Здравей Гост

Диета

• 6 Отговора
  • 4782 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Диета
« -: Май 01, 2012, 09:41:41 am »
 ;D
такам отказах цигарите преди 2 месеца (на 26 февруари ми беше последната), но за около месец качих ъъ  :-[ :-[ :-[ :-[ 10кг.! герой направо при все, че имам тр. Сатурн в първи  ::)... много ми е некомфортно и бля, бля (няма да ви обяснявам). От известно време месец се боря да започна да свалям (дори вече се замислих дали не е и някакъв по-сериозен здравословен проблем - 10кг. за един месец си е сериозна работа - тъй де зимата се фуках, че още 2-3 до идеалните)..

до сега не съм спазвала точно диета (по-скоро режим и сама съм си измисляла точно какво може и какво не).  до тук си харесах схемата на 90-дневната диета, най-вече ме впечатли, че има от всичко и се приближава до т.нар. разделно хранене. вие какво мислите за нея? и също ако има навити да нарочваме ден и да се захващаме?

разбира се диета без спорт не става ;) аз започнах упражненията на Синди Крауфорт (мисля, че в замунда ги има)  ;D

та ето една лятна тема :))

п.с. някои използвал ли е помощни средства от сорта на чайове, кафета? и какви?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Диета
« Отговор #1 -: Май 01, 2012, 10:20:36 am »
 :o...10 килца за месец са доволно много...
Имам си моя философия по отношение на диетите , цигарите , алкохолите и всичко наречено вредно.

Смятам, че всяко нещо , което стресира организма е по-вредно от "вредните неща". Тялото има уникална памет.
Според мен количеството има значение , а не лишенията. ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Май 01, 2012, 10:31:20 am »
и аз не очаквах толкова да кача.. вярно след половин живот пушене (при това през последните месеци почти по 2 кутии - цигари и кафета) организма се чуди какво става  ;D - хубавото е, че нямам никакво намерение да пропушвам - трябва да съм много кухо, особено ако започна да си връщам килцата хаха

мисля си, че от чисто астрологична гледна точка като се обърне Сатурн всичко ще си дойде на мястото.. (все пак сега е в квадратура към Венера и съвпад с н. Плутон  ::), а и дупитер май към 7-8.. - ) интересното е, че и друг път съм ги правила такива резки промени - към 8-9 клас (около 14-15) пак така качих много за нула време, после с малката... и други случай има де.. после пък има периоди дето всеки ден шоколади и банички и няма проблеми  ;D - всъщност може и по Марс да е свързано ;D

някъде четох, че след спиране на цигарите са възможни катаклизми до към 6 месеца  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Май 01, 2012, 11:43:37 am »
и аз не очаквах толкова да кача.. вярно след половин живот пушене (при това през последните месеци почти по 2 кутии - цигари и кафета) организма се чуди какво става  ;D - хубавото е, че нямам никакво намерение да пропушвам - трябва да съм много кухо, особено ако започна да си връщам килцата хаха

мисля си, че от чисто астрологична гледна точка като се обърне Сатурн всичко ще си дойде на мястото.. (все пак сега е в квадратура към Венера и съвпад с н. Плутон  ::), а и дупитер май към 7-8.. - ) интересното е, че и друг път съм ги правила такива резки промени - към 8-9 клас (около 14-15) пак така качих много за нула време, после с малката... и други случай има де.. после пък има периоди дето всеки ден шоколади и банички и няма проблеми  ;D - всъщност може и по Марс да е свързано ;D

някъде четох, че след спиране на цигарите са възможни катаклизми до към 6 месеца  ;D

Важен е периода в който решаваме да СПРЕМ...вредните навици. ;)
На първо място е фазата на луната...,следвана от аспекти към личните планети и слънцето. Знака на 6-ти дом , планетата управител, както и субдиспозитора и.
От там гледаме Плутон и Сатурн...

Мисля, че диетата ти бих могла да я направя..../АКО МИ СЕ ДОВЕРИШ!/ ;D
Само отново ще ми трябва картата ти и малко време... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Май 01, 2012, 06:08:19 pm »
 ;D ако нямах доверие, нямаше да пиша изобщо - още повече ми е и тъпо :)))

предполагам, че е някои транзит  ::) (май това е по-ефективния начин да се замисля върху някои основни хранителни навици .. ако говорим за Сатурн)
тук е темата със солара и прогресии .. чудя се какъв транзит може да отключи рязко качване?  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Май 01, 2012, 06:59:21 pm »
;D ако нямах доверие, нямаше да пиша изобщо - още повече ми е и тъпо :)))

предполагам, че е някои транзит  ::) (май това е по-ефективния начин да се замисля върху някои основни хранителни навици .. ако говорим за Сатурн)
тук е темата със солара и прогресии .. чудя се какъв транзит може да отключи рязко качване?  :)

:o Нещо става не мога да отворя линка.... :o ::)

Прикачи да гледам...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Май 02, 2012, 06:42:51 am »
слагам транзити и прогресии