Сега обърнах внимание на някои минали събития при мен, интересното е, че при квадратура на прогресивната Луна от 1ви дом Риби към Юпитер имах сериозно обогатяване практическо, езиково, специализация в Унгария правих си спомням. Да, други са основните фактори в този период при мен, но в общи линии този аспект на прогресивната Луна тогава е най-точен, както и опозето и към наталното Слънце.
Опозиция на прогресивна Луна от 4ти натален Близнаци ( а принципно не обичам този й период през Близнаци) към Юпитер в първата декада на Козирога мога да споделя, че получих сериозна мениджърска позиция в една организация в която работех на онзи етап. Всъщност ако се замисля като йерархична структура този ми период беше началото на най-високото стъпало на мениджмънт ниво... Какви неща са ме вълнували тогава...

Може би сега съм и на по-сериозно ниво, най-вероятно е така, но тук визирах в примера си вертикалната структура, което не винаги е показателно разбира се за това, което коментирам. А иначе в онзи период и с голямата подкрепа на Сатурн, Плутон и дирекционния Юпитер взеха, че се получиха нещата.... е както и с много труд и други разни компетенции, ама да не задълбавам де.