Здравей Гост

Защо младите мъже .....и богатите....Трудно ли е да привлечеш нормални?

• 22 Отговора
  • 5336 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4

Някога преди години бях много красива жена...Годините оставиха своите следи...Кожата е опъната..,дупето е изхвръкнало..,но не е онова което беше...И все пак явно и очевидно е останало нещо.... :)

Тази вечер се случи нещо...което става за сюжет... :) :( ;D

Но аз съм по размишленията... ::)

"майка ти е голяма жена"...Добре , че дойде една от щерките ми...Налетя ме риба...

ТА , КОЕ В КАРТАТА МИ ПРЕДПОЛАГА АФЕНИТЕТ НА МЛАДИ МЪЖЕ КЪМ ОСОБАТА МИ? И ЗАЩО БЕЗ ПОВОД СЕ СЛУЧВА...НО НАЛИТАТ...

Важно ми е да разбера....:(

24.02.1977
10:40
Русе
мъж...

Този може да има аспект сатурн -венера,сатурн луна.....знаете ги тея неща :)

Както някои жени се привличат от по-възрастни мъже,така и обратното.

А ако често се случва при теб,в твоята карта трябва да се търси аспекта..

*

Неактивен Asya

• 548
За младите гледам Меркурий. Имаш Слънце съвпад с Мерк плюс Мерк на Асц, нормално е, а за богатите мисля, че си знаеш. С твоите Плутон и Юпитер какво да очакваш.  Имаш дух Марая, огън си - и на двете категории мъже това се харесва. BTW, аз също имам твоя проблем - за младите мъже. Според мен на младите мъже им е по-лесно с по-възрастни от тях жени, а и днес доста жени след 40 изглеждат много добре,  знаят ккаво искат и нямат нереалистични очаквания от мъжете. Не се оплаквай, а се възползвай от ситуацията!:)

Ако ми позволите да се намеся в темата :-[ мога да кажа, че и синастрията в случая е много показателна.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
и аз си мисля, че Венера, но за по-млади мъже бих обвинила меркурий... Сатурн хъм, Сатурн добре го познавам  :719: последния път малко прекали с възрастта ... аз си знам де, а за по-млади знам ли фактът, че живея макар и с малко по-млад от мен..  ;D

но мисля, че аспект Венера-Уран, Венера-Мерк, да и както Ася казва Слънце...  биха дали привличане на по-млади от теб.

замисляла ли си се какво имаш да отработваш с този тип? имат ли нещо общо тези мъже? (в смисъл обща характеристика - да кажем квадратури, позиции... и т.н.)

*

Неактивен Asya

• 548
и аз си мисля, че Венера, но за по-млади мъже бих обвинила меркурий... Сатурн хъм, Сатурн добре го познавам  :719: последния път малко прекали с възрастта ... аз си знам де, а за по-млади знам ли фактът, че живея макар и с малко по-млад от мен..  ;D

но мисля, че аспект Венера-Уран, Венера-Мерк, да и както Ася казва Слънце...  биха дали привличане на по-млади от теб.

замисляла ли си се какво имаш да отработваш с този тип? имат ли нещо общо тези мъже? (в смисъл обща характеристика - да кажем квадратури, позиции... и т.н.)

Според мен твърд аспект Венера-Уран може да доведе и до отсрещния тротоар, поне аз имам такива наблюдения. Лично аз аспекта  Венера-Уран не го свързвам с младите мъже. Но Венера-та на Марая е в Кзирог, ето ти отново темата за Сатурн - разлика във възрасттта повече от 10 години и .... богатите мъже.:)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
И аз ще се включа накратко, въпреки че на дали ще е научно обосновано. За което предварително се извинявам ;D Но съм задължена, защото винаги откликваш на моите астро запитвания във форумите :)

Марая, още по рождената ти дата виждаме, че основните числа, в твоя жизнен път са 6/Венера, 3/Меркурий/Юпитер, 9/Марс.
Като ги отнесем към наталната ти карта, виждаме, че:
1. У7 Венера и У5 Марс са във 2 дом, тук ти е и Селена. Венера от своя страна е господар на дома и т.н. Това за богатите мисля, че е доста показателно в картата ти... Венера в тригон с Уран в Дева, мисля че дава по-скоро внезапно, неочаквано и бързо влюбване...
2. Поглеждаме към Меркурий, който е в заточение, при теб в 1 дом в съвпад със Слънцето/първият мажорен аспект и в съвпад с АС. И двети планети в Стрелец/У7, Юпитер съуправител на рибите. Слънцето само по себе си, нали отговаря за мъжете в живота ни, при теб първият мажорен аспект е с Мерк. Тук е и ЮЛВ, с който е в съвпад. Мисля, че мъжете в твоя живот ги срещаш посредством комуникации, пътувания, договорни отношения... Действаш им опияняващо...
3. Марс ти е повече от добре от добре аспектиран, в екзалтация.

.............

От богатите и от младите си мисля, че няма как да избягаш в този си живот... А водните представители, особено рибките, те просто са неизбежни... http://www.youtube.com/watch?v=qgedwxDJZvA

По-трудно ще ти е до декември, след това ще си поемеш глътка въздух  :967m:
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 11:49:52 am от Ani »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
даа Уран-Венера по-скоро е "необичайни" любови... може би и в двете крайности (без да фокусирам някои)

Каква готина тема  :)

Че нека налитат-дай Боже всекиму  :)

Меркурий слънце асцендент-младите са ти в сърцето-и ти в тяхното :)))

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
"-Добре бе... ;D , коя жена бяга от хубавото?"
- С какво ще ми гарантираш и как ще ме мотивираш ?- питам аз.
-Ми, аз 3 дни те свалям..
- Но аз не знам за това- отвръщам...
-как всеки ден ти говорех на Вие и питах как си- казва той...
-Добре , но това са нормални човешки отношения, въпрос на куртоазия и любезност... ;D
- Що толкова готина жена е сама...
-Кой ти каза, че съм сама? ::)
-Виждам...
-Обвързана ли си?
-Дааа..
-И кой е чичкото...
-оо..,той е батко...

Да не влизам в подробности...Но...ми се стори невероятен комплексар...Наред с това АЗ ИМАМ НАВИК ДА ДОКОСВАМ КРАЯ НА КОСАТА СИ И ДА СИ ИГРАЯ С НЕЯ...БИВШИЯ МИ МЪЖ/РИБА/ МНОГО СЕ ДРАЗНЕШЕ...ТОЗИ СЕ ОПИТА ДА МИ ПРАВИ СЪЩАТА ЗАБЕЛЕЖКА.... ;D

Та...търся общото.... ::)

МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ВИ! :-*

Ако говорим за качеството-то напоследък е много занижено, точно вчера ми разказоха, как в един от най-вървежните барове, няма мъж, който да не е едно от трите-нисък, плешив, богат прос*ак

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ако говорим за качеството-то напоследък е много занижено, точно вчера ми разказоха, как в един от най-вървежните барове, няма мъж, който да не е едно от трите-нисък, плешив, богат прос*ак

:72: Много точно...с едно допълнение - КОМПЛЕКСАР! ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Сега виж всичко свързано с рак,  аспекти  към 5 седми, дом ,асцендент, точки на любовта и и всем подобни работи на Рак и съм сигурна  99 пр. , че ще изкочи зайче. Защото това за жените детото се женят и им налитат по- млади мъже е характерно за рак. ;D  Нямам време да поглеждам картата ти, че влизам за малко  и излитам, обаче на тази мисъл ме навежда това.  ;)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
 :-* До утре и успех на младежта :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сега виж всичко свързано с рак,  аспекти  към 5 седми, дом ,асцендент, точки на любовта и и всем подобни работи на Рак и съм сигурна  99 пр. , че ще изкочи зайче. Защото това за жените детото се женят и им налитат по- млади мъже е характерно за рак. ;D  Нямам време да поглеждам картата ти, че влизам за малко  и излитам, обаче на тази мисъл ме навежда това.  ;)

Имам на к8 - рак...А РИБИТЕ ПРОСТО МИ НАЛИТАТ....-ИЦ в картата ми.... ::)

И на теб успех :-*