Слънце в Скорпион в 12-дом, в съвпад с Асц, също Скорпион, плюс съвпад с Нептун, точно на Асц. Управителят на Слънце и Асц е в 10-дом, в съвпад с Уран. Професията, която уппражнява в момента, е по Уран, първата беше по Нептун, но чувствам, че още смени ми предстоят - като за Уран в 10-и дом. Никой не предполага, че съм Скорпион, може би заради Нептун. Била съм много добричка и миличка, не зная защо са набедили скорпитата за лоши хора!:) Потайна съм, не споделям чувствата си, освен с много близки хора. Иначе наумя ли си нещо, нямам спиране. Много бързо бързо се възстановявам след заболявания, просто нечовешки бързо, дори лекари съм изумявала. Много добре се чувствам сама, както и в компания на хора. Самодостатъчна съм си и чудесно се забавлявам сама, но обичам да помагам. Злопаметна съм, както и добропаметна, изобщо помня като слон. Понеже Слънцето ми в опозиция на Луната, усещам изявата и на 6-дом. Обичам да помагам, да се грижа за хората, обичам домашните животни и имам домашен любшмец, когото обожавам.