Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173302 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #540 -: Октомври 22, 2012, 09:09:53 pm »
         Какво мислите за този солар?  ;D

И чакам още компетентни, а и не чак дотам включвания по въпросната карта. Хайде...  ;D

« Отговор #541 -: Януари 11, 2013, 03:37:51 pm »
Здравеи Коколино!Дължиш ми едно тълкуване на солар от миналата година -
Цитат
Megiwer, я наистина метни картата за да може да видим с тази Луна кво пък толкова става в тоя солар.. А и така също да отговоря на очакванията ти за коментар... 
То тогава не стана и ше се радвам да продължим сега,още повече че днес съм рожденник и ще бъде като малък жест,Благодаря!!!
http://prikachi.com/images.php?images/283/5704283v.gif

« Отговор #542 -: Април 14, 2013, 12:06:39 pm »
С тоя соларен асц в 9 дом, възвръщане на Марс и Венера, пък и Луна върху Юпитер и Сатурн....
Какво ще кажете за този солар?
Дали човекът го чакат смяна на работата, брак, деца?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #543 -: Април 14, 2013, 07:19:19 pm »
Аз няма да се изказвам за сега..Ще го направя последна... ;D :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #544 -: Април 16, 2013, 07:20:21 pm »
Аз няма да се изказвам за сега..Ще го направя последна... ;D :P

Но..,не е зле да видиш къде в соларната карта ще попадне цикъла му... ;D ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #545 -: Април 17, 2013, 09:05:32 am »
С тоя соларен асц в 9 дом, възвръщане на Марс и Венера, пък и Луна върху Юпитер и Сатурн....
Какво ще кажете за този солар?
Дали човекът го чакат смяна на работата, брак, деца?

Възможна е промяна на работата и при все, че ще е за добро. Има какво да научи нативът през предстоящата си соларна година. Темите на партньорството също ще са на сцената заедно с дом, работа, близки. Соларен Сатурн на AC 9и и пълен 9и соларен барабар връз 6и - ще е изграждаща годината.
« Последна редакция: Април 17, 2013, 09:07:08 am от kokolino »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #546 -: Май 14, 2013, 06:05:54 pm »
Здравейте! Ще ми е интересно да споделите мнението си за този солар, ако ви се занимава, разбира се! По-специално ме интересува как тълкувате кардиналния кръст в солара? Предварително благодаря на отзовалите се!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #547 -: Май 15, 2013, 01:17:08 pm »
         Хубав натал с приличен солар, Ася.  ;D Мисля тази карта съм я гледал, доста ми е позната, но ще видя разбира се солара. Иначе по принцип аз не гледам само по себе си аспектите на соларните планети една към друга, а към наталните съотнесени, както и върховете на домовете - натал и солар. Довечера ще видя, ама ако ми метнеш данните ще ми бъде 2 идеи по-удобно.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #548 -: Май 16, 2013, 06:52:10 pm »
Първото ми впечатление - много силно изразен акцент на дома. Не знам какво трябва да означава това - нов дом, преместване или нещо важно кръжащо като тема около къщата, но това е основното!
« Последна редакция: Май 16, 2013, 08:23:07 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #549 -: Май 16, 2013, 09:04:07 pm »
Задомяване,  силно подчертано  значение на 5 дом, децата, задомявяане на децата. Нещо подобно  и  според мен.  ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #550 -: Май 17, 2013, 05:13:09 pm »
Благодаря на всички, които се включиха! Оценявам го! Хубава вечер ви желая!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #551 -: Май 18, 2013, 10:40:00 am »
          А ето го и моето включване. Нативът през предстоящата си соларна година ще има така едно приповдигнато и ведро настроение, подкрепено от не малко работни усилия. Както казаха Антена и Мила - вижда се подчертан акцент при дома - не знам дали точно преместване, възможно е уголемяване на дом, разширение, подобрение, нови хора в дома да речем. Ще има и развлекателни емоции нативът, няма да са му чужди сладките преживявания, а е възможно ако има деца и при тях да е фокусирана енергията по един или друг начин (било то чрез успехи за тях, било чрез важни акценти около живота им). Също така не на последно място трябва да отбележа положителната тенденция за правене на пари през предстоящата година, както и така едно привлекателно и увлекателно възприемане от околните му в деловите среди. Успешна година като цяло смятам аз, повече да се движи и спортува бих посъветвал притежателя на въпросната карта. Това е от мен, Ася.  :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #552 -: Май 18, 2013, 07:08:25 pm »
Коколино, благодаря за включването! :) Късмет и хубава вечер ти желая!

« Отговор #553 -: Май 21, 2013, 10:59:00 am »
Престои ми промяна на работното място, ще дадете ли мнения? Солар с танзити ли да кача?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #554 -: Май 22, 2013, 07:39:08 am »
Престои ми промяна на работното място, ще дадете ли мнения? Солар с танзити ли да кача?

Качи в тази тема натална +соларна карта, а в друга подходяща тема качи една карта с транзити и отделно карта с дирекции и прогресии към настоящия момент.