Здравей Гост

Пълнолуние 6 май

• 24 Отговора
  • 5310 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пълнолуние 6 май
« -: Април 30, 2012, 10:59:22 am »
Ще прикача 2 карти на пълнолунието. Едната е тропическа , другата е сидерална.
Разгледайте и споделете... :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Пълнолуние 6 май
« Отговор #1 -: Април 30, 2012, 11:27:57 am »
Луна, съвпад Слънцето ми :o , по другата Луна съвпад с Меркурий :o
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Май 01, 2012, 12:27:23 am »
По тропическата карта, пълнолунието съвпада с наталната опозиция Слънце / Марс, домовете са 2-ри и 8-ми. По принцип не очаквам някакво раздвижване там, но знае ли човек..

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Май 01, 2012, 01:03:09 am »
Първата карта нищо не ми говори (тъмна индия)...По втората съвпад на Луната с натален Нептун 3 Д, СЛВ съвпад с натална Луна 4Д, Вертех съвпад със Слънцето ми 3Д, АЦ /ДЦ съвпад с моите МЦ/ IC...Пълнолунието засяга 3/9 дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Май 01, 2012, 07:05:00 pm »
Първата карта нищо не ми говори (тъмна индия)...По втората съвпад на Луната с натален Нептун 3 Д, СЛВ съвпад с натална Луна 4Д, Вертех съвпад със Слънцето ми 3Д, АЦ /ДЦ съвпад с моите МЦ/ IC...Пълнолунието засяга 3/9 дом

Не може да не ти говори!!! :) Я не се кодирай така...Разгледай бавно и спокойно...Гледа СЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН... ;D
Постоянно качвам материали в сайта/форума/ за сидерал...Искам да изследваме...Древните са правили примарните дирекции само и САМО в/у сидерал.... :o...Искам да изследвам не само картите на близките си , а и картите на близките ми от този форум...Важно е...и за мен и за Вас...и за всички , които се интересуват от астрология....

Аз мисля, че пълнолунието ще ти засегне финансиите...Ще получиш някакви пари, които вероятно си отписала, може да е свързано с наследство... ::)...

Инцидентно пътуване..ще промени плановете ти... ::)...
« Последна редакция: Май 01, 2012, 07:44:53 pm от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Май 01, 2012, 10:13:34 pm »
и аз да се присъединя към неразбиращите сидералните карти..
някак не намирам много връзка, нещо ми се губи нишката там..  ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #6 -: Май 01, 2012, 11:24:10 pm »

Не може да не ти говори!!! :) Я не се кодирай така...Разгледай бавно и спокойно...Гледа СЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН... ;D
Постоянно качвам материали в сайта/форума/ за сидерал...Искам да изследваме...Древните са правили примарните дирекции само и САМО в/у сидерал.... :o...Искам да изследвам не само картите на близките си , а и картите на близките ми от този форум...Важно е...и за мен и за Вас...и за всички , които се интересуват от астрология....

Аз мисля, че пълнолунието ще ти засегне финансиите...Ще получиш някакви пари, които вероятно си отписала, може да е свързано с наследство... ::)...

Инцидентно пътуване..ще промени плановете ти... ::)...

Марая, сериозно го казвам, струва ми се, че не съм чела нищо за сидерал, не мога да разбера по какви причини планетите са в градуси различни от транзитите, това е хелиоцентрична система ми се струва, т.е. в центъра трябва да стои не земята, а слънцето...така ли е?

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #7 -: Май 01, 2012, 11:31:35 pm »
Daaaa, naistina e taka, sega razgledah kartata i vidqh znaka na zemqta v syvpad s Luna, no za da sme to4ni mislq, 4e bi trqbvalo da napravq i natal si v sideral za da sa qsni ne6tata...ne bih mogla da sypostavqm natal po tropicheskia zodiak s tranziten sideral, taka li e?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Май 01, 2012, 11:37:57 pm »

Стига де... :-*
Не е никаква философия.... :) ;)
В този форум пишат само сериозни хора , посветени на астрологията...и не може един сидерал да им се опъне... :P ;D :-*

Разгледай я ,моля те по другата система Лакири....

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Май 01, 2012, 11:39:49 pm »
Napravih natala si v sideral, haide da go razgledame zaedno

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Май 01, 2012, 11:56:34 pm »

В този форум пишат само сериозни хора , посветени на астрологията...и не може един сидерал да им се опъне... :P ;D :-*

;) ;D
Ще разгледам, любопитно ми е.
Иначе, това което намирам като инфо специално при синастрията е следното :
Съпоставка на сидерал с тропикал. Примерно първо негов сидерал с твой тропикал и после обратното твой сидерал с негов тропикал. /подобно на драконик картите/

Think of Sidereal as a Snapshot of Karmic Endings from the Immediate Past Lifeline.
So where the Sidereal Objects intersect the tropical is where you will actually detect karmic endings in the present lifeline.

Like, if someone's Tropical Sun conjuncts your Sidereal Sun, you will be fully aware of an ending of karmic bonds with this person. You may even the lessons of how to complete the Tropical Sun mastery from this person. Look at your own chart for more. See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Май 02, 2012, 12:26:34 am »
Антена открих, че Венера от сидералната карта на един мъж който от около година се опитва да има по-близки отношения с мен е в съвпад с моя натален СЛВ. При съпоставка на моята сидерална карта с неговия натал открих следните съвпадения- мои Сатърн сидерален в съвпад с негов натален Мерк и в същото време този сидерален Сатърн е в съвпад и с моя натален Вертех. Моята земя и Луна в съвпад с негов натален ДЦ, мои сид. Мерк в съвпад с негов нат. Марс...хайде да се опитаме да разгадаем нещата ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Май 02, 2012, 02:59:45 am »

;) ;D
Ще разгледам, любопитно ми е.
Иначе, това което намирам като инфо специално при синастрията е следното :
Съпоставка на сидерал с тропикал. Примерно първо негов сидерал с твой тропикал и после обратното твой сидерал с негов тропикал. /подобно на драконик картите/

Think of Sidereal as a Snapshot of Karmic Endings from the Immediate Past Lifeline.
So where the Sidereal Objects intersect the tropical is where you will actually detect karmic endings in the present lifeline.

Like, if someone's Tropical Sun conjuncts your Sidereal Sun, you will be fully aware of an ending of karmic bonds with this person. You may even the lessons of how to complete the Tropical Sun mastery from this person. Look at your own chart for more. See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1243.0.html

Ти ме разби.... :o

Къде го намери...Аз исках да проверяваме...,защото ми направиха впечатление няколко синастрии... :o

Ми..да...,астрологията е мисъл.... :-[
Много благодаря! :-*

« Отговор #13 -: Май 02, 2012, 08:31:40 am »
по сидерал пълнолунието ми е върху нодалната ос, сидералния юпитер също.

иначе пълнолунието ми е в квадрат с остта асц десц (но май квадратите при лунации не дават нещо специално), съвпад с парс фортуна и е в в остта 4-10 дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Май 03, 2012, 01:00:51 pm »
по сидерал пълнолунието ми е върху нодалната ос, сидералния юпитер също.иначе пълнолунието ми е в квадрат с остта асц десц (но май квадратите при лунации не дават нещо специално), съвпад с парс фортуна и е в в остта 4-10 дом

Ето тук би следвало да търсиш събитие...