Dima ще си позволя лек коментар за детето/ не би трябвало да се притесняваш за нищо, а и да не приемаш на сто процента,написаното . Защото един аспект може да се прояви по много начини .
Луната на детето се намира във Везни, тя е чувствителна и понякога нерешителна. На нея и трябват винаги логични алгументи. Слънцето е в Дева. Прецизно със стремеж към анализ и перфектност, точност. Муркурий е в съвпад с двете планети , а той е планета която е " хермафродит"/ преносно казано/ и винаги има окраска на планетата с която влиза в аспект. Тоет понякога се чуди дали да си прояви това което чувства или това което иска. Едното се прелита с другото. Да е Луна и Слънце, и как да ги обедини двете планети. Муркурий е в средата мужду двете и може би от там да идва забавеният изказ и нерешителност на Везни./ дали ще се изкаже правилно/ В случая имаме съвпади и със Слънцето и Луната. Луната и Слънцето са в различни знаци и все едно /според мен/ Меркурий трявба да изрази характеристиките на двете планети и да ги обедини. От друга страна Сатурн в съвпад със Слънцето и въобще стелиума води до забавяне.и"омесване" на характеристиката на планетите в съвпад. Сатурн е планетата на ограничението, леко подтиска, най- вече изявата на Слънцето. Детето е отговорно според мен.Тя е и бащата. Бащата строг ли е/ доста/. ? Квадратурата на Луната на детето с Марс и Плутон, говори за борба и трансформация, веднъж като изява / Марс/ ,веднъж като трансформация / Плутон/ . Детето е сложно , умно и аналитично. На него му са нужни обяснения. Луната във Везни както ти казах се двоуми. Значи примерно слагаш му да яде супа, основно ястие и десерт. Не го притискаш да бърза, защото ще се изнерви. Везната мрази да и "клатят блюдата". Обясняваш първо супата, защото..., логично,второ това и т.н. Излизаме за да... и т.н. Не просто направи това. Детето ще се почувства уверено и ще се отвори да се изразява., според мен . Най- вече аргументи за да си проработи квадратурата на Луна и Марс , да чувства защо прави дадено нещо. Въздушните знаци са логични, трябва да знаят защо да направят дадено нещо/" научно обяснение все едно"/ Това е практично като отговор не върши работа. Трябва да се знае защо е практично

С много любов и търпение. За да може спокойно да започне да си изразява и чувствата и да действа спокойно, осъзнало Луна / чувства/ Марс действие/ в 6 дом ежедневие. Детето е силен характер с нестандартно мислене, Уран във 2 дом, /ценностната система.изисква нестандартен подход според мен./ Водолей е итерпритиран във 1 дом./ не е необходимо да проявява и големи свояволия/ . Но ако детето има по- разумен аргумент, ще се трябва да се съобразиш.

Северен възел във 1 дом, трябва да се научи да осъзнава отношенията по остта 1/7 дом аз и другите. Детето е борбенно също. За да не се проектират в бъдеще агресия , заради неосъзнати аспекти на време. Важно е спокойното детство за правилното развитие. В противен случай остават комплекси и те се проектират в последствие ,във връзките ни като големи. Всички работим върху собствените си комплекси/ и аз също в това число/ и всички най- вече се учим от грешките си и опита. Детото е със силен характер, не всеки има такива квадратури, защото трябва да могат да бъдат понесени. Важно е да се насочат в правилната посока. , чрез много любов и търпимост.

P.S. Важно според мен е да се научи да си изразява уверено чувствата. Луната е в кардинален знак и е важно те да не остават подтиснати.

Не се притеснявай.