Здравей Гост

Многобрачие

• 12 Отговора
  • 3923 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Многобрачие
« -: Юни 28, 2011, 04:54:23 pm »
ето като отделна тема. Сигурно би ви било интересно да разглеждаме казуси с хора, склонни към много бракове

пускам една карта на близък приятел (ако някои се интересува от данните му мога да ги дам, но само на лични) часът е относителен - знаете рядко се намира човек с точен час - според него е между 9:30-10:30 :( има малко различия при разместване на час, аз лично съм склонна да приема 9:45 (а не 10, които съм заложила)
този човек има 3-брака и няколко съжителства, и разбира се връзки без съжителство - но освен количеството за този човек е важно и качеството
преди първата си жена има дълга ужким обнадеждаваща връзка, но момичето в крайна сметка се омъжва (неочаквано за друг);
от първата си законна жена има две момичета - брака им е някъде около 10-на години;
развежда се и след дадено време се жени за чужденка - заедно са около 7г.
после има около 5-6г. връзка, но нито се жени, нито е на семейни начела
следва кратък брак около 2-3г. - развежда се, миналата година (всъщност не съм сигурна дали по документи има развод - разделени са), тя има дете от друг  ::)
последните две връзки са с доста по-млади от него момичета. По неговите думи най-много е обичал (и все още имал чувства) към чужденката и "гаджето".. съвсем от психологична гледна точка мисля, че последния му брак се дължи на неприемане на края на "различната" връзка, разбира се това съвсем мое си мнение  ::)
дали като Нептун му кацне върху слънцето няма пак да подпише :))) (шегувам се)

толкова за сега. астрологичното от вас ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Многобрачие
« Отговор #1 -: Юни 28, 2011, 04:56:10 pm »
 :57: :57: , не се учудвам...Характерно за мъж Риби....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 28, 2011, 04:57:32 pm »
тъй, тъй интересен е тоз образ неземен ;) , но нали точно зарад Рибките си го обичам толкова, сладур неземен ми е той :)  ;)

та нали не знам час.. склонна съм да му бутнем Сатурна в седми... :))))
« Последна редакция: Юни 28, 2011, 04:59:34 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 28, 2011, 05:02:31 pm »
тъй, тъй интересен е тоз образ неземен ;) , но нали точно зарад Рибките си го обичам толкова, сладур неземен ми е той :)  ;)

та нали не знам час.. склонна съм да му бутнем Сатурна в седми... :))))

Ич не се поти... ;D ;D, той си е баш на място..на ДСЦ...И сигурно си пада по каки , по улегнали и сериозни жени...Като нищо търси майка си сред тях..и някоя строга господарка...

Ех тези риби , тези риби.... :P ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юни 28, 2011, 05:05:17 pm »
майка му е починала сравнително рано, баща му преди около 7-8г. (ох губят ми се тия години напоследък) голяма мъка беше... :( , но и по рибешки смях.. другите дават кръв за операции аз омитам шоколадите (по подразбиране съм с ниско кръвно и така и не ми разрешиха да давам :( )

мисля, че точно обратното - по-млади, живи, леко чалнати момичета :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 28, 2011, 05:08:40 pm »
Да , Меркурии управлява ценностната му система , а и луната е в Близнаци...Би следвало да е така...Млади и леко ...отнесени на крилете на вятъра.... ;D

Съжалявам...останал е сам.... ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юни 28, 2011, 05:24:32 pm »
Да , Меркурии управлява ценностната му система , а и луната е в Близнаци...Би следвало да е така...Млади и леко ...отнесени на крилете на вятъра.... ;D

Съжалявам...останал е сам.... ???

да сам е, а винаги се е страхувал най-много от това... не е ли куриоз? често става така, че в дадена възраст най-големия ни страх се сбъдва

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 28, 2011, 05:31:22 pm »
Рибите са лакмус...,те привличат точно най-големите си страхове..материализират ги , за да ги победят...
Имам богат 12г, опит с мъж риби...

Въобще сериозните връзки в живота ми са с много интересни синастрични комбинации....Последната обаче ме закла...просто изби рибата...,............

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юни 28, 2011, 06:00:19 pm »
Рибите са лакмус...,те привличат точно най-големите си страхове..материализират ги , за да ги победят...
Имам богат 12г, опит с мъж риби...

Въобще сериозните връзки в живота ми са с много интересни синастрични комбинации....Последната обаче ме закла...просто изби рибата...,............

да интересни са рибите, а аз ужасно много ги обичам, като мине нова година се започват едни честитки, но настане ли март, телефона прегрява ... главата още повече  ::)  ... на връвчица са :) може би защото луната ми е в пети и в дома на риби, но понякога имам чувството, че почти всичко мога да им простя на тези, все едно са деца :)

между другото очевидно е, че се обработват нещата по ъгловите точки 1-4-7-10 - това важи и за теб ;)
днес астро-сайта май не работи, но мисля, че там я има тази последна синастрия  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 28, 2011, 06:02:30 pm »
Има профилактика в сайта... ;D

За коя синастрия говориш дали я има там... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 28, 2011, 06:04:10 pm »

последната, нали с близначко? или пак съм му изпуснала края ... мани от два-три дни все едно с гумичка някои ми трие какво трябваше да правя /: като розова уфтцъ питам по сто пъти за едно и също  ;D (тамън се чудех дали мерка не е станал ретро нещо)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 28, 2011, 06:07:30 pm »

последната, нали с близначко? или пак съм му изпуснала края ... мани от два-три дни все едно с гумичка някои ми трие какво трябваше да правя /: като розова уфтцъ питам по сто пъти за едно и също  ;D (тамън се чудех дали мерка не е станал ретро нещо)

Да...последната е с всички екстри.... ;D Нищо не липсва.... ;D

Тази година мерка е неадвекатен само в огнени знаци.... ;D ....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 28, 2011, 06:10:20 pm »
 ;D ;D ;D хаха има нещо той ми бил кацнал на мс-то е как ще мисля..., .... пфу пет пъти питам тук за едно резюме и пак наштъ не разбрало  :-[

хубавата страна на синастрийте е, че силничко отработват нещицата :)