Човек със хъс и страст и бърза мисъл. Горд, но и много чувствителен .Прави ми впечатление, Луната в Лъв , а Слънцето в Рак , в опозиция със Сатурн в Козирог. Чувство на гордост, преплетено със силна емоционалност и ранимост, а като, че ли строгостта на Козирог се мъчи да го направи перфектен.+ асцендент Дева, разбира се. Иска да е перфектен. / Може и да е бил/

Там Сатурн е ретрограден в 4 дом. Обича за търси "корените" на нещата, чувство за точност. Четири ретроградни планети ми говорят за не лека карма. Управителя на АС в 11 дом. Силно обществена личност с много приятели, също свободолюбив. Уран в 4 дом. в съвпад със СЛВ и Юпитер там - обичал е да пътешества и да си сменя местоживеенето. Уран в тригон с Луната , - оригинален и запомнящ се. Марс на МС е характерен за военната кариера, но като, че ли не ми прилича много на военен, ако беше овен там, по ставаше.

възможно е да е и писател, Да не е писал книги, статии за войната? Луната и Меркурий са в съвпад в 11 дом в секстил с Марс на МС. , а Марс е управител и на осми дом, а там е Овен. ? А също имам и усещане, че е свидетел на насилие този човек, ЮЛВ съвпад с Плутон, а СЛВ в съвпад с Уран. , което трябва да се трансформира в "свобода". И да е направил нещо в тази насока за хората ?
Търговец на животни

Марс в 10 в близнаци,управител на осми дом .
Венера не е аспектирана и е ретроградна, Марс и Венера не са в аспект. С другият пол имал ли е "успехи" , защото ми се струва, че не, и е от разочарованите в тази насока.
Може и въобще да не е така, ама да се пробвам с предположение, де