Здравей Гост

Прогресивна Луна в аспект с Юпитер

• 7 Отговора
  • 3996 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогресивна Луна в аспект с Юпитер
« -: Август 20, 2012, 11:03:17 am »
Без значение какъв е аспекта ;D...споделете , ако имате спомени ....

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Прогресивна Луна в аспект с Юпитер
« Отговор #1 -: Август 20, 2012, 03:17:46 pm »
Точно в момента имам прогресивна Луна в опозиция на нат Юпитер и натално Слънце.
Понеже разликата между Слънце и Юпитер в натала е само 1*, не зная на коя от двете планети се дължат някои раздвижвания, бих ги определила дори и като известен късмет, но не е сугурно дали е такъв все още..  ;D

Смятам, че известна заслуга има и ингреса на прогресивен Mеркурий в Стрелец, както и съвпада на транзитен северен възел с нат МЦ, прогр Слънце и прог Меркурий и Нептун.
Да не забравя и транзита на Юпитер през знак управляван също от Меркурий и образуващ тригон към нат Юпитер и Слънце.
То толкова много неща има на едно място, че е трудно да се каже кое на какво се дължи  ;D

« Отговор #2 -: Август 20, 2012, 03:19:37 pm »
Преди година прогресивната ми Луна направи опозиция към Юпитер,но и съвпад с ИЦ. Доста труден период, грижи изцяло свързани със семейството,емоционално не се чувствах никак добре. В натала Луна и Юпитер са в тригон.
« Последна редакция: Август 20, 2012, 04:48:30 pm от sunflower »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Август 20, 2012, 03:28:25 pm »
 ::)
интересно..

след всички аспекти на Сатурн, каквито и аспекти да има към Юпитер, те звучат като мелодия едва ли не  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 20, 2012, 05:06:14 pm »
::)
интересно..

след всички аспекти на Сатурн, каквито и аспекти да има към Юпитер, те звучат като мелодия едва ли не  ;D

Напоследък си мисля , че Юпитер е по-голямото зло от Сатурн... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Август 20, 2012, 05:51:04 pm »
 ;D
е не, няма начин..
нещо друго има, което оставя това усещане, не е юпитер.. 

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Август 21, 2012, 08:44:47 pm »
         При мен досега и при напрегнат аспект на прогресивната Луна към Юпитер е имало благоприятно развитие или съответно с усилия съм стигал до благополучен завършек на дадена ситуация. Натална Луна в 6и правеща 135 градусов аспект с Юпитер в 10и. Предстои ми януари - февруари 2013-а съвпад на прогресивната Луна със Слънце натално, а така също и ще тригонира Юпи в този период...  ;D  8)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Август 21, 2012, 09:16:32 pm »
          Сега обърнах внимание на някои минали събития при мен, интересното е, че при квадратура на прогресивната Луна от 1ви дом Риби към Юпитер имах сериозно обогатяване практическо, езиково, специализация в Унгария правих си спомням. Да, други са основните фактори в този период при мен, но в общи линии този аспект на  прогресивната Луна тогава е най-точен, както и опозето и към наталното Слънце.
          Опозиция на прогресивна Луна от 4ти натален Близнаци ( а принципно не обичам този й период през Близнаци) към Юпитер в първата декада на Козирога мога да споделя, че получих сериозна мениджърска позиция в една организация в която работех на онзи етап. Всъщност ако се замисля като йерархична структура този ми период беше началото на най-високото стъпало на мениджмънт ниво... Какви неща са ме вълнували тогава...  ;D Може би сега съм и на по-сериозно ниво, най-вероятно е така, но тук визирах в примера си вертикалната структура, което не винаги е показателно разбира се за това, което коментирам. А иначе в онзи период и с голямата подкрепа на Сатурн, Плутон и дирекционния Юпитер взеха, че се получиха нещата.... е както и с много труд и други разни компетенции, ама да не задълбавам де.:)
« Последна редакция: Август 21, 2012, 09:19:20 pm от kokolino »