Здравей Гост

Я споделете какво знаете за телешките луни

• 34 Отговора
  • 7325 Прегледи
Re: Я споделете какво знаете за телешките луни
« Отговор #30 -: Август 10, 2012, 09:23:35 pm »
Благодаря за поправката ,честно казано във университета на изпита по езикова имам 5.50, без да звучи като заяждане просто не съм свикнала да спазвам правила за правопис като пиша във нета . Извиних се и се опитвам да пиша като хората просто не съм свикнала на компа да пиша като хората това е .  :) :) :) :)
« Последна редакция: Август 10, 2012, 09:53:43 pm от elodiq »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Август 10, 2012, 11:22:00 pm »
Благодаря за поправката ,честно казано във университета на изпита по езикова имам 5.50, без да звучи като заяждане просто не съм свикнала да спазвам правила за правопис като пиша във нета . Извиних се и се опитвам да пиша като хората просто не съм свикнала на компа да пиша като хората това е .  :) :) :) :)

Елодия, правописът, правоговорът и знанията относно матерния ни език са си само и единствено наша собствена грижа, задача и цел. Въпрос на БЪЛГАРСКО и НАЦИОНАЛНО самочувствие са някои народно-психологични елементи, момент от които в картинката са ПРАВОПИСЪТ, НАЧИНЪТ НА ИЗКАЗ и ПРАВОГОВОРЪТ. А и най-малкото за всеки уважаващ себе си човек, всеки един отделен характер, всяка личност, въпрос на елементарни и нужни знания за собственото самочувствие , мироглед, ерудиция са съответно гореспоменатите ПРАВОПИС, ПРАВОГОВОР, както и начин на изказ. А всеки средно статистически интелигентен индивид ( а позволете ми да съм наясно със статистика въз основа на фронт сферата ми на професионална изява ), който уважава себе си за начало са абсолютно елементарни, повърхностни и показващи незадълбочен начин на мислене изкази от рода на споменатите от теб  в последния ти пост думи, цитирани от мен в настоящия текст. А оправданията от твоя страна са разбира се повече от безпочвени, все пак  критиката и забележките от мен са сериозни в случая, но разбира се така и трябва да бъде, тъй като компромиси с подобни неща смятам не трябва да се правят, приемат и допускат. Идеята ми е, че трябва на първа позиция да са налични за основа правилно разбиране и осъзнаване на пропуските, неемоционална и нелична нагласа на възприятия към градивната критика, а така също стремеж и желание за подобрения. А за подобрения и обучения винаги има начин, просто трябва да го пожелаем и потърсим нахъсано - за пример ще дам себе си...  ;D Аз отскоро се сблъсквам с немския език, който и изучавам към момента, все още на средно ниво... Еее, пропуски и аз като всеки друг имам, но се стремя да ги отстранявам и да се подобрявам разбира се - с 2 думи въпрос на лично желание, мотивация, постоянство и усилия. Макар и в твоя случай да визираме майчиния ти език аз лично бих те посъветвал освен около пунктoацията,  правописа и словореда да поработиш и най-вече върху начина си на мислене и оценяване на себе си и околния свят...  ;D

P.S.  И без грам лична и пристрастна оценка и преценка ти желая хубава петъчна вечер, Елодия!  ;D
« Последна редакция: Август 16, 2012, 07:51:33 pm от kokolino »

« Отговор #32 -: Август 10, 2012, 11:46:12 pm »
Напълно разбирам критиката ви и това че е градивна , както вече казах ще се постарая да не допускам грешки при писането и още веднъж се извинявам на всички тук.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Август 16, 2012, 07:40:54 pm »
Има ли смисъл да Ви казвам колко много Ви обичам...и колко много държа на ВАС...Страхотни сте.... :-*
И като ме няма поддъжате добрия тон.... :-*

http://www.youtube.com/watch?v=v6ei0gNuFlI

А от тук  ;D и малко впечатления за телешките луни.... :836m: :954:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Август 17, 2012, 10:07:46 pm »
Има ли смисъл да Ви казвам колко много Ви обичам...и колко много държа на ВАС...Страхотни сте.... :-*
И като ме няма поддъжате добрия тон.... :-*

http://www.youtube.com/watch?v=v6ei0gNuFlI

А от тук  ;D и малко впечатления за телешките луни.... :836m: :954:

:72: :72: