Здравей Гост

JUNО Юнона в дом и знак в хороскопа

• 100 Отговора
  • 21505 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: JUNО Юнона в дом и знак в хороскопа
« Отговор #30 -: Юни 30, 2011, 01:51:32 pm »
Да Юнона носи и името на месец ЮНИ.... ;D

Меркурий в близнаци е в знаков съвпад със слънцето....все пак...Колко гр. е орбисата...?

16* точно.....май по добре така, че изгорен Мерк е кофти... :)

А кой Мерк е изгорен? ;D Я кажи....,да знаем...
Накара ме да се почуствам глупаво.....ако това е идеята ???
Мерка съвпад Слънце орбис под 3* не е ли изгорен?

Не , не е това идеята... :P
Във форума не е писано за изгорен мерк...,та да се знае все пак....

А по въпроса за орбиса съм на мнение и допускам за изгорен 5*... ;D ;)

Re: JUNО в хороскопа
« Отговор #31 -: Юли 14, 2011, 07:14:20 pm »
Юнона в аспект с възлите ?

например със северния - да разбирам ли че съпругата ще подпомага осъзнаването на душата и кармичния път?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Септември 09, 2011, 05:35:21 pm »
 :o някой може ли да ми сподели какво би могло да се очаква при съвпад на тр. Юнона с асц. - интересното е, че за момента тя върви заедно със Сатурн (после ще го надмине де)?
всъщност може ли на нея да се преписва смяна на стил в дрехите? - от леко непретенциозен до гонене на по-строг (класически) стил?
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 05:36:57 pm от Fairy »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #33 -: Септември 09, 2011, 06:20:29 pm »
Ще бъдеш много привлекателна за срещоположния пол (Юнона на АЦ).  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Септември 09, 2011, 06:34:11 pm »

::) дано, то това е целта на занятията тия дни хи-хи  ;D
видя ми се интересно до сега не съм наблюдавала транзитите на Юнона.. и се учудих, че ще е на толкова ключово място при това съвсем скоро 

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #35 -: Септември 09, 2011, 06:43:09 pm »

::) дано, то това е целта на занятията тия дни хи-хи  ;D
видя ми се интересно до сега не съм наблюдавала транзитите на Юнона.. и се учудих, че ще е на толкова ключово място при това съвсем скоро

Юнона се свързва с любовта и брака. Така че най-добре я чувстваме, когато транзитира осите 1/7 и 5/11.
Погледни си и транзитите. Не се доверявай само на Юнона. Виж доколко тия оси са засегнати или пък техните управители, както и планетите намиращи се в тези домове.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #36 -: Септември 09, 2011, 08:25:59 pm »
Ха, и на мен ми наближава асц, заедно със Сатурна. Иначе ми е в 4-ти във Водолей. С който и да съм все в къщи иска да ме държи, не може така, аз съм бохем човек :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Септември 09, 2011, 08:59:51 pm »
дамм тук май подфорум асц /слънце/ Везни можем да си спретнем  :P

при мен е във втори дом, в съвпад с уран, мерк, слънце и не знам какво още, но в квадратура към Луна и секстил към Венера... сложна е тази Юнона ;)

и аз не харесвам мъже прекалено домошари, трябва си малко соц. контакти :)

интересен е този транзит - при всички положения ще има нещо свързано с партньори при това в по-личностен план  ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #38 -: Септември 09, 2011, 09:09:42 pm »
Погледнах сега назад във времето. Когато ми е преминавала пак Асц - 2007 лятото напуснах мъжа си по собствено желание. Е имаше и други астрологични фактори за раздялата. Но пък като ми транзитираше после в 1-ви каква любов красива изживях :) Когато ми е транзитирала през 10-ти дом 2001г. се ожених.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #39 -: Септември 09, 2011, 09:18:21 pm »
Погледнах сега назад във времето. Когато ми е преминавала пак Асц - 2007 лятото напуснах мъжа си по собствено желание. Е имаше и други астрологични фактори за раздялата. Но пък като ми транзитираше после в 1-ви каква любов красива изживях :) Когато ми е транзитирала през 10-ти дом 2001г. се ожених.

Анели, когато си се омъжила, в кой знак е била тр. Юнона и имал ли е знака някаква връзка със съпруга ти? Правила ли е някакви важни аспекти с планети свързани с брака и семейството въобще?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #40 -: Септември 09, 2011, 09:39:53 pm »

дамммм явно другия месец (като започна активно социално-делови дейности) нервите ни няма да издържат и ще се натисне спусъка ....таман си задавах въпроса кога ще настъпи. все пак нашата раздяла не е по Уран, а по Сатурн и тук действието е като на костенурка

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #41 -: Септември 09, 2011, 09:43:02 pm »
Когато получих предложението за брак беше а ръба на 10-ти върху МС - Рак, бившият е Риба. когато беше церемонията - в Лъв.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #42 -: Септември 09, 2011, 09:44:11 pm »

дамммм явно другия месец (като започна активно социално-делови дейности) нервите ни няма да издържат и ще се натисне спусъка ....таман си задавах въпроса кога ще настъпи. все пак нашата раздяла не е по Уран, а по Сатурн и тук действието е като на костенурка

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #43 -: Септември 09, 2011, 09:46:08 pm »
Нещо се обърках аз, натиснах грешия бутон :). при сатурновото завръщане година по-късно развода беше факт. Аспекта беше точен до седмица.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #44 -: Септември 09, 2011, 10:02:26 pm »
А за транзитна Юнона съвпад с натално слънце някой нещо да сподели?  ::)