Здравей Гост

Анкета

В кой знак се намира Вашето слънце? Моля посочете и дома в който попада...

овен
1 (6.7%)
телец
1 (6.7%)
близнаци
1 (6.7%)
рак
0 (0%)
лъв
2 (13.3%)
дева
1 (6.7%)
везни
2 (13.3%)
скорпион
0 (0%)
стрелец
4 (26.7%)
козирог
2 (13.3%)
водолей
0 (0%)
риби
1 (6.7%)

Общ брой гласове: 14

Гласуването приключено: Юли 07, 2011, 07:12:33 pm

Слънцето знак и дом

• 46 Отговора
  • 9080 Прегледи
*

Неактивен Nova

• 304
Re: Слънцето знак и дом
« Отговор #45 -: Август 12, 2011, 12:43:58 pm »
Слънце в първата декада на телеца, в 10 дом, как ви изглежда??? Преди мислех, че го чувствам консервативно, но сякаш положителните аспекти, които прави с марс и юпитер вливат една ведра емоция... ::)

Все пак това е Венерино слънце... ;D Какъв консерватизъм при него...В астрологията нюансите са много.... ;)

венерино, ама е телец..
аз като везна, нищо че също имам венерино слънце не понасям телешки слънца.. :) направо ме вбесяват :)
ХАХАХА, и мен ме вбесяват, макар, ха сега де...Независимо, че съм телец, трудно понасям телците и точно, както ти казваш- вбесяват ме ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Слънцето знак и дом
« Отговор #46 -: Август 12, 2011, 01:06:23 pm »
Слънце в Скорпион в 12-дом, в съвпад с Асц, също Скорпион, плюс съвпад с Нептун, точно на Асц. Управителят на Слънце и Асц е в 10-дом, в съвпад с Уран. Професията, която уппражнява в момента, е по Уран, първата беше по Нептун, но чувствам, че още смени ми предстоят - като за Уран в 10-и дом. Никой не предполага, че съм Скорпион, може би заради Нептун. Била съм много добричка и миличка, не зная защо са набедили скорпитата за лоши хора!:) Потайна съм, не споделям чувствата си, освен с много близки хора. Иначе наумя ли си нещо, нямам спиране. Много бързо бързо се възстановявам след заболявания, просто нечовешки бързо, дори лекари съм изумявала. Много добре се чувствам  сама, както и в компания на хора. Самодостатъчна съм си и чудесно се забавлявам сама, но обичам да помагам. Злопаметна съм, както  и добропаметна, изобщо помня като слон. Понеже Слънцето ми в опозиция на Луната, усещам изявата и на 6-дом. Обичам да помагам, да се грижа за хората, обичам домашните животни  и имам домашен любшмец, когото обожавам.