Здравей Гост

Я споделете какво знаете за телешките луни

• 34 Отговора
  • 7298 Прегледи
Според мен или поне за мен де са едни от най-студените и непостояни хора,който могат да съществуват на тази земя от снощи ми иде да одуша един такъв индивит при който на куп на всичко отгоре във телец освен луната са се пръкнали и наталното му слънце и меркурий такова животно няма казвам ви честно  :'( :'( :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Я споделете какво знаете за телешките луни
« Отговор #1 -: Август 09, 2012, 07:41:39 pm »
я качи карта на тая телешка луна... :)

« Отговор #2 -: Август 09, 2012, 07:48:05 pm »
По-смешни неща за луна в телец не съм чела :)
Страхотни майки-обикновено имат много деца
Определено ми допадат като жени
За мъжете не знам

« Отговор #3 -: Август 09, 2012, 07:49:10 pm »
Ето я аз по страно нещо не съм виждала честно

« Отговор #4 -: Август 09, 2012, 07:49:51 pm »
По-смешни неща за луна в телец не съм чела :)
Страхотни майки-обикновено имат много деца
Определено ми допадат като жени
За мъжете не знам
аз говоря за мъж за жените не знам

« Отговор #5 -: Август 09, 2012, 07:51:34 pm »
Нищо му няма на човека, явно просто не го кефиш

« Отговор #6 -: Август 09, 2012, 07:53:55 pm »
Нищо му няма на човека, явно просто не го кефиш

Може и да си права,но ако не кефиш някого не цъфа във живота ти след 12 години със претенции поне аз мисля така

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 09, 2012, 07:54:44 pm »
Мисля , че преекспонираш.... ;D
Тази силна и супер аспектирана луна...е доста наясно с чувствата и на себе си...и на околните...

« Отговор #8 -: Август 09, 2012, 07:56:23 pm »
Добре явно аз греша или поне мен успява да ме обърка благодаря за отделеното внимание Марая

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Август 09, 2012, 08:02:41 pm »
Добре явно аз греша или поне мен успява да ме обърка благодаря за отделеното внимание Марая

Телеца е фиксиран знак и това го прави изкючитено постоянен...Той е инат преди всичко. Тук има и новолуние. Наред с това тригона към Уран е на лице...

Аз имам луна в телец и току-що питах даи спадам към тази категория... ;D / най-студените и непостояни хора/.... :nn010: ;D ;D

Имам деца...угаждам на всички...и най-малко на себе си... :) поради което често предизвиквам гнева на любимия....

« Отговор #10 -: Август 09, 2012, 08:04:48 pm »
Много се извинявам ако със поста си съм засегнала някой наистина просто човекът снощи успя за незнам кой път да ме искара извън нерви не исках да засегна нйкои със поста си наистина

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 09, 2012, 08:12:03 pm »
Много се извинявам ако със поста си съм засегнала някой наистина просто човекът снощи успя за незнам кой път да ме искара извън нерви не исках да засегна нйкои със поста си наистина

Нее...в никакъв случай не приемаме нищо лично...тук. Въпроса е , че това което написа за тази луна изобщо не коренспондира с истината... ;D

Проблема е в твоята карта...разтърси се....Явно меркурии в двете карти аспектира двете луни и има огледален образ...

« Отговор #12 -: Август 09, 2012, 08:19:38 pm »

Нее...в никакъв случай не приемаме нищо лично...тук. Въпроса е , че това което написа за тази луна изобщо не коренспондира с истината... ;D

Проблема е в твоята карта...разтърси се....Явно меркурии в двете карти аспектира двете луни и има огледален образ...

;D ;D ;D ;D Ти ме разочарова един път да реша, че проблемът не е във мен това във кръга на маитапа разбира се но да ще се растърся да видя за какво става на въпрос благодаря за насоките

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 09, 2012, 08:28:21 pm »

;D ;D ;D ;D Ти ме разочарова един път да реша, че проблемът не е във мен това във кръга на маитапа разбира се но да ще се растърся да видя за какво става на въпрос благодаря за насоките

Направи синастрия м/у двете карти... ;D

« Отговор #14 -: Август 09, 2012, 08:49:37 pm »
ако съм се справила правилно мисля че трябва да е това