Първата карта нищо не ми говори (тъмна индия)...По втората съвпад на Луната с натален Нептун 3 Д, СЛВ съвпад с натална Луна 4Д, Вертех съвпад със Слънцето ми 3Д, АЦ /ДЦ съвпад с моите МЦ/ IC...Пълнолунието засяга 3/9 дом
Цитат на: danni в Май 01, 2012, 01:03:09 amПървата карта нищо не ми говори (тъмна индия)...По втората съвпад на Луната с натален Нептун 3 Д, СЛВ съвпад с натална Луна 4Д, Вертех съвпад със Слънцето ми 3Д, АЦ /ДЦ съвпад с моите МЦ/ IC...Пълнолунието засяга 3/9 домНе може да не ти говори!!! Я не се кодирай така...Разгледай бавно и спокойно...Гледа СЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН... Постоянно качвам материали в сайта/форума/ за сидерал...Искам да изследваме...Древните са правили примарните дирекции само и САМО в/у сидерал.... ...Искам да изследвам не само картите на близките си , а и картите на близките ми от този форум...Важно е...и за мен и за Вас...и за всички , които се интересуват от астрология....Аз мисля, че пълнолунието ще ти засегне финансиите...Ще получиш някакви пари, които вероятно си отписала, може да е свързано с наследство... ...Инцидентно пътуване..ще промени плановете ти... ...
и аз да се присъединя към неразбиращите сидералните карти..някак не намирам много връзка, нещо ми се губи нишката там..
Цитат на: Antena в Май 01, 2012, 10:13:34 pmи аз да се присъединя към неразбиращите сидералните карти..някак не намирам много връзка, нещо ми се губи нишката там.. Стига де... Не е никаква философия.... В този форум пишат само сериозни хора , посветени на астрологията...и не може един сидерал да им се опъне... Разгледай я ,моля те по другата система Лакири....
Цитат на: Марая в Май 01, 2012, 11:37:57 pmЦитат на: Antena в Май 01, 2012, 10:13:34 pmи аз да се присъединя към неразбиращите сидералните карти..някак не намирам много връзка, нещо ми се губи нишката там.. Стига де... Не е никаква философия.... В този форум пишат само сериозни хора , посветени на астрологията...и не може един сидерал да им се опъне... Разгледай я ,моля те по другата система Лакири.... Ще разгледам, любопитно ми е.Иначе, това което намирам като инфо специално при синастрията е следното :Съпоставка на сидерал с тропикал. Примерно първо негов сидерал с твой тропикал и после обратното твой сидерал с негов тропикал. /подобно на драконик картите/Think of Sidereal as a Snapshot of Karmic Endings from the Immediate Past Lifeline.So where the Sidereal Objects intersect the tropical is where you will actually detect karmic endings in the present lifeline.Like, if someone's Tropical Sun conjuncts your Sidereal Sun, you will be fully aware of an ending of karmic bonds with this person. You may even the lessons of how to complete the Tropical Sun mastery from this person. Look at your own chart for more. See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.
по сидерал пълнолунието ми е върху нодалната ос, сидералния юпитер също.иначе пълнолунието ми е в квадрат с остта асц десц (но май квадратите при лунации не дават нещо специално), съвпад с парс фортуна и е в в остта 4-10 дом