И аз ще се включа накратко, въпреки че на дали ще е научно обосновано. За което предварително се извинявам

Но съм задължена, защото винаги откликваш на моите астро запитвания във форумите
Марая, още по рождената ти дата виждаме, че основните числа, в твоя жизнен път са 6/Венера, 3/Меркурий/Юпитер, 9/Марс.
Като ги отнесем към наталната ти карта, виждаме, че:
1. У7 Венера и У5 Марс са във 2 дом, тук ти е и Селена. Венера от своя страна е господар на дома и т.н. Това за богатите мисля, че е доста показателно в картата ти... Венера в тригон с Уран в Дева, мисля че дава по-скоро внезапно, неочаквано и бързо влюбване...
2. Поглеждаме към Меркурий, който е в заточение, при теб в 1 дом в съвпад със Слънцето/първият мажорен аспект и в съвпад с АС. И двети планети в Стрелец/У7, Юпитер съуправител на рибите. Слънцето само по себе си, нали отговаря за мъжете в живота ни, при теб първият мажорен аспект е с Мерк. Тук е и ЮЛВ, с който е в съвпад. Мисля, че мъжете в твоя живот ги срещаш посредством комуникации, пътувания, договорни отношения... Действаш им опияняващо...
3. Марс ти е повече от добре от добре аспектиран, в екзалтация.
.............
От богатите и от младите си мисля, че няма как да избягаш в този си живот... А водните представители, особено рибките, те просто са неизбежни...
http://www.youtube.com/watch?v=qgedwxDJZvAПо-трудно ще ти е до декември, след това ще си поемеш глътка въздух :967m: