Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173462 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #90 -: Юли 18, 2011, 01:00:49 pm »
Промяна...в кариерата...Уран е на МЦ....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #91 -: Юли 18, 2011, 01:04:06 pm »
Промяна...в кариерата...Уран е на МЦ....
Но е в опозиция със сатурн.... :-[

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #92 -: Юли 18, 2011, 01:05:02 pm »
         Аз не мога нищо да кажа само по солар без наталната карта :(  Сами по себе си аспектите между соларните планети не са ми чак дотам достатъчни на мен в случая. Няма да е зле да качиш, Нова една кобинирана карта натал + солар + соларните домове за по-лесно  ;D

« Отговор #93 -: Юли 18, 2011, 01:11:38 pm »
може би неочкавана бременност да е объркването  ;D
Е, това ще е капакът на всичко.. :-[
Не знам защо, но от 3-4 месеца само бебета са ми в главата!

А, объркано, в смисъл, че нещата не вървят в посоката, която очаквам...Неочакваните неща станаха нещо повечко ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #94 -: Юли 18, 2011, 01:14:09 pm »
може би неочкавана бременност да е объркването  ;D
Е, това ще е капакът на всичко.. :-[
Не знам защо, но от 3-4 месеца само бебета са ми в главата!

А, объркано, в смисъл, че нещата не вървят в посоката, която очаквам...Неочакваните неща станаха нещо повечко ;)

Значи имаме Уран в действие...около кардиналните оси... :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #95 -: Юли 18, 2011, 01:26:50 pm »
Коко, с домовете и натала...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #96 -: Юли 18, 2011, 01:30:28 pm »
въпроси с недвижимо имущество? делби с роднини

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #97 -: Юли 18, 2011, 01:31:38 pm »
въпроси с недвижимо имущество? делби с роднини
За сега сякаш не стоят..... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #98 -: Юли 18, 2011, 01:32:45 pm »
или някакъв успех в кариерата или брак с чужденец и емиграция :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #99 -: Юли 18, 2011, 01:36:14 pm »
или някакъв успех в кариерата или брак с чужденец и емиграция :)
Това повече ми хареса от делбите с роднини...Бягам от спорове за пари и имоти....и затова все... с празни ръце... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #100 -: Юли 18, 2011, 01:37:17 pm »
Нова, не очаквай лека година..,а така също и година на фрапантна промяна ....Трудности поради , хаотични действия от твоя страна , предизвикани от колебание. Възможна е тайна любовна връзка...Болест...изолация.... ???

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #101 -: Юли 18, 2011, 01:40:26 pm »
Нова, не очаквай лека година..,а така също и година на фрапантна промяна ....Трудности поради , хаотични действия от твоя страна , предизвикани от колебание. Възможна е тайна любовна връзка...Болест...изолация.... ???
Гадно...особено болестите.... :'(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #102 -: Юли 18, 2011, 01:41:12 pm »
           Според мен с тази позиция на соларния AC в 12-и натален трябва да си имаш едно наум, може би някакви интриги или сериозни кавги ти предстоят или може би само повишена чувствителност само впредвид, че AC e в рак ::)  ??? Иначе стелиумът в Овен в 7ми соларен и соларна Луна в 7ми натален като че ли ме навяват на мисълта за динамика в отношенията ти, някакси все ще има нещо, което да не върви на моменти  или да препуска твърде бързо може би, а и управителя на 7ми натален в 7ми соларен - ама върхи MC - възможни са промени в работата, той и Марс е на трон и попада в 10-и натален - за хубаво ще да са :)
          Сатурн соларен съвпад с IC - тук по-късно ще помисля, засега това от мен :) 

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #103 -: Юли 18, 2011, 01:43:21 pm »
           Според мен с тази позиция на соларния AC в 12-и натален трябва да си имаш едно наум, може би някакви интриги или сериозни кавги ти предстоят или може би само повишена чувствителност само впредвид, че AC e в рак ::)  ??? Иначе стелиумът в Овен в 7ми соларен и соларна Луна в 7ми натален като че ли ме навяват на мисълта за динамика в отношенията ти, някакси все ще има нещо, което да не върви на моменти  или да препуска твърде бързо може би, а и управителя на 7ми натален в 7ми соларен - ама върхи MC - възможни са промени в работата, той и Марс е на трон и попада в 10-и натален - за хубаво ще да са :)
          Сатурн соларен съвпад с IC - тук по-късно ще помисля, засега това от мен :)
Благодаря, Коколино, за положения труд и внимание :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #104 -: Юли 18, 2011, 01:46:40 pm »
Гадно...особено болестите.... :'(

Не е гадно...Предупредения е въоражен...Плутон транзитира в 6-ти дом../мунданна дева/ , твой козирог... :) Повече внимание в ежедневието , по-здравословен начин на живот...Сатурн е на път да пресече ИЦ....Компромисите са важно нещо...Пр. Луна е в скорпион...дома е 4-ти....