Здравей Гост

Талантът според астрологията

• 55 Отговора
  • 10992 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Талантът според астрологията
« Отговор #30 -: Юни 05, 2012, 08:01:31 am »
Предполагам, че работи сам, нещо което да е свързано с творческа работа и ще се стреми в известна степен към уединение, когато работи. Уран управлява трети и е на МС , а и Меркурий там ( в съвпад с Плутон) може да даде нещо свързано с писане, комуникации, което да въздейства, но и да е различно, повокиращо за обществото.  Слънцето в квадрат с господаря на АСЦ Юпитер ще му даде желанието да провокира и предизвиква обществото чрез работата си, още повече че Юпитер му е на критичен градус.
За таланта гледам винаги и втори дом - Юпитер от една страна който му е и У1 - изявява се с него, таланта му е прояен и Сатурн, който е в 3-ти - сигурно е писател ии журналист.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #31 -: Юни 05, 2012, 12:17:46 pm »
 Бинго!!!  :08:  Страхотно. :-*  Качвам материал, за да видите, колко сте точни всички, направо в   десятката.

На мен лично много ми харесват книгите му  и ги препоръчвам на тези, които не са ги чели. :-* Отвякъде са Уранови  :)

" През януари 2008 г. Бегбеде е арестуван за притежание и консумация на кокаин в Париж, но бързо излиза на свобода."

Коколино"P.S.  "Търговец на оръжие на черния пазар "   ;D

Анели:"Уран управлява трети и е на МС , а и Меркурий там ( в съвпад с Плутон) може да даде нещо свързано с писане, комуникации, което да въздейства, но и да е различно, провокиращо за обществото"

"Тази творба е ярка критика на света на рекламния бизнес и е причина да бъде уволнен от фирмата, в която работи."

Таня: "човекът е интелигентен, работата му е свързана с някакъв вид комуникация - журналист, преподавател, писател. Заради Уран / Плутон на МЦ си мисля, че може и да е реформатор, ексцентричен, едва ли работи за някой друг. У5 Марс е в съвпад с АСЦ, освен това имаме Венера / Нептун в 12-ти дом - допускам, че може да се занимава и с изкуство - актыор, сценарист, режисыор  "

След това Бегбеде става водещ на собствено литературно предаване - „Книгите и аз“ (Des livres et moi) - по парижкия кабелен канал Paris Première.
и т.н - в материала  :)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA_%D0%91%D0%B5%D0%B3%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B5
 :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #32 -: Юни 05, 2012, 12:34:58 pm »
        Хмм, интересен се оказва, Мосю Бегбеде, както и всички предполагахме все пак.  ;D Готина карта наистина, Мила, браво :13:

А иначе как си целнах, че е ерудиран (учил е все в престижни учебни заведения и то доста работи е изучавал), та включително и маркетинг е завършил човекът (пусто мен все към тая работа с търговията и маркетинга си ме дърпаше, колкото и да ми изглеждаше странен), ама други са му основните изяви виждаме. Аз лично не съм попадал на неговата особа да си призная, ама той наистина е доста... да речем уранически тип  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Юни 05, 2012, 12:59:15 pm »
        Един казус от мен, личността е доста интересна... живял е през 20 век притежателят на наталната карта. Успех с разискванията, аз също ще търся потвърждение на таланта му. :)
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 01:00:55 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юни 05, 2012, 01:01:24 pm »
        Един казус от мен, личността е доста интересна... живял е през 20 век притежателят на наталната карта. Успех с разискванията, аз също ще търся потвърждение на таланта му. :)

А къде е картата? ;D ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #35 -: Юни 05, 2012, 01:01:55 pm »

А къде е картата? ;D ::)

Е тук си е :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юни 05, 2012, 01:27:36 pm »
Доста духовна личност ми се струва .... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #37 -: Юни 05, 2012, 02:33:46 pm »
  ::)  Човек със хъс и страст и бърза мисъл.  Горд, но и много чувствителен .Прави ми впечатление, Луната в Лъв , а Слънцето в Рак , в опозиция със Сатурн в Козирог. Чувство на гордост, преплетено със силна емоционалност и ранимост, а като, че ли строгостта на Козирог се мъчи да го направи перфектен.+ асцендент Дева, разбира се. Иска да е перфектен. / Може и да е бил/ ;D Там Сатурн е ретрограден в 4 дом. Обича за търси "корените" на нещата, чувство за точност. Четири ретроградни планети ми говорят за не лека карма. Управителя на АС в 11 дом. Силно обществена личност с много приятели, също свободолюбив. Уран в 4 дом. в съвпад със СЛВ и Юпитер там  - обичал е да пътешества и да си сменя местоживеенето.  Уран в тригон с Луната , - оригинален и запомнящ се.  Марс на МС е характерен за военната кариера, но като, че ли не ми прилича много на военен, ако беше овен там, по ставаше.  ::) възможно е да е и писател,  Да не е писал книги, статии за войната? Луната и Меркурий са в съвпад в 11 дом в секстил с Марс на МС. , а Марс е управител  и на осми дом, а там е Овен. ?  А също имам и усещане, че е свидетел на насилие този човек, ЮЛВ съвпад с Плутон, а СЛВ в съвпад с Уран. , което трябва да се трансформира в "свобода". И да е направил нещо в тази насока за хората  ?

Търговец на животни ;D ;D ;D  Марс в 10 в близнаци,управител на осми дом .

Венера не е аспектирана  и е ретроградна,   Марс и Венера не са в аспект.  С  другият пол имал ли е "успехи" , защото ми се струва, че не,  и е от разочарованите в тази насока.

Може и въобще да не е така, ама да се пробвам с предположение, де ;D

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Юни 05, 2012, 07:05:55 pm »
 ??? с неговия мерк... писател, журналист или свързано някой класик...  ;D ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #39 -: Юни 05, 2012, 08:03:29 pm »
          Е принципно досега всички участници в пъзелчето са изказали по нещо вярно...  ;D
          Очаквам и други включвания или допълнения...  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Юни 05, 2012, 08:11:22 pm »
         Изкушавам се и да метна един жокер. Така като гледам картата.... малко земя... Ама и имаме Нептун в 10и тук, аз лично си го имам и него в 10и и той до какво ли води с тази си домова позиция... :P  ::)
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 08:14:00 pm от kokolino »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юни 05, 2012, 08:26:47 pm »
хаха тоз да не е французин случайно  ;D ;D ;D

сетих се след подсказката де... първо отговаря на всички критерий - малко мистик, военен, пилот, нептун - особен ;) 20-ти век

първо се усъмних за Хемингуей... но пусто луната не ми излезе :P
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 08:29:15 pm от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #42 -: Юни 05, 2012, 08:32:37 pm »
хаха тоз да не е французин случайно  ;D ;D ;D

сетих се след подсказката де... първо отговаря на всички критерий - малко мистик, военен, пилот, нептун - особен ;) 20-ти век

първо се усъмних за Хемингуей... но пусто луната не ми излезе :P

Е по принцип Fairy, както сама добре знаеш идеята е да се дълбае астрологично, а не да се търсят предположения и налучквания...   ;D
            А не мога да ти отговоря засега, тъй като не съм отворил прикрепения от теб линк. Обоснови се защо мислиш, че е франзуцин. ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #43 -: Юни 05, 2012, 08:40:15 pm »
добре де ще си трая ;D - сори, че се отклоних от астрологичното досетих се заради всички неща, който изписаха съфорумците (французин написах защото се зачетох в биографията на човека... и се замислих какъв му е талантът на него....) според мен, когато е написал най-популярната си книга е имал нещо повече в предвид "философска приказка" - видение, усет.. сякаш е изпаднал в друг свят

много ме впечатлиха астрологично асц. Дева, уп. 2-ри, мс-то на 0-вия, после опозицията Нептун-Сатурн - сякаш ту е тук, ту го няма... не съм убедена как се казва тази конфигурация луна/мерк-сатурн-марс (прилича ми на йод) ми се вижда също много показателна, а тригона с уран са си проблясъците, внезапните идеи хрумвания  ;) не знам дали го описах добре (пфу нали имам тригон тр. уран- мерк и ония там в стрелец... трудно ми е да описвам целия процес на логиката)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #44 -: Юни 05, 2012, 09:00:46 pm »
добре де ще си трая ;D - сори, че се отклоних от астрологичното досетих се заради всички неща, който изписаха съфорумците (французин написах защото се зачетох в биографията на човека... и се замислих какъв му е талантът на него....) според мен, когато е написал най-популярната си книга е имал нещо повече в предвид "философска приказка" - видение, усет.. сякаш е изпаднал в друг свят

много ме впечатлиха астрологично асц. Дева, уп. 2-ри, мс-то на 0-вия, после опозицията Нептун-Сатурн - сякаш ту е тук, ту го няма... не съм убедена как се казва тази конфигурация луна/мерк-сатурн-марс (прилича ми на йод) ми се вижда също много показателна, а тригона с уран са си проблясъците, внезапните идеи хрумвания  ;) не знам дали го описах добре (пфу нали имам тригон тр. уран- мерк и ония там в стрелец... трудно ми е да описвам целия процес на логиката)

Точно в десятката по един или друг начин, картата е на Антоан дьо Сент Екзюпери, който е един ценен от мен автор, а така също професия и страст извън писането му е авиацията. :) Който иска може да прочете повече било чрез чичко Гугъл, било чрез прикрепения от Fairy линк към данните за него в българската уикипедия. ;D

Искам да кажа браво на всички включили се по темата - Марая, Мила и Феъри  :clap: - всички имахте успешни попадения, но това и сами си го знаете достатъчно добре смятам.

Fairy, по принцип все още на тази комбинация за която говориш й се казва йод, поне така съм чувал. ;D В случая фокусната точка се явява Сатурн  чрез който се провокира и действие, а посредством положителното взаимодействие между Мерк/ Луна и Марс е имал възможност нативът да осъзнава и да привежда в действие това, което се е зародило. Общо взето куинконсите са едни такива аспекти, доста трудни и тегави, при тях положението "шпагат" си е на преден план, ама важното е то да се вкара някакси в действие. :) Ее, нативът си мисля, че все някакси е успял да го направи което, но това оставям всеки сам да прецени за себе си...
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 09:12:17 pm от kokolino »