Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173382 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #570 -: Юли 28, 2013, 10:11:48 pm »
Или голямо повишение в службата - соларен асцедент в 10ти, соларен МЦ в 6ти натален, но ако е жена, неомъжена е възможен брак. Нищо чудно с чужденец - 12 соларен в 9ти натален. Соларно джуно на натален десцедент.

Сладурка, нека изчакаме другите мнения и ще споделя :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #571 -: Юли 28, 2013, 10:28:15 pm »
Приключване на някакви отношения и личен и в служебен план. Обрат  в развитието на кариерата . Нови възможности за кариера.  Не мисля, че ще напуска страната тази година, в смисъл да остава там. Възможен втори брак. Възможно да е чужденец.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #572 -: Юли 28, 2013, 10:36:15 pm »
Приключване на някакви отношения и личен и в служебен план. Обрат  в развитието на кариерата . Нови възможности за кариера.  Не мисля, че ще напуска страната тази година, в смисъл да остава там. Възможен втори брак. Възможно да е чужденец.

Чакаме и други включвания 8)
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 11:01:55 am от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #573 -: Юли 30, 2013, 10:48:36 am »
          И с разяснения по солара - обрат в кариерата, много положителен за нея... аз също залагам на предстоящ брак ( не се е омъжвала), макар засега да няма такива индикации в реала... С чужбина мога да свържа честите й пътешествия. В общи линии е това, да добавя попадението на Антена - смяна на дом. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #574 -: Юли 30, 2013, 11:04:37 am »
В солара най-важното нещо са осите... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #575 -: Юли 30, 2013, 12:33:11 pm »
В солара най-важното нещо са осите... :)

И това е вярно. В такъв случай, Марая би ли погледнала предстоящия ми солар 2013/2014 където осите се припокриват - AC върху АC и MC върху MC  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #576 -: Октомври 13, 2013, 09:05:14 am »
Здравейте! Ако на някой му се занимава, ще ми е интересно мнението му за предстоящия ми солар. Предварително благодаря на отзовалите се. Иначе на всички желая много късмет!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #577 -: Октомври 13, 2013, 12:39:48 pm »
Здравейте! Ако на някой му се занимава, ще ми е интересно мнението му за предстоящия ми солар. Предварително благодаря на отзовалите се. Иначе на всички желая много късмет!

:-* ;D

2-ри , 4-ти , 5-ти и 1-ви дом са под обстрел. ;D  9-ти дом е от важно значение през годината.
За теб ще е важно здравословното хранене..., ще бъдеш самоуверена и критична..изискваща от себе си.
Основен фокус през годината ще бъдат целите ти за откриване на чуждите мотиви , култури и търсенето на съмишленици.
Любов..по-различна ще пресече пътя ти и сякаш за първи път ще се почувстваш обичана,желана...оценена.
Допълнителни финансови средства ще ти помогнат в реализирането на всичките ти мечти.
Смяна на гардероба...,купуване на бижута и аксеосари ще съпътстват празници и делници.
Твърде възможна е покупка на недвижим имот. Играй често тото и лотария-ще имаш успех!
Мистика,красота и пътуване в ефирния свят на сънищата ще се срещнат в реалността след около 4 месеца. Разпознавай илюзиите и реалността-това го умее скорпионската ти природа. Много романтика и късмет през периода.
Това е година в която започва подготовката ти за другата..в която нищо няма да зависи от теб , а само и единствено от външни обстоятелства.Година в която посятото за 51 ще даде резултати.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #578 -: Октомври 13, 2013, 05:35:02 pm »
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ, МАРАЯ! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ВСЕКИ МИГ ОТ ЖИВОТА ТИ!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #579 -: Октомври 13, 2013, 09:24:04 pm »
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ, МАРАЯ! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ВСЕКИ МИГ ОТ ЖИВОТА ТИ!

За нищо...Благо-даря! Да ти се връща светлината стократно! :-*

« Отговор #580 -: Ноември 17, 2013, 10:40:48 pm »
Здравейте, ще погледнете ли един солар на скорощна  рожденичка? :) Благодаря :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #581 -: Ноември 21, 2013, 07:17:30 pm »
Привет,

Малко на патерица Честит Рожден Ден, да си много здрава, обичана, обичаща, силна, позитивна, щастлива, влюбена, успешна, щастлива... а ако нещо липсва тук то нека да имаш достатъчно пари, за да си го купиш....

Гледам имаш няколко планети, които повтаря собствен знак..(в моят нов солар също е така), чела съм някъде си, че това засилва наталните планети по дом и знак... нека и другите да се включат

гледам има акцент върху кариерата, работата,  партньорство (Соларените ИС/МС), бих го определила по-скоро като бизнес или силна връзка с шеф..  ::) роматични отношения с висше стоящ.. хъмм с толкова планети в 5-ти соларен (Слънце, Сатурн, Мерк..), творчесто и промени особено в професионален и сърдечен план. Всъщност си мисля, че годината е много подходяща да осъществиш някоя отдавна планирана цел.

и другите да помагат :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #582 -: Ноември 21, 2013, 07:28:59 pm »
Пускам и моят солар, че наближава :)

п.с. а какво се случва ако даден солар съвпадне почти на 100% с наталната домова система?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #583 -: Ноември 21, 2013, 07:47:13 pm »
Пускам и моят солар, че наближава :)

п.с. а какво се случва ако даден солар съвпадне почти на 100% с наталната домова система?

Случва се около 33г. И това е силна година...заложеното се рализира , бележи нов 11г.период.

И аз малко след теб.... ::) ;D

Как си? :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #584 -: Ноември 22, 2013, 08:08:11 am »
дам усетих, се че би трябвало да има връзка с т.нар "Христова възраст"... струва ми се, че тук ключовото е дали човек е отработил част от кармата, с която е дошъл.. и вече идва ред на натрупано приживе ::)

проследявайки няколко соларни години - гледам колко логично в житейски смисъл са нещата. Например: миналата година Луна в 10 (горе-долу където сега е соларния асц.) т.е. опипване на ситуацията, възможностите, малко на приливи и отливи, дори бих казала твърде много емоции - в двете крайности. Догодина асц. е там очевидно "аз-ът" стабилизира започнатото от Луната ако мога така да го кажа. Наистина миналата, а и сега се усеща един наистина сериозен кариерен и може би бизнес скок, много неочаквано .. случайно, не бих казала типично Сатурново си е (разбира се и малко Юпитеров късмет)

а инче не се оплаквам :) На прага съм на наистина нещо голямо за мен.. класическа реализация на Сатурн в 1-ви (и както един от моите любими автори пише "невидимата ръка" приключва цикъла). Да видим как ще се учим със Сатурн във втори  ;D

Както ти преди няколко години каза наистина много силни години - дали благодарение на стремежа да се работи с онзи тежкар с буквата "С", дали благодарение на духовните книжки и методи, дали всичко на куп  :)

Но стига за мен... мога да се фукам за спечелени "битки" от тук до луната ;).

ти как си? покрай всичките екшъни почти не ми остава време за любимия ми форум :(