такава каквато е, а не да се опитваш да я вкарваш в някакви обещания за дълготрайност и вярност.  Десцендента- соларен ти е в пети натален  и почти съвпад с Юпитер - може би внезапен късмет, общуване с човек ( марс е в трети соларен) с когото би трябвало да имате доста добро интелектуално сходство, може би от типа хора които са си самодостатъчни, а за теб като един двоен скорпион ще се наложи да приемеш качествата му, независимо от първоначалното ти негодувание.
За финансите съм съгласна, вече са го коментирали.

Много благодаря, Анели.  Ще пиша, когато има развите, защото сигурна съм, че нещо ще се случи.:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #481 -: Юни 17, 2012, 11:15:00 am »
        Ася, основно мога да обобщя така солара ти. Относно финансовата част, както вече Мила, Антена, Феъри и Анели дадоха насоки ще има важно значение през годината за теб. Аз виждам няколко потвърждения за финансови успехи през предстоящата ти година само в солара, което неминуемо ме кара да го отбележа като важна точка в този солар. Тук обаче бих искал да ти дам съвета да не се занимаваш с имотни сделки ( разбира се различни от наследствените ако има такива), тъй като е възможно да претърпиш корабокрушение там. Партньорските отношения - силни и слаби моменти, нетрадиционен за теб вид отношения или може би такива, които не са точно спрямо твоите разбирания да речем. Година за развитие духовно и има възможност за интелектуално развитие също така. Бих те посъветвал ако имаш неизяснени отношения, спорове или дългове да действаш по тях решително - могат да се наредят както трябва нещата за теб. Ама си мисля, че по-голяма доза спокойствие, уравновесеност биха ти били полезни приятели през тази ти година...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #482 -: Юни 17, 2012, 11:25:07 am »
        Ася, основно мога да обобщя така солара ти. Относно финансовата част, както вече Мила, Антена, Феъри и Анели дадоха насоки ще има важно значение през годината за теб. Аз виждам няколко потвърждения за финансови успехи през предстоящата ти година само в солара, което неминуемо ме кара да го отбележа като важна точка в този солар. Тук обаче бих искал да ти дам съвета да не се занимаваш с имотни сделки ( разбира се различни от наследствените ако има такива), тъй като е възможно да претърпиш корабокрушение там. Партньорските отношения - силни и слаби моменти, нетрадиционен за теб вид отношения или може би такива, които не са точно спрямо твоите разбирания да речем. Година за развитие духовно и има възможност за интелектуално развитие също така. Бих те посъветвал ако имаш неизяснени отношения, спорове или дългове да действаш по тях решително - могат да се наредят както трябва нещата за теб. Ама си мисля, че по-голяма доза спокойствие, уравновесеност биха ти били полезни приятели през тази ти година...

Коколино, много ти благодаря. Не зная какво ще се случи, но нещата вървят в тази насока. Очаквам наистина допълнителни приходи през следващата соларна година, сега работя по един проект ззедно с други хора. В личен план също май ще ми се случи нещо, което не ми се е случвало досега.  Ако нещо има да става, то се случва, колкото и да се противиш. С имотни сделки едва ли ще се занимавам, имам си достатъчно недвижимости, наследство от родителите ми, но имам един кредит, който се надявам да погася, ако не целия, поне частично през следващата соларна година /поне така се очертават нещата/. Още веднъж благодаря на всички за включването, страхотни сте!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #483 -: Юни 17, 2012, 12:01:25 pm »
        Като сме почнали със соларите тези дни, може да продължим и с моя. Ще се радвам на мнения и включвания по него.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 12:03:21 pm от kokolino »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #484 -: Юни 17, 2012, 12:44:01 pm »
С Асц в Стрелец, попадащ в 9- натален дом, Луна в Стрелец в 1- соларен и Слънце - 9-и соларен, Сатурн заедно с Марс а в 11-и соларен - дома на общите проекти, те виждам начело на проект с чуждо участие, много командировки или дори временен престой в чужбина. Плутон във втори соларен дом / в тригон с Меркурий в натала ти ме навежда на мисълта, че парите, които заработиш през следващата соларна година, няма да са никак малко. Все пак внимавай - квадратура с Уранс  , който при теб е в 4 -и соларен дом /отново темата за дома, като и предположението, че соларната година може да свърши неочаквано - 4-и дом като края  на нещата. / Луната/огнена/ като изгряваща планета  - най-вероятно  емоции няма да ти липсват през годината. И най-накрая, но съвсем не последно по важност - имаш съвпад на соларен Марс в Скорпион в  с натален Плутон - сигурно ще имаш енергия за целия китайски народ, но все пак имай си едно наум! И ако не се лъжа, при теб прогресрвното Слънце май трябваше да ингреси,а в следващия знак, нали? Определено няма да ти е скучно!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #485 -: Юни 17, 2012, 02:08:02 pm »
        И аз ти благодаря за включването, Ася. :) По найбод дирекции Слънцето при мен вече премина в следващ знак, скоро и прогресивното ще направи ингрес, точно.  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #486 -: Юни 17, 2012, 07:24:38 pm »
По повод солара на Коколино - аз също смятам, че това ще бъде една доста добра за теб година, относно финанси. Венера е в осми соларен в тригон със Сатурн, който ти е в осми натален, а управлява 11 натален. Проекти с чужденци ( защо с чужденци е обяснено в поста по-горе), които ще се отразят добре на твоите финанси. Опозицията на соларна Венера с натален Юпитер ще доведе до известно нагаждане при теб по отношение на работата която ще трява да свършиш, и то в някакъв творчески проект като че ли.  Меркурий в солара е в съвпад с Луна в 6-ти, предполагам че ще работиш повече с жени в  тези проекти  Във втори натален Плутон е в началото на дома, което ме кара да вярвам, че началото на соларната година може да започне по-скоро с финансови притеснения ( плутон управлява 12 натален), но Г2 на солара сатурн е доста добре поставен по дом ( в екзалтация в 11 соларен)  така че предполагам след сатурновото ти завръщане нещата по проектите ще започнат да се задвижват.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #487 -: Юни 17, 2012, 07:55:18 pm »
         Благодаря, Анели.  :) Ще споделя някои мои виждания... и ситуациите такива каквито са... по-късно...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #488 -: Юни 17, 2012, 08:45:59 pm »
         Ася, Анели, и 2те давате много точни и за мен показания, макар и някои от тях да не са напълно избистрени засега, но разбира се в бъдеще време говорим, нормално не всичко в момента да ни е кристализирано в главата извън астрологичните прогностики или поне в моята за случая. ;D Бих се радвал да споделите както вие, така и всички останали мнение относно едни мои странични занимания които ги задълбавам все повече напоследък - настъпване в земеделието, отглеждане на нестандартни, скъпи и рядки сортове главно, както и някои традиционни. Какво мислите за тази ми дейност спрямо солара, бих бил благодарен да изкажете мнението си по този въпрос. :)
         P.S. Временно се налага да погледам немската машина как ще мачка и днес.. Дания този път. 8)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #489 -: Юни 18, 2012, 07:29:49 pm »
Относно Коколино :)
Северният ти възел съвпада с Марс в девети дом, което е благоприятно за това което говориш.Може да се говори според мен за селскостопанска техника също и да има успех в тази насока. Ще се включа мъничко по- късно, како разгледам още по- подробно. Но съвпада на Уран и Марс, пък говори за нововъведение в насоката,  . СЛВ е на нулев градус и е нещо ново, също.  Маже да ти се наложи да внасяш накакви машинки ;D. Ще има доста голяма доза популярност, според мен. Луната на високо/ макар да има и емоции/, . Хубава година за това, което казваш, според мен.  :) 
Струва ми се ,че е възможна и преработка някаква, от което да се изкарат също средства ::) Марс транзитен съвпад с Плутон. :)
 Венера в Дева,  е благоприятна за много прецизен и  добре огледан  договор. А в пети дом в  Рак в солара може да прояви творчество  да нахрани хората. ;D   
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #490 -: Юни 18, 2012, 08:04:06 pm »
не ме бива много в хорарите ама силно ми се наби Плутон и Марс.. 8-11 много енергия в свободните професии, например консултация, услуга, инвестиции и т.н. очаквани доходи от чужбина или медицина, но и леко забавяне (Сатурн) Както Мила пише, соларен асц. в 9-ти определено комуникации извън обичайното (напоследък си мисля, че това е едно друго значение на 9-ти дом)

« Отговор #491 -: Юни 18, 2012, 09:23:38 pm »
За коколино
За чужбина и чуждестранни проекти-съгласна
За проектите в земеделието-ще има рязък обрат-после ще видя за повече подробности
Очаквам появата на жена в живота ти-важна (не знам дали си женен) - може да е бизнес партньор
Много работа те чака

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #492 -: Юни 19, 2012, 11:15:39 am »
        Благодаря на всички за включването!!

« Отговор #493 -: Юни 19, 2012, 03:03:10 pm »
какво ще кажете за този солар :)

*

Неактивен Марая