ето като отделна тема. Сигурно би ви било интересно да разглеждаме казуси с хора, склонни към много бракове
пускам една карта на близък приятел (ако някои се интересува от данните му мога да ги дам, но само на лични) часът е относителен - знаете рядко се намира човек с точен час - според него е между 9:30-10:30

има малко различия при разместване на час, аз лично съм склонна да приема 9:45 (а не 10, които съм заложила)
този човек има 3-брака и няколко съжителства, и разбира се връзки без съжителство - но освен количеството за този човек е важно и качеството
преди първата си жена има дълга ужким обнадеждаваща връзка, но момичето в крайна сметка се омъжва (неочаквано за друг);
от първата си законна жена има две момичета - брака им е някъде около 10-на години;
развежда се и след дадено време се жени за чужденка - заедно са около 7г.
после има около 5-6г. връзка, но нито се жени, нито е на семейни начела
следва кратък брак около 2-3г. - развежда се, миналата година (всъщност не съм сигурна дали по документи има развод - разделени са), тя има дете от друг

последните две връзки са с доста по-млади от него момичета. По неговите думи най-много е обичал (и все още имал чувства) към чужденката и "гаджето".. съвсем от психологична гледна точка мисля, че последния му брак се дължи на неприемане на края на "различната" връзка, разбира се това съвсем мое си мнение

дали като Нептун му кацне върху слънцето няма пак да подпише

)) (шегувам се)
толкова за сега. астрологичното от вас