Здравей Гост

венера/слънце

• 25 Отговора
  • 5945 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: венера/слънце
« Отговор #15 -: Май 29, 2012, 11:57:02 pm »
Кажете ми,този съвпад положителни неща ли носи ? Или отрицателни....защото някои хора мислят,че нещо лошо щяло да се случи.

Но аз мисля,че това е съвпад на две положителни планети и не може да вещае зло ???

Слънцето управлява 5-ти дом...,Венера символизира любовта...Естествено , че е отключен цикъл за голяма любов и късмет по 5-ти дом... :)

Значи всички хора ги очаква любов и късмет,в зависимост от домът в който им се случва съвпада. :)

Значи любов се търси само в домовете отговорни на темата...На другите места ще има късмет... :)

В кои домове например,може да очакваме любов?

в 5 -ти  ;D
ще ви кажа ако е така действително, при мен съвпада е точно на К5
освен любов може и приходи от хазарт и лотария да донесе  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Юни 02, 2012, 01:25:48 pm »
         При мен ще се случи съвпадът на 4 градуса от IC.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Юни 02, 2012, 06:06:22 pm »
При мен е в съвпад с оста на притежанията. Преди 8 години, през 2004 г. се разведох/слава Богу/ и през юни 2004 бившият ми съпруг най-сетне се изнесе от моето жилище и си отиде в неговото, няколко месеца след окончателния ни  развод. Да визим какво ще се случи сега.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юни 02, 2012, 09:17:48 pm »
При мен е в съвпад с оста на притежанията. Преди 8 години, през 2004 г. се разведох/слава Богу/ и през юни 2004 бившият ми съпруг най-сетне се изнесе от моето жилище и си отиде в неговото, няколко месеца след окончателния ни  развод. Да визим какво ще се случи сега.

Нещо ново...след като с него си приключила... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #19 -: Юни 03, 2012, 08:21:03 am »

Нещо ново...след като с него си приключила... ;D

Нищо сериозно. Както се казва, само за секса. Е, не само, но да речем, че не съм се влюбвала и май няма шанс това да се случи. Но за сметка на това живея много по-спокойно и много по-доре от преди, когато все в неподходящи се влюбвах.:)

« Отговор #20 -: Юни 03, 2012, 06:23:50 pm »
А в 11ти дом,ще ме облагодетелства ли с любов? ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юни 03, 2012, 06:36:40 pm »

С групи по интереси...с приятели, може и мъж с дете от предишен брак...И тъй като това е дома от който получаваме...като нищо може да се появи голямата любов! :)

« Отговор #22 -: Юни 03, 2012, 06:39:21 pm »

С групи по интереси...с приятели, може и мъж с дете от предишен брак...И тъй като това е дома от който получаваме...като нищо може да се появи голямата любов! :)
Благодаря ти.
А интересно ми е на самият 6ти ли може да се случи това или....? За какъв период от време ще ни влияе този съвпад? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юни 03, 2012, 07:04:52 pm »

Благодаря ти.
А интересно ми е на самият 6ти ли може да се случи това или....? За какъв период от време ще ни влияе този съвпад? ???

Това е цикъл..и влиянието му в момента реализира...до следващия нов! А циклите имат особено значение в астрологията...

« Отговор #24 -: Юни 03, 2012, 08:52:57 pm »

Благодаря ти.

Това е цикъл..и влиянието му в момента реализира...до следващия нов! А циклите имат особено значение в астрологията...
Така е! Някъде около 8 години...

« Отговор #25 -: Юни 06, 2012, 02:21:50 pm »

Ето го точния съвпад... ::)

Чудя се..,няма ли вече нещо да ме подмине... :(

В картата ми попада в 7-ми дом. Сили нямам....не ми останаха сили.... ??? :(

Марая, не ме плаши така де...
И при мен е в 7-ми, и тогава е бил там...
Нямам нови отношения, работа почнах година по-рано. Може би нови парньори в работата да са се явили? Не помня.

А сега какво.. ???