Здравей Гост

Анкета

В кой знак се намира Вашето слънце? Моля посочете и дома в който попада...

овен
1 (6.7%)
телец
1 (6.7%)
близнаци
1 (6.7%)
рак
0 (0%)
лъв
2 (13.3%)
дева
1 (6.7%)
везни
2 (13.3%)
скорпион
0 (0%)
стрелец
4 (26.7%)
козирог
2 (13.3%)
водолей
0 (0%)
риби
1 (6.7%)

Общ брой гласове: 14

Гласуването приключено: Юли 07, 2011, 07:12:33 pm

Слънцето знак и дом

• 46 Отговора
  • 9082 Прегледи
Re: Слънцето знак и дом
« Отговор #30 -: Юли 07, 2011, 01:01:56 pm »
[
Няма лошо. Сигурно си родена победителка. Дъщеря ми е с въздушно слънце и асцендент, но със стелиум в Сорпион, само да не си науми нещо ... има воля земята да повдигне.
[/quote]
Така е но ....... ктаклизми ми се су4ват не по мое жеание и понякога е много трудно но захвана и се с нещо или умирам или се полу4ава все  нкога

*

issidorra

« Отговор #31 -: Юли 07, 2011, 02:35:46 pm »
Моето Слънце е лъФско и се намира в 10 дом, като МЦ също е в Лъв, не мога да кажа, че съм типичен представител на тази зодия,  по-скоро асцендентът ми се проявява доста по-осезаемо(много съм суетна, дипломатична), отколкото слънчевия знак, това може би се дължи и на факта, че У на АЦ (везни) е на трон по знак и се намира в дома на Рибите. Обожавам децата, може би това е едно от малкото неща, които дължа на лъФското слънце.

« Отговор #32 -: Юли 07, 2011, 07:43:37 pm »
Слънце в риби в 8-ми дом. скорпионско е до голяма степен ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 07, 2011, 08:11:55 pm »
Слънце в риби в 8-ми дом. скорпионско е до голяма степен ;D

Особено в последната декада на риби... ;)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #34 -: Юли 08, 2011, 09:00:46 am »
Слънце в първата декада на телеца, в 10 дом, как ви изглежда??? Преди мислех, че го чувствам консервативно, но сякаш положителните аспекти, които прави с марс и юпитер вливат една ведра емоция... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 08, 2011, 02:22:43 pm »
Слънце в първата декада на телеца, в 10 дом, как ви изглежда??? Преди мислех, че го чувствам консервативно, но сякаш положителните аспекти, които прави с марс и юпитер вливат една ведра емоция... ::)

Все пак това е Венерино слънце... ;D Какъв консерватизъм при него...В астрологията нюансите са много.... ;)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #36 -: Юли 08, 2011, 03:30:39 pm »

Все пак това е Венерино слънце... ;D Какъв консерватизъм при него...В астрологията нюансите са много.... ;)
Любов, наслади, удоволствия за всички, твърдо даааа ;D ;D ;D

« Отговор #37 -: Август 12, 2011, 03:40:44 am »
 :)Привет,моето Слънчице е в съвпад с К6 ОВЕН-наистина работата ми е мн.важна за мен,интересувам се от здравословно хранене,обичам да се грижа за хората в ежедневието си -искам да доставя удоволствие на всички около мен,доста често сменям заниманията си-понеже бързо се отегчавам-типично за ОВЕН и търся нови хоризонти... :)

« Отговор #38 -: Август 12, 2011, 09:01:28 am »
Слънце в Рак, в 7-ми дом. ;)
Асцендент Стрелец.
Мисля, че преди всичко съм Рак - грижовна, любяща... Но ги няма "две напред - една назад", депресии, по-дълги от 2-3 дни и др.подобни. Определено съм доста импулсивна и решителна. Но това май е Луната :-[

« Отговор #39 -: Август 12, 2011, 09:32:54 am »
Слънцето ми се намира в 3ти дом, в знака на Скорпион. Но понякога действам по-скоро като Дева, тъй като Асцендента ми е Дева (не съм достатъчно решителна на моменти и пропускам възможности, а това ме дразни :)), но се проявявам и като Скорпионче понякога.  :-[

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #40 -: Август 12, 2011, 10:11:15 am »
Слънце в 1ви дом Скорпион, АЦ в критичен градус Скорпион (нямам точна ректификация на часа), но се чувствам  по- скоро Скорпион отколкото Везни. Решителна,мотивирана,организирана,лоялна и точна, а бе  Скорпион от всякъде 8) :)

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #41 -: Август 12, 2011, 10:22:26 am »
Слънце в Скорпион в 11 дом.Колкото и да ми се иска да скрия нещо,(типично за скорпи :-[ )не ми се получава,прекалено публична личност съм.С Асцедент Козирог,понякога си затварям  очите пред очевидни неща  >:(,а в комбинация с това Слънце често ми се случва да съм  твърде сериозна и фаталистично настроена.  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #42 -: Август 12, 2011, 10:57:56 am »

венерино, ама е телец..
аз като везна, нищо че също имам венерино слънце не понасям телешки слънца.. :) направо ме вбесяват :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #43 -: Август 12, 2011, 11:05:54 am »
         Слънце в 6и дом в първата декада на Дева  ::) В работата си съм изключително педантичен и точен, трудно се откъсвам да не се занимавам с нещо работно през който и ден да е  8)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #44 -: Август 12, 2011, 11:23:30 am »
 Слънце във Везни 12 дом, асцендент пак Везни, обикновено взимам кардинални решения когато съм притисната в ъгъла, тогава нищо не може да ме спре. Не харесвам това, че съм не решителна  :-[