Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139896 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #15 -: Юни 21, 2011, 05:01:14 pm »
Абсолютно нищо не виждам от фрагмента... ;D Мащабирай малко...щот съм недоскиф... ;D ;D

аааа съвсем умишлено така го оставих :))) това са само основни планетки  :33:
(а недай си се включи някоя друга фиктивна или астероид и става ГРОЗНА :slaugh: карта ха-ха)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юни 21, 2011, 05:05:42 pm »
Абсолютно нищо не виждам от фрагмента... ;D Мащабирай малко...щот съм недоскиф... ;D ;D

аааа съвсем умишлено така го оставих :))) това са само основни планетки  :33:
(а недай си се включи някоя друга фиктивна или астероид и става ГРОЗНА :slaugh: карта ха-ха)

Стига бе нищо не е грозно... ;D...По-важно е как осъзнаваме аспектите и дали ги изявяваме.... ::)
Срещала съм карти и хора при които дори мажорни аспекти не се изявяват.... ::) ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Юни 21, 2011, 05:10:44 pm »
така е,
според мен  невъзможно всички аспекти да работят или дори и да имат ефект едва ли всички са с еднаква сила, просто ми се струва, че ако в силно аспектирани карти всичко работи човекът ще превърти :))))

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юни 21, 2011, 05:13:25 pm »
така е,
според мен  невъзможно всички аспекти да работят или дори и да имат ефект едва ли всички са с еднаква сила, просто ми се струва, че ако в силно аспектирани карти всичко работи човекът ще превърти :))))

Зависи от енергията ...,или от потенциала на картата...
Файри , срещала съм карти с два напрегнати аспекта и големи огнени и водни тригони...Нищо от тях не работи... ::) като хората...една посредствена личност и нищо друго...

Имаш ли някакво обячснение? ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Юни 21, 2011, 05:17:14 pm »
 :o наистина е странно, но нали почти всички автори са категорични, че тригоните "се приемат като даденост и в даден момент от китна поляна се превръщат в заблатена местност" рядко се работи по тях, трябва да има стимул, иначе :( , докато силно напрегната карта е като военен полигон, а човекът с раничка и манерка (може би това са положителните аспекти), тича от препятствие на препятствие  ;)
нали казват, че най-добрите идеи се раждат, когато човек е притиснат до стената и няма друг избор (в това число и екстремни ситуации)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Юни 21, 2011, 05:52:41 pm »
:o наистина е странно, но нали почти всички автори са категорични, че тригоните "се приемат като даденост и в даден момент от китна поляна се превръщат в заблатена местност" рядко се работи по тях, трябва да има стимул, иначе :( , докато силно напрегната карта е като военен полигон, а човекът с раничка и манерка (може би това са положителните аспекти), тича от препятствие на препятствие  ;)
нали казват, че най-добрите идеи се раждат, когато човек е притиснат до стената и няма друг избор (в това число и екстремни ситуации)

Факт..,но ако нещо не го подбутне тригона...чакай да дойдат американците... ;D

Абсолютно съм съгласна , че е нужно движение....,за да има реализация на потенциала... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юни 21, 2011, 06:15:12 pm »
аз лично от т.н. положителни аспекти все повече се влюбвам в секстилите (и минорните му разновидности) - там е схемата каквото си посееш това ще жънеш ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Юни 21, 2011, 06:16:59 pm »
аз лично от т.н. положителни аспекти все повече се влюбвам в секстилите (и минорните му разновидности) - там е схемата каквото си посееш това ще жънеш ;)

:clap: Така е..., а полусекстила е уникален аспект...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юни 22, 2011, 01:30:23 pm »

Po MOLBA.... ;)

Ето я и другата карта....
Качвам ги тук ...знам основния въпрос..,че е затъмнението.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #24 -: Юни 22, 2011, 01:41:30 pm »
Много благодаря! Задължена съм ти  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юни 22, 2011, 01:48:33 pm »
Много благодаря! Задължена съм ти  :-*

За нищо!...

Кажи конкретно какво искаш да знаеш.... :) ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Юни 22, 2011, 01:55:28 pm »
Не знам ...,  ???..,но е твърде възможно това затъмнение да показва *смърт* на родител в картата на мъжа ти.... ???

Начало на съдебен процес също не изключвам...свързан с пари..... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Юни 22, 2011, 02:02:33 pm »
Не знам ...,  ???..,но е твърде възможно това затъмнение да показва *смърт* на родител в картата на мъжа ти.... ???

Той наистина мисли да заведе дело за едни неправомерно присвоени имоти. Ти направо ме разби   :) Дали нещата ще приключат в негова полза? Защото тези дето са ги присвоили са хора с власт и положение, та не знам изобщо дали има смисъл да се захваща

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Юни 22, 2011, 02:19:44 pm »

Той наистина мисли да заведе дело за едни неправомерно присвоени имоти. Ти направо ме разби   :) Дали нещата ще приключат в негова полза? Защото тези дето са ги присвоили са хора с власт и положение, та не знам изобщо дали има смисъл да се захваща

ДА...Има шанс и то не малък...Мисля , че по този начин би могъл да отработи предстоящия транзит на Уран през ИЦ.... :)
Струва ми се , че в момента не се чувствате удобно във връзката си...има определено напрежение....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #29 -: Юни 22, 2011, 02:31:36 pm »
Има, има напрежение  :'( Всичко стана задължение и работа... Романтиката поизчезна... Но се надявам, когато Сатурн се махне от моя 7 дом и приключи с квадратурата си към Слънцето на мъжа ми, нещата да се пооправят