Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173466 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #45 -: Юли 10, 2011, 08:32:48 pm »
В картата е застъпена промяна в соц.статус...
Мисля , че е твърде възможно някакво обучение  навън....
Силни чувства..,среща с бъдещия съпруг/а....

Това е акцента Танче.... ::)
Лошо не виждам...
Марая, точна си както винаги! Говорих с майката на момчето, чийто солар разгледа - в момента бил в чужбина при роднини, от скоро си имал и приятелка  :)

Много са важни точните данни за прогностиката... ;) ;D

Радвам се за момчето....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #46 -: Юли 12, 2011, 10:49:04 pm »
              Здравейте на всички! Публикувам предстоящия ми солар, който според мен вече  действа с пълна сила. Ще съм ви благодарен за вашите мнения и гледни точки по него. Аз лично отскоро имам интерес към астрологията и за първи път се включвам във форума, който разглеждам от няколко дни и с интерес следя темите.... но това друг път, сега по същество по въпросите за солара ще се радвам на нечии тълкувания и мнения по него :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #47 -: Юли 12, 2011, 10:55:08 pm »
              Здравейте на всички! Публикувам предстоящия ми солар, който според мен вече  действа с пълна сила. Ще съм ви благодарен за вашите мнения и гледни точки по него. Аз лично отскоро имам интерес към астрологията и за първи път се включвам във форума, който разглеждам от няколко дни и с интерес следя темите.... но това друг път, сега по същество по въпросите за солара ще се радвам на нечии тълкувания и мнения по него :)

За мен е чест... :) Благодаря за включването!

Търсим всичко...,приемаме и критики...и ако нещо не харесва...кажи- може и да приемем  ::) ;D....

И така първо Добре Дошъл! Второ ... ::) по-смело....,хайде...нещо нетипичо..,нещо различно... :)...

Моля те...остави го...утре е твоя ден...или...,аз лично с кеф ще се включа...ТУК В ТОЗИ ФОРУМ В МОМЕНТА ПИШАТ НЯКОЛКО ДОБРИ АСТРОЛОГА....И ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ- СИГУРНА СЪМ!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #48 -: Юли 12, 2011, 11:05:34 pm »
          Благодаря за топлото посрещане :) Ааа, аз със сигурност ще изкажа градивна в повечето случаи, на моменти не чак дотам градивна критика  :)  ;D  В момента не бях на тази вълна, но вбъдеще разбира се, че смятам да споделям това, което мисля. А разбира се не за никъде не бързам с разглеждането на солара ми, сега публикувам темата, тъй като сред множеството лутания из задачки така се получи, късничко се стига понякога до машинката с мониторчето  и форума  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Юли 12, 2011, 11:54:07 pm »
          Благодаря за топлото посрещане :) Ааа, аз със сигурност ще изкажа градивна в повечето случаи, на моменти не чак дотам градивна критика  :)  ;D  В момента не бях на тази вълна, но вбъдеще разбира се, че смятам да споделям това, което мисля. А разбира се не за никъде не бързам с разглеждането на солара ми, сега публикувам темата, тъй като сред множеството лутания из задачки така се получи, късничко се стига понякога до машинката с мониторчето  и форума  :)

Нямаш грижа...Обожавам градивната .....дори и критика...Има ли прогресия в залога...,значи всичко е наред.... ;D

По-добре късно...отколкото никога... :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #50 -: Юли 13, 2011, 01:17:24 am »

а защо сте предпочел equal style метода за соларната карта?
има ли конкретна причина?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Юли 13, 2011, 02:55:15 am »

а защо сте предпочел equal style метода за соларната карта?
има ли конкретна причина?

Даа...,интересен стил...е...Вероятно...защото Уран е в 10-ти дом от наталната карта в знака на стрелеца и Меркурий е ретро...

А в този солар ще става дума за любов...и то красива любов...,но утре ще я гледам.... ;) ;D
Антена, ще се радвам да се включиш.... ;) ;D :-*

Лягам си...,защото Нептун ме зове и е метнал един воал в/у мен....вече потъвам в мрежите му...гола, боса, истинска.... ;) ;D

ЛЕКА НА ВСИЧКИ! :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #52 -: Юли 13, 2011, 09:00:31 am »
            Антена, ползвам този стил от самото начало, което считай не е много отдавна  ;D А причините - на първо място може би защото винаги имам влечение към нещо по-различно, нестандартно ( не че не се използва и равнодомната система, но не толкова масово според мен), а нестандартно и от гледна точка на това, че трябва да има по-различен подход при интерпретацията в случая.
            А за любовта, Марая - то тя е основното, което ми изпъква с един поглед върху картата с тази соларна Венера на DC и соларен АC върху натална Венера в 7 натален + ситуацията в Рак с Марс и Луната като погледна и... въобще нетипична  картинка за мен си :)
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 12:46:58 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #53 -: Юли 13, 2011, 11:50:06 am »
Коколино...,внимателно с хапчета и други подобни...Ако липсва партньорка...,то ще се появи изневиделица.... ;D После...ще допълня... ;D

Най-големия ръст на соларната карта е 4-ти дом...Там ще бъдат насочени ангажиментите и вниманието ти...Ще имаш закрила от звездите...Възможно е преместване.....
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 12:12:10 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #54 -: Юли 13, 2011, 12:38:42 pm »
          Благодаря ти, Марая. Ще се включа с едни бързи разяснения - с хапчетата внимавам като цяло, почти и само на билкова основа ползвам медикаменти, но нещо с алкохола от предходния месец усещам, че се сближаваме бавно и плавно   :(
         А за партньорка - не липсва като цяло на хоризонта, по-скоро последните месеци динамиката на събитията изневиделица там е голяма и затова казах нетипични за мен неща като имах предвид силната любовна динамика на раздели и събирания, току виж пак да има нещо изневиделица  ;D  ;D
         Виж, за преместването ми е X на този етап, но човек никога не знае откъде и какво ще му дойде на главата  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #55 -: Юли 13, 2011, 12:47:44 pm »
          Благодаря ти, Марая. Ще се включа с едни бързи разяснения - с хапчетата внимавам като цяло, почти и само на билкова основа ползвам медикаменти, но нещо с алкохола от предходния месец усещам, че се сближаваме бавно и плавно   :(
         А за партньорка - не липсва като цяло на хоризонта, по-скоро последните месеци динамиката на събитията изневиделица там е голяма и затова казах нетипични за мен неща като имах предвид силната любовна динамика на раздели и събирания, току виж пак да има нещо изневиделица  ;D  ;D
         Виж, за преместването ми е X на този етап, но човек никога не знае откъде и какво ще му дойде на главата  ;D  ;D

Като гледам Уран в 7-ми дом , въобще не ме учудва това *ела си-иди си*.., а ти имаш силен Уран в натала и това е планета , която дава събитийност. Не бива да подценяваме и точния полусекстил на Сатурн с наталния Сатурн...,тъй като това е аспект , който дава възможности и то късметлийски....Възможно е от някъде да дойдат и парички...и то добри....
Имаш изключителен меркурий...в натала.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #56 -: Юли 13, 2011, 02:45:52 pm »
Като гледам Уран в 7-ми дом , въобще не ме учудва това *ела си-иди си*.., а ти имаш силен Уран в натала и това е планета , която дава събитийност. Не бива да подценяваме и точния полусекстил на Сатурн с наталния Сатурн...,тъй като това е аспект , който дава възможности и то късметлийски....Възможно е от някъде да дойдат и парички...и то добри....
Имаш изключителен меркурий...в натала.... ::)
[/quote]

Той този Уран в натала ми е доста спорен и разнолик на моменти според мен  ;D Благодаря за хубавите разсъждения относно Меркурий  :-[ Което ме подсеща, че ще трябва да се включа в темата за наталните карти скоро скоро  :) Между другото все повече почвам да се замислям дали транзитиращият Хирон около AC напоследък не ми засилва интереса към астрологията?
           Очаквам и  други да се включите с мнения и виждания по соларната карта...
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 02:48:15 pm от kokolino »

« Отговор #57 -: Юли 13, 2011, 05:55:55 pm »
моя солара ще го погледнете ли да го кача?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #58 -: Юли 13, 2011, 05:59:42 pm »
моя солара ще го погледнете ли да го кача?

Качи го..,все ще намерим време да метнем едно оче..... ;D

« Отговор #59 -: Юли 13, 2011, 08:30:23 pm »
ето по твоята ректификация.