Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173332 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #150 -: Август 26, 2011, 03:05:19 pm »
Здравейте,
аз съм новичка тук. Много ще се радвам ако кажете няколко думички и за моя солар :)

Промяна на социалния статус през годината.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #151 -: Август 26, 2011, 03:06:25 pm »
Здравейте, нова съм тук. Бихте ли ми казали, какви са основните тенденции в солара ми.

Приключване на отновения...Тайните неща ще стават явни.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #152 -: Август 26, 2011, 03:07:35 pm »
нещо по въпроса относно ретрограден марс в соларните карти?

Много е важно в кой дом е ретроградието , както и какви са аспектите.... ;)

« Отговор #153 -: Август 26, 2011, 03:15:11 pm »
Марая, това е соларната ми карта за 2011-2012, прикачам и  натална с транзити, както и прогресии.

Това което забелязвам, е че се получава и неточно, но доста близко припокриване на соларна с натална карта. Бях чела някъде, че това става при навършване на 33 години и че това ще бъде важен период. В допълнение, соларния асц попада в 12-ти натален дом, което не изглежда никак добре:( Само да кажа, че при мен сякаш новата соларната година започва винаги да действа от около третия месец от рождения ми ден нататък, т.е. винаги осезателните промени започват края на август началото на септември, а не от май.
« Последна редакция: Март 11, 2012, 06:18:20 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #154 -: Август 26, 2011, 03:20:42 pm »
Само да кажа, че при мен сякаш новата соларната година започва винаги да действа от около третия месец от рождения ми ден нататък, т.е. винаги осезателните промени започват края на август началото на септември, а не от май.

в един форум бях попаднала на стхатна статия за развитието на соларната карта в зависимост от аспектите на транзитното слънце с наталното, търсих я за да я преведа и евентуално да я постна тук, но не я намерих. общо взето идеята беше че пълното разгръщане на солара е около 6 мсеце след рожденния ден.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #155 -: Август 26, 2011, 03:37:01 pm »
Само да кажа, че при мен сякаш новата соларната година започва винаги да действа от около третия месец от рождения ми ден нататък, т.е. винаги осезателните промени започват края на август началото на септември, а не от май.

в един форум бях попаднала на стхатна статия за развитието на соларната карта в зависимост от аспектите на транзитното слънце с наталното, търсих я за да я преведа и евентуално да я постна тук, но не я намерих. общо взето идеята беше че пълното разгръщане на солара е около 6 мсеце след рожденния ден.

На опозицията.... ;D..

« Отговор #156 -: Август 26, 2011, 03:39:05 pm »
Sladurka, аз също скоро четох нещо подобно, че събитията в една соларна година започват да се чувстват най-осезателно към 6-тия  месец. Но пък други твърдят, че акцента на новия солар може да се почувства и до 3 месеца преди рождения ден, както и да започне да се проявява и след 3ти месец (както в моя случай), предполагам всичко е индвидуално и зависи и от други фактори.

If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #157 -: Август 26, 2011, 03:42:35 pm »
Значи става въпрос само за опозиция :) Отново благодаря за информацията!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #158 -: Август 26, 2011, 03:53:45 pm »
Марая, това е соларната ми карта за 2011-2012, прикачам и  натална с транзити, както и прогресии.

Това което забелязвам, е че се получава и неточно, но доста близко припокриване на соларна с натална карта. Бях чела някъде, че това става при навършване на 33 години и че това ще бъде важен период. В допълнение, соларния асц попада в 12-ти натален дом, което не изглежда никак добре:( Само да кажа, че при мен сякаш новата соларната година започва винаги да действа от около третия месец от рождения ми ден нататък, т.е. винаги осезателните промени започват края на август началото на септември, а не от май.

Имаш страхотна карта..... ;D.... :o натала е основата от която започва и приключва всичко....

Мисля , че в рамките на 3-4 месеца имаш възможност отново да тръгнеш за чужбина...Да, ще има грижи около солара...Но не са толкова сериозни.....Напрежението ще бъде около съдебни дела...Но с този мистичен правоъгълник и голям тригон място за притеснения няма...ще погледна после по-обстойно....

« Отговор #159 -: Август 26, 2011, 04:00:56 pm »
Най-после лъч светлина и надежда! Огромно БЛАГОДАРЯ Марая! Сякаш ми просветна, като прочетох думите ти!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #160 -: Август 26, 2011, 04:30:15 pm »
Най-после лъч светлина и надежда! Огромно БЛАГОДАРЯ Марая! Сякаш ми просветна, като прочетох думите ти!

Довечера на спокойствие ще погледна по-обстойно солара...,макар , че за мен той дава основно сцената на която ще се развият събитията....Дирекциите и прогресиите са по-важни... ;) :)

За нищо!

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #161 -: Август 26, 2011, 05:13:36 pm »
Здравейте,  ще  се радвам  да  се  упражнявате  и  по този  солар  ::) много ми е любопитно  какво  показва

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #162 -: Август 26, 2011, 05:17:26 pm »
 ;D ;D , Какво против Уран, Нептун и Плутон имаш? ;D

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53