Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173276 Прегледи
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #60 -: Юли 17, 2011, 11:39:16 am »
Здравейте!
Случайно се зачетох във форума за слънчевата революция и разгледах една карта. Не съм много наясно, но като видях, че има съвпад на АС с ИЦ и ... някакси изтръпнах... В този ред на мисли, искам да ви попитам как може да се анализира това разположение и кое може да е опасното в случая.
това е картата:

Благодаря за отделеното време!

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #61 -: Юли 17, 2011, 12:06:14 pm »
защо изобщо трябва да има нещо опасно в съвпада на АС и IC ??  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #62 -: Юли 17, 2011, 12:17:26 pm »
защо изобщо трябва да има нещо опасно в съвпада на АС и IC ??  ::)

Е ако някой си го представя като съвпад с 200 км/ч с оста на мантинелата по магистралата определено би било стряскащо, Антена  ;D

« Отговор #63 -: Юли 17, 2011, 12:42:04 pm »
Преди време в една статия прочетох за този аспект и сега се сблъсках с него... помислих, че някой може да даде повече инфо...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #64 -: Юли 17, 2011, 12:48:47 pm »

Преди време в една статия прочетох за този аспект и сега се сблъсках с него... помислих, че някой може да даде повече инфо...

Според мен въобще няма от какво да се стряскаш, сам по себе си един аспект без други потвърждения от картата не би трябвало да си правиш такива изводи :) Трябва да гледаш положително, може би повечко внимание към родителите и близките, с по-добра преценка, а с това възходящо Слънце в 12-и соларен и 3ти натален - току вижд а може да се развиеш сам себе си по някакъв начин, а и интересно е, че куспидата на 4ти соларен си е в Лъв, както и соларния AC върхи IC - промяната и новостите са начин за обогатяване и развитие, трябва да се гледа и подхожда положително към тях, тъй като те водят до обогатяване, трупане на опит и израстване  ;)  :)
        А интересно ми е какво толкова стряскащо си прочел за този съвпад, една евентуална промяна в дома и местоживеенето дали е чак толкова стряскаща  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #65 -: Юли 17, 2011, 12:55:13 pm »
И аз смятам, че е възможна смяна на дома и на страната направо. Такава промяна може да е леко стряскаща, но в никакъв случай не и драматична.   

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #66 -: Юли 17, 2011, 02:10:45 pm »
        Антена, ще се радвам да чуя мнението ти по моя солар, малко по-напред в темата е  :)

« Отговор #67 -: Юли 17, 2011, 02:26:37 pm »
определено мислите за промяна си витаят, обаче ... половинката до мен... ще бъде ли до мен, т.е заедно ли ще сме? вероятно това е подсъзнателния страх....

« Последна редакция: Юли 17, 2011, 02:33:38 pm от Nebulae »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #68 -: Юли 17, 2011, 03:05:51 pm »
определено мислите за промяна си витаят, обаче ... половинката до мен... ще бъде ли до мен, т.е заедно ли ще сме? вероятно това е подсъзнателния страх....

Добре дошъл! :)

Не виждам картата... ::)

По отношение на солара...,той отразява само сцената...дай прогресии и дирекции...Иначе мога да дам много възможни отговори.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #69 -: Юли 17, 2011, 03:20:21 pm »
.
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 04:00:24 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #70 -: Юли 17, 2011, 07:02:49 pm »
В тази карта виждам тайна любовна връзка.... ::) ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #71 -: Юли 17, 2011, 07:30:08 pm »

Чел съм, че според френската школа едни от основните сигнификатори за тайната любовна връзка са квадратурата и опозицията на Венера с Нептун, както и Венера на куспидата на 12-и натален  :)
           Аз тук бих заложил на квадратурата на Венера със соларния Уран в 12и соларен ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #72 -: Юли 17, 2011, 07:34:59 pm »

Чел съм, че според френската школа едни от основните сигнификатори за тайната любовна връзка са квадратурата и опозицията на Венера с Нептун, както и Венера на куспидата на 12-и натален  :)

Явно и на теб ти допада френската школа.... ;D , както и на мен... :P

Да...,така е.... ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #73 -: Юли 17, 2011, 07:43:54 pm »

Явно и на теб ти допада френската школа.... ;D , както и на мен... :P

Да...,така е.... ;)

Има някакъв тип практичност, интересна логичност при разглеждане на аспектациите особено. Интересен подход като цяло според мен, дърпа ме някакси  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #74 -: Юли 17, 2011, 07:48:09 pm »
Коко , в тази карта има и още нещо....Меркурий е в точен съвпад с куспидата на 5-ти соларен...Чуждата и забранена любов се намира в 11-ти дом.... ;D , в натала Мерка е упр. на 11-ти.. ;) ;D..5-ти СОЛ в 12-ти. Луна в 7-ми....