Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173669 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #135 -: Юли 27, 2011, 03:02:16 pm »
         Предлагам да посъживим темата  ;D Пускам един солар на моя близка за 2011/2012. Мисля, че е интересен, поне за мен е такъв и ще се радвам да чуя мнението ви по него  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #136 -: Юли 28, 2011, 03:52:54 pm »
Коколино, доста интересен Солар... ???...Сериозни промени предстоят...Край на връзка и начало на ножа...,акцент притежания , пари , вещи и мъжки сърца...Пътуване в чуьбина..,смърт на възрастни роднини....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #137 -: Юли 28, 2011, 04:11:33 pm »
Коколино, доста интересен Солар... ???...Сериозни промени предстоят...Край на връзка и начало на ножа...,акцент притежания , пари , вещи и мъжки сърца...Пътуване в чуьбина..,смърт на възрастни роднини....

Благодаря за включването, Марая :) И за мен е интересен и динамичен солара, но повече ме притеснява евентуална хирургическа намеса, надявам се не съм прав   ??? А за смъртта на възрастни роднини - неприятно наистина :( Ако споделиш от кои аспекти съдиш за което ще съм ти много благодарен, тъй като това ми е доста непознато да си кажа  :)  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #138 -: Юли 28, 2011, 04:24:23 pm »
твоята близка, ще получи пари някакви  :)
възможно е и стипендия от чужденеция  :)
това е според мен.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #139 -: Юли 28, 2011, 04:27:04 pm »
         Благодаря, Антена :) За чужденеция си абсолютно права, факт е вече което  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #140 -: Юли 28, 2011, 05:30:55 pm »
Коколино, доста интересен Солар... ???...Сериозни промени предстоят...Край на връзка и начало на нова...,акцент притежания , пари , вещи и мъжки сърца...Пътуване в чужбина..,смърт на възрастни роднини....

Благодаря за включването, Марая :) И за мен е интересен и динамичен солара, но повече ме притеснява евентуална хирургическа намеса, надявам се не съм прав   ??? А за смъртта на възрастни роднини - неприятно наистина :( Ако споделиш от кои аспекти съдиш за което ще съм ти много благодарен, тъй като това ми е доста непознато да си кажа  :)  :)

2-8 ми натални са заети от АСЦ/ДСЦ соларни...на ДСЦ е соларната Венера...Сатурн е в точен съвпад с к5 натален...
Пълен 8-ми дом соларен в 9-ти натален...това е индикация за смърт на възрастни/единия от прочитите/ и понеже има и пари в този солар , аз смятам така...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #141 -: Юли 28, 2011, 10:00:01 pm »

Коколино, доста интересен Солар... ???...Сериозни промени предстоят...Край на връзка и начало на нова...,акцент притежания , пари , вещи и мъжки сърца...Пътуване в чужбина..,смърт на възрастни роднини....

2-8 ми натални са заети от АСЦ/ДСЦ соларни...на ДСЦ е соларната Венера...Сатурн е в точен съвпад с к5 натален...
Пълен 8-ми дом соларен в 9-ти натален...това е индикация за смърт на възрастни/единия от прочитите/ и понеже има и пари в този солар , аз смятам така...

10X Марая :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #142 -: Юли 28, 2011, 10:01:40 pm »

10X Марая :)

За нищо Коко... :-*...Питай...,но кажи на момичето , че както и да се случва,каквото и да се случва...ще е за добро... ;) ;D :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #143 -: Юли 28, 2011, 10:06:10 pm »
         Хе хеее, добре  ;D А аз въобще нямам притеснения да питам, смятам въпросите ми са винаги насочени и смислени, така че   ;) А момичето е от това поколение с Плутон във втората декада на Дева  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #144 -: Юли 28, 2011, 10:08:04 pm »
         Хе хеее, добре  ;D А аз въобще нямам притеснения да питам, смятам въпросите ми са винаги насочени и смислени, така че   ;) А момичето е от това поколение с Плутон във втората декада на Дева  ;D  ;D

Видях...,но това не ни прави по-малко момичета...Има бабички на 20 и момичета на 60... :P ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #145 -: Юли 28, 2011, 10:19:26 pm »

Видях...,но това не ни прави по-малко момичета...Има бабички на 20 и момичета на 60... :P ;D

:13: Съласявам се напълно  с теб :) Моята млада млада майка е определено сред динамичните госпожи  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #146 -: Юли 28, 2011, 11:29:12 pm »

:13: Съласявам се напълно  с теб :) Моята млада млада майка е определено сред динамичните госпожи  ;D  ;D

Да...е живо и здраво момичето... :-* ;D

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #147 -: Юли 29, 2011, 03:16:23 am »
Здравейте,
аз съм новичка тук. Много ще се радвам ако кажете няколко думички и за моя солар :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #148 -: Юли 30, 2011, 11:21:54 am »
Здравейте, нова съм тук. Бихте ли ми казали, какви са основните тенденции в солара ми.

« Отговор #149 -: Август 26, 2011, 03:03:01 pm »
нещо по въпроса относно ретрограден марс в соларните карти?